Dette bør leses, utrolig fin quote!

"Det er som regel mennesker med den samme livserfaring, som er villige til å strekke ut sin hånd - for å hjelpe andre ut av mørket. Fordi mennesker som ennå ikke har vært der - vet ikke hvor vanskelig det er å komme seg ut av det - alene.."

  

Mamma jane <3
<3 <3 <3
11.okt.2011, 13:24
URL: http://jane11.blogg.no
himlamasseforskjellig
Christine Marie: jeg er sååå heldig å ha en pr.gruppe som sponser meg med produkter fra forskjellige leverandører :D :) fantastisk
Michelle Haugland
SVAR: Tusen takk for det. Det laget jeg på Photoscape, ett enkelt fotoredigeringsprogram - og det er bare å laste det ned via google hvis du ikke allerede har det da :-)

Desverre så lager jeg ikke design, til andre. Får rett og slett ikke tid ;-)

Ha en fin dag!!:):)
11.okt.2011, 13:47
URL: http://michellehaugland.blogg.no
Christine Marie
Michelle: Joda, jeg har det :) Men jeg får ikke lagt sånne bilder inn på bloggen, som bytter! Har prøvd, men det funka ikke. :s Hvordan gjør man det?
11.okt.2011, 14:18
URL: http://christinemarie88.blogg.no/
Michelle Haugland
SV: Glemmer bare det spørsmålet jeg da ;) he he :P

Det er veldig enkelt i PhotoScape. Du går inn på det som heter "Animert Gif". Når du har fått det til så ser du at bildemappene dine dukker opp på venstre side (som de gjør når du skal redigere et bilde på PhotoScape). Det du gjør er å dra over de bildene du vil ha. Du kan justere hastigheten mellom bildene på din høyre side. - Og det gjør du på den knappen som heter "Tid".

Når du har gjort det og er fornøyd; Trykker du på "Lagre". Da lagrer du det som ett helt vanlig bilde (bare gif, ikke jpg), og du kan laste det opp på Tinypic. Så setter du det inn på bloggen i malen din på samme måte som du har satt inn de andre profilbildene :-) Enkelt og greit ;-) Håper det hjalp!
11.okt.2011, 17:48
URL: http://michellehaugland.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits