BURSDAG!!!

Idag har en av mine beste venninner bursdag <3Ida Marie fyller 23år idag og på de 23 årene av livet sitt har hun rukket mye; hun har blitt mor, forlovet seg og kjøpt seg hus! Ikke mange på hennes alder hadde klart å takle det, men hun er fantastisk sterk og har gått igjennom masse for å komme dit hun er idag. Jeg beundrer hennes styrke og måte å være på!
Hun er en god mor, god kjæreste og en fantastisk venninne som jeg alltid vet er der for meg <3 Når jeg har hatt det vondt så har hun alltid vært der for meg, og selvom jeg har gjort dumme valg som hun har hatet så har hun fortsatt støttet meg!

Husker fortsatt første dagen vi møttes, det var i særp og du var gravid og ikke minst så var det jo på mc'ern det skjedde! hehe. Vi ble ikke super knyttet med en gang, men vi har klart å holde kontakta igjennom 3-4år før vi fikk bedre kontakt og møttes oftere. Nå har vi kjent hverandre i 5-6år og du er en av de som vet det meste om meg; alt kan man ikke vite - for det vet jeg ikke selv engang.. haha.. Vi er sammen så fort vi har mulighet til det og jeg setter veldig stor pris på vennskapet vårt. Har kanskje ikke fått vært så mye sammen i det siste siden du har vært opptatt med oppussing og for meg som ikke har lappen er det ikke bare bare å komme meg rundt til enhver tid.

Men uansett hvor lite vi er sammen og hvor lite vi evt prater vil du alltid ha din spesielle plass i hjerte mitt <3

Kjempe glad i deg snuppa mi <3

Håper du får en fantastisk dag med den lille familien din <3  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

bloglovin
hits