Mensen!!

Det er no forbanna dritt skal jeg si dere - spesielt til dere gutter.. Dere bør faen ikke klage på en dritt i livet, for det å måtte blø ihjel en gang i mnd og ha smerter i magen HVER mnd det er noe dere slipper billig unna! Før så kunne dere klage på militæret, men hva skjer? Joda, dere kan nå velge det også!!! Vi kan ikke velge om vi vil ha mensen vi, for vil vi ikke ha det - nei da straffes vi med å ikke få barn.. Sorry meg altså, men jeg er så drittlei av å ha vondt og være kvalm så forbanna mye og ofte også kommer dere mannfolk å klager på en forbanna flis i fingeren lissom.. Eller at dere kanskje må støvsuge huset en gang i halvåret fordi vi jenter er opptatt med noe annet.. Å ikke nok med det, men for at dere skal få en liten knært så må vi pokker meg gå gravide i 9 mnd'er også, hva gjør dere? Joda, dere tømmer dere i oss også er det ikkeno mer lissom.. Greit nok, mange gutter er faktisk veldig flinke til å støtte opp dama si igjennom svangerskapet, men de som ikke er det; skam dere!!

Sånn, takk for meg, det var dagens lille utbrudd!! ;D

Å med det ville jeg få frem: Selvom vi jenter ikke klager like mye og ofte som dere menn; så trenger vi kanskje litt ekstra innimellom vi også!

  

wopzii
mensen rensker kroppen vår da :) å dt er ikke så ille de gangene jeg ikke har FETTE vondt i ryggen eller magen, smerten slutter etter 1 dag det. ... og varer i maks 5 dager hos meg ^^ , men vet det er utrulig masse som blør sinnsykt masse og leeeeeenge :/
14.des.2011, 23:33
URL: http://wopzii.blogg.no
wopzii
mange*
14.des.2011, 23:34
URL: http://wopzii.blogg.no
Christine Marie
wopzii: Helt greit den renser, men faen, kan jo finne en bedre måte å rense den på enn at den skal plage oss .. :p Jeg har mage smerter, rygg smerter, oppkast og en foss ut mellom bena :p haha..
14.des.2011, 23:41
URL: http://christinemarie88.blogg.no/
supermannsfrue
Hahahaha, jeg må le, men er så enig så enig!!! Åsså så fint bilde du fant, hihi

MEN hva skjedde meddesignet? dette var DRIITFINT:-D
15.des.2011, 08:11
URL: http://www.supermannsfrue.blogg.no
Christine Marie
hehehe, ja var det ikke et sexy bilde?

Hadde så vondt i går kveld, så måtte bare få ut litt frustrasjon! :D Ja var det ikke fint?? Det var ei som hjalp meg med det :D Venta lenge på dette!!
15.des.2011, 11:51
URL: http://www.christinemarie88.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

bloglovin
hits