DAG 4: Noe du savner!

Ja hva savner jeg egentlig, jo jeg savner at FFK scorer mål og vinner! Og jeg savner å ha en armkrok å ligge i om kvelden, men jeg må få tak i den rette armkroken først.

Men med at jeg sier at jeg savner at FFK scorer mål, så kan jeg dele noe med dere:
De røk ut av cupen idag og det gjorde vondt i hjerte mitt..
Men her har dere noen bilder fra før kampen!


Anne Rimmen

Sorry et teit innlegg med teite ord, men jeg er litt tom for ord nå og sitter med en stor skuffelse. Dere skulle bare visst hva fotballen betydde for meg. Har gått å vært kvalm og uvell i hele dag og ikke engang klart å fokusere på jobben.. En dag i kroppen min på en slik dag, så hadde dere forstått..

Men hva savner du?  

Mariell & Lucas Eliah
Var en god match fra første minutt.. Men jeg er glad Brann trakk det lengste strået :) Satt i Alanya og så kampen på storskjerm i en restaurant fullspekket med Brannsupportere :) og 4 FFK´ere .. Hehe.. Bedre lykke neste år :)
22.sep.2011, 12:28
URL: http://mammamariell.blogg.no
KRISTINE GANGFLØT
Flotte bilder fra før kampen da! Jeg så kampen fra stua mi i Valencia jeg. veldig skuffende egentlig, for jeg hadde skikkelig troa! Det så ut som en jevn kamp, så kunne vel gått begge veier. Men men! Får satse på at det ikke blir nedrykk nå da! Må vinne seriekampene!! Det er enda viktigere! :)

Når det gjelder han gutten, så skjønner jeg deg altså. Men det hadde sikkert vært best som du sier og fortalt han det! Han leser ikke bloggen din da? for da kan det jo hende han skjønner tegninga ;)
23.sep.2011, 16:42
URL: http://kristinegangflot.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits