EKTE VENNSKAP VARER FOR EVIG!

Har utrolig mange gode minner med disse to.

Henriette har jeg gått på skolen sammen med i 13år av livet mitt, men vi fant ikke hverandre før vi kom i klassen til hverandre på ungdomsskolen - og da var vel det hele gjort. Ingen kom i mellom oss etter det og vi hadde det fantastisk morro. Vi mistet noe kontakt da vi startet andre året på VGS, men vi har alltid hatt hverandre der uansett hva og vi har hverandre fortsatt den dag i dag. Nå har vi endelig fått ganske god kontakt igjen og det er godt! Vi har faktisk omgått hverandre i 17år, og vært venner i 10år.

Og når det kommer til Lasse, så husker jeg at jeg så han en dag i Fredrikstad - men det var det. Også når jeg var yngre, så var deiligst.no en stor side å være på. Mulig den er like stor nå, men ikke i mine øyne. Så brått dukka han opp der også skrev jeg til han, også *PANG* vennskapet vi hadde det var helt unikt, vi ble kjent i 2003 og det er snart 10 år siden, noe som er helt sinnsykt.. Jeg har aldri hatt en så god kompis som han. Vi satt å pratet dag opp og dag ned, han ringte meg når han var lei seg, jeg ringte han når jeg var lei meg. Og det var alltid så godt å vite at jeg hadde han der <3 Desverre så mistet vi etter hvert kontakt også, men som med Henriette har jeg ALLTID visst at jeg har hatt han der om det skulle være noe!

Å sammen, vi 3, det var noe i seg selv skal jeg si dere. Hadde det så morro sammen.
Et godt minne jeg har er når Lasse sku sove hos meg og vi var en tur i byn sammen med Henriette, vi går langs ved brygga en fin sommerdag og har det morro med intern humor og bare koser oss. Også tar Lasse tak i Henriette også sender han henne inn i en lyktestolpe (selvfølgelig ikke hardt, men det visste ikke de som satt på restaurantene) og Henriette later som ho smeller hue i stolpen og lissom får drit vondt i hue. Seriøst, jeg kommer ALDRI til å glemme uttrykket på de menneskene rundt oss. Haha.. Men dette var bare noe av det lille og fine vi opplevde sammen! Skulle ønske jeg skrev dagbok på den tiden, så jeg kunne hatt med meg alle minnene ned i kista den dagen jeg finner det for godt å ta kvelden!

Jeg er utrolig glad i dere begge <3  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits