BURSDAG!!!

Idag har en av mine beste venninner bursdag <3Ida Marie fyller 23år idag og på de 23 årene av livet sitt har hun rukket mye; hun har blitt mor, forlovet seg og kjøpt seg hus! Ikke mange på hennes alder hadde klart å takle det, men hun er fantastisk sterk og har gått igjennom masse for å komme dit hun er idag. Jeg beundrer hennes styrke og måte å være på!
Hun er en god mor, god kjæreste og en fantastisk venninne som jeg alltid vet er der for meg <3 Når jeg har hatt det vondt så har hun alltid vært der for meg, og selvom jeg har gjort dumme valg som hun har hatet så har hun fortsatt støttet meg!

Husker fortsatt første dagen vi møttes, det var i særp og du var gravid og ikke minst så var det jo på mc'ern det skjedde! hehe. Vi ble ikke super knyttet med en gang, men vi har klart å holde kontakta igjennom 3-4år før vi fikk bedre kontakt og møttes oftere. Nå har vi kjent hverandre i 5-6år og du er en av de som vet det meste om meg; alt kan man ikke vite - for det vet jeg ikke selv engang.. haha.. Vi er sammen så fort vi har mulighet til det og jeg setter veldig stor pris på vennskapet vårt. Har kanskje ikke fått vært så mye sammen i det siste siden du har vært opptatt med oppussing og for meg som ikke har lappen er det ikke bare bare å komme meg rundt til enhver tid.

Men uansett hvor lite vi er sammen og hvor lite vi evt prater vil du alltid ha din spesielle plass i hjerte mitt <3

Kjempe glad i deg snuppa mi <3

Håper du får en fantastisk dag med den lille familien din <3

Tror jeg slutter å blogge...

... for en stund!
Jeg får ikke til den blogginga jeg, sånn at det skal bli interessant for dere.
Fyller snart 24år og for å få folk intr så virker det som at man enten må være fjortiss, kroppsfiksert, drive med en diett, ha barn, være gravid eller noe lignende. Og så lenge det ikke holder med å bare være meg, men at jeg må gjøre noe spesielt for at man skal bli interessert så orker jeg ikke.

Så blir en bloggpause nå frem til jeg kommer på et tema ellerno..VINTER!!!

Gud så nydelig, det snør :D

JEG VAR DØDEN NÆR (operasjonen min)

Ja nå har dere ventet lenge, så nå skal jeg spare dere for mer venting.

Det var desember 2009 at livet mitt skulle ut på en liten prøve - det var 14 desember jeg dro til legen for å ta vaksine mot lungebetennelse. Jeg hadde blitt anbefalt å ta den siden jeg sliter mye med lungene fra jeg var liten og alt skulle bli bedre og lettere for meg forhåpentligvis etter den vaksina. Jeg hadde utsatt og utsatt det, for jeg hater sprøyter, men så bestemte jeg meg for å bare gjøre det så jeg ble ferdig med det. Ene dama hos legen satt sprøyta på meg og alt så fint ut. Noen uker tidligere hadde jeg tatt svineinfluensa vaksina og reagert med en voldsomt vond arm (noe som var normalt for den vaksina) Så jeg spurte om hvordan reaksjonene på lungebetennelse vaksina ville være evt, og hun sa at jeg ikke ville få noen spesielle reaksjoner, så jeg dro hjem og tenkte ikke mer over det.

Kvelden kom og smertene i armen kom med, men jeg tenkte bare at typisk min flaks det her så får jo jeg selvfølgelig litt smerter, så jeg slukte et par ibux og sovna. Dagen etter våknet jeg med en fortsatt vond arm som hadde blitt ganske så rød, men jeg dro på jobb og håpet det skulle gå over. (Vel og merke den værste dagen på jobb i mitt liv trur jeg).. Hadde senvakt den dagen, så jeg sluttet ikke før kl 17. Satt på en kollega hjemover; i bilen hennes begynte jeg å fryse og jeg frøs skikkelig; hadde t.o.m på meg dunjakke. Jeg møtte foreldra mine i butikken og kjente at jeg ikke hadde det så særlig bra. Pappa kalte meg pingle osv (på tull selvfølgelig, for sånn holder jeg og pappa på =p) og vi dro hjem og jeg la meg rett ut på sofaen. Brått hadde jeg greit med feber og mat ville jeg ikke ha! Jeg hadde det utrolig vondt! Men jeg bestemte meg for at dette kom til å gå over til tross for alt.

Dagen etter så var ikke smertene lenger til å holde ut og jeg ble hjemme fra jobb, på kvelden skulle det være julebord på jobben og jeg skulle i hvert fall på det, for det hadde jeg gledet meg til. Pappa tvang meg til å ringe legen, men min lege hadde fri den dagen så jeg fikk komme til legen til lillebroren min på kvelden etter de hadde stengt. Pappa og jeg dro til legen og han målte det røde på armen min og feberen min lå på rundt 39-40 grader (jeg har normal temp på ca 36 og har feber allerede på 37,5) og normalt så får jeg aldri feber. Jeg tok CRP i fingeren (det er bakterie nivå de sjekker) det skal ligge på under 8 og jeg hadde en CRP på nærmere 300 - skalaen dems gikk ikke så høyt engang. Jeg ble sendt direkte på akutten. Husker jeg så kjekt satt i svime i bilen å skrev melding til avd.lederen min å sa at jeg måtte en tur på akutten, men at jeg håpet å komme utover på julebordet.

Jeg kom inn på akutten og ble sittende på venterommet, jeg aner ikke hvor lenge, men det føltes ut som en evighet. For jeg visste ikke åssen jeg skulle sitte for smertene hadde blitt så helt for jævlig og i mens satt jeg der å så på alle andre som var rimelig oppegående og jeg tenkte med meg selv "hva faen gjør dere her? jeg har det vondt, pell dere hjem så jeg får hjelp" og jeg vred meg i smerte og holdt fortsatt på å fryse ihjel.
Så var det min tur og fikk komme inn på et legekontor. Der målte de nok en gang det røde på armen min og det viste seg å ha vokst 2-3cm på den korte tiden fra jeg hadde vært hos legen og kom til akutten. Jeg ble lagt i en seng og det kom leger inn og ut og snakka om hva de skulle og ja, jeg har aldri sett så mange forskjellige leger rundt meg på en gang og inn og ut. Pappa bestemte seg for å bytte plass med mamma; så han kunne dra hjem og mamma være samme meg litt. Og på den tiden de byttet plass (5min ellerno) så hadde legene bestemt seg for at jeg måtte i hu og hast på operasjonsbordet. Så mamma kom i det jeg ble sendt ned og fikk narkose. Og det viste seg at jeg hadde fått en kjøttetende bakterie i armen; hadde jeg drøyet 1 døgn til så hadde jeg mistet armen og i værstefall kunne jeg mistet livet om jeg hadde dratt det enda lenger.

Så jeg ble skjært i og ordna med hver eneste dag i 1 uke. Jeg var igjennom 3 narkoser og en lokalbedøvelse; jeg måtte ha tilførsel igjennom halsen siden de ikke klarte å stikke meg i blodårene i armen/foten (har veldig dårlig blodårer =P) Jeg var plassert på en fantastisk plass da med herlige sykepleiere, ville nesten ikke hjem! Første døgnet lå jeg helt isolert innpå et rom med bare meg selv og en sykepleier, mens resten av uka fikk jeg et eget rom. Var masse hyggelige mennesker der jeg var i hvert fall; både pasienter og ansatte. Det var meg og alle guttane (as always).

I slutten var det snakk om at jeg kanskje måtte transplantere hud fra låret og opp til armen; da måtte jeg være på sykehuset i 1 uke til. Men lille julaften fant de ut at huden var såpass myk og med på notene at de snurpet meg sammen. På selveste julaften ble jeg skrevet ut og fikk komme hjem til mor og far. Det var ingen fin julaften; missforstå meg rett, jeg koste meg med å være hjemme samme familien igjen, men jeg orket ingenting. Jeg var ikkeno særlig glad for noe som helst. Jeg er jo SÅ glad i ribbe, men fikk nesten ikke ned noe som helst før jeg ble kvalm.

Men den sammensnurpinga de gjorde lille julaften var ikkeno særlig; siden jeg har en høy produksjon av arrvev, så jeg fikk et utrolig stygt arr. Så februar 2011 var jeg inne med armen igjen for å ordne på det, og de sydde på en bedre måte. Nå er arret mindre, ikkeno pent, men mindre!

Der har dere min historie :)

FØR:


ETTER:

Jeg har desverre ikke noen flere bilder her, pappa har de på sin PC! Men er ikke så veldig intr i å dele det åpne såret mitt med dere o.l, jeg takler ikke se det selv heller. Tok meg 1år å se det og da holdt jeg på å svime av!

God lørdag!

Håper dere alle har en super helg <3

OUTFIT fredag den 13.. (BØ)


Det er det jeg har på meg akkurat nå!
Hvit cardigan 199,- på Gina Tricot
Svart singlet 99,- på Gina Tricot
Svart tights 99,- på Gina Tricot

Ja jeg er ganske orginal, ække no masse opplegg her se, take it or leave it!

Hva syns dere? :D

Har ALDRI sagt jeg er frisk!VI HAR HATT SPØKELSE PÅ JOBBEN!

Og jeg som ikke tror på ting fra "den andre siden" engang. Men jeg burde kanskje begynne med det.
På avd jeg jobbet så var det visst en eldre mann som var ganske så aggresvi. Og på pause rommet var det ei 10 år gammel jente som var. Hun syns visst vi som jobba der var veldig snille. Hun dama som var der å førte de til lyset sa at den jenta og han mannen var i familie (far og datter). Alle på jobben har merket noe, men ikke jeg. Det eneste jeg har forstått er at det må ha vært noe der, for jeg har slitt voldsomt med vondt i hode - men etter ho var der å rensa opp så har jeg ikke hatt EN dag med hodepine på jobben.

Har dere opplevd noe hjemme eller på jobb?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

1. Har du noen mål for det nye året?
Jeg skal trene mer også skal jeg ikke spise godis og drikke brus midt i uka :)

2. Favorittsang?
tja si det, jeg har egentlig ingen "MÅ HØRE PÅ" om dagen.

3. Hva spiser du helst til middag?
Tja det kommer egentlig litt på dagsformen, men går mye i kjøtt og fisk

4. Drømmereisemål?
Hawaii, helt klart! Gjerne cruise.

5. Har du noen ting du vil gjøre i løpet av livet?(Fallskjermhopping feks.)
Tja, har egentlig ikke tenkt så mye på det, men å hoppe i fallskjerm gjør jeg ikke før jeg evt skal bli syk og få vite at jeg dør om 1 uke.

6. Hvordan tror/håper du livet ditt er om 10 år?
Forhåpentligvis har jeg en god kjæreste, 1-2 barn, fint hus, god økonomi og lever livet med gode venner rundt meg<3

7. Om du var gutt for en dag,hva ville du gjort?
hehe, nå får jeg høre at jeg er ganske guttete av meg - så jeg vet rett og slett ikke jeg.. Men hadde vært intr å bare få være i hode på en gutt å forstå tankene.. ELLER jo, jeg kunne tenkt meg en kompis kveld å høre åssen de snakker i forhold til oss jenter på en jentekveld.

8. Hva het teddybjørnen/dukka di da du var liten?
Husker ikke navnet på pusen, men dukka mi het Elisabeth.

9. Hva liker du best med og bo for deg selv?
Jeg kan gjøre ting når det passer meg og ingen andre behøver å ha meninger om det.

10. Hva liker du best å trene?
Liker best å trene zumba :)

Takker Katrine (www.kisabell.blogg.no) for disse spm!1.Hvor ofte er du på do i løpet av en dag?
Bæsjer som regel 1-2 ganger om dagen , tisser gjør jeg alt fra 4 - 10 ganger trur jeg.

2.Hvor mye søvn trenger du?
Jeg trenger som regel 8 timer helst, men får som regel bare 5-6t.

3. hvem sko str. bruker du?
Bruker str 38

4.Hvordan sminke bruker du?
Forskjellig egentlig, mest L'oreal kanskje.

5.Hvor høyt verdsetter du meg?
Veldig høyt, setter utrolig stor pris på vennskapet vårt, du har vært en utrolig god venninne å ha i tunge tider <3 Og er det fortsatt selvom tiden i livet mitt har forandret seg veldig..

6.Hvem missliker du høyest i hele verden?
Han vi ikke sier navnet på fra 22 juli 2010.

7.Hvis du kunne være en kjendis for en dag, hvem var det?
Hmm, må bli en fotball stjerne - tror jeg ville vært Nani.

8.Hvem vil du ha med til den øde øy(en ting,en person,en mat sort, et menneske)
hehe, en søt gutt (a)

9.Nevn minst 10 interesser.
Øy, det er ikke normalt å ha 10 interesser da :p
Men, venner og familie, fotball, trene, fotografere, shoppe, håndball, skihopp, matlaging, gutter (dårlig fjortiss xD) da fikk du faktisk 10 interesser.. hehe..

10. Hva er det beste du noen gang har opplevd, samt det værste?
Beste jeg har opplevd må være å ha fått lov til å bli storesøster faktisk, siden jeg ikke har egne barn enda.
Og det værste var å miste min kjære oldefar som jeg fortsatt savner dypt.

Takk til Ida Marie for disse spm (www.supermannsfrue.blogg.no)Verdens dårligste blogger...

Det er meg.
Beklager virkelig, er bare inni en periode hvor det skjer mye. Skulle gjerne fortalt dere alt, men er ikke alt jeg forstår selv heller desverre..

Hatt en bra helg?
Det har jeg, ble fylla på meg og tre kompiser på fredag, lørdag ble det middags kos med bestevenninna mi, samboeren hennes og en kompis også på søndag tok jeg det rolig. Var hos familien å spiste osv.. :)

JEG VIL HA DENNE KJOLEN!

Gina Tricot 199,-
Men de er blitt tomme i min str så må bestille på nettet!

FØRSTEMANN...

Vinner ingenting..

Nå sitter jeg her i de sene nattetimer og om 5,5 time skal jeg opp igjen - da er det jobb og jeg er så og si ikke trøtt.. Om jeg sliter? JA! Vet ikke helt åssen det her kommer til å fungere i morra, men men..

Dagen idag har jeg brukt i sofaen foran tv'en og dataen også har jeg gjort litt rent hos meg og rydda i leiligheten! Så nå er det fint og rent hos meg.. Noe julepynt er fjerna, men resten av jula forsvinner ikke før til helga.
6 desember er vel normalt å rydde den bort. :)

Har dere hatt en fin dag?
SPØRSMÅLSRUNDE!!

Jeg vet jeg har fått en del nye lesere i det siste, og tenkte jeg sku kjøre igang en spørsmåls runde :)
Så hva lurer dere på?

MIN EGEN DØD!

 

Jeg blir faktisk ganske gammal ifølge no sånn facebook greier, tror det var 91år! hoho..
Så til dere som trodde dere sku bli lett kvitt meg, tru om igjen. Jeg er seig som helvette :D

OUTFIT PÅ NYTTÅRSAFTEN!

Hva syns dere?MIN FEIRING AV DET NYE ÅRET!

Jeg koste meg sammen med min gode venninne June igår og hennes kjære samboer Ole Hermann og selvfølgelig lille søte vakre Mathilde (hun er 1 mnd allerede idag, syyykt fort tiden går!)
Vi var en tur hos onkelen og tanta til Ole sammen med foreldrene hans, det ble en rolig feiring med tanke på den lille frøkna, så vi koste oss med masse prat, nydelig mat og herlige mennesker <3


Skjønne vennene mine <3

Skal slenge ut en nyttårs outfit etterpå!

I morra er det tilbake til den vanlige hverdagen igjen, frister ikke å begynne å jobbe igjen. Vil ha mer ferie!!
Starter rolig med planleggingsdag da, men uansett så hadde det vært deilig med med mer fri!

Hvordan var deres nyttårsfeiring?

Akkurat klokka 00:00 så valgte jeg å bli inne å passe Mathilde, så det vakre kjæresteparet fikk lov til å være sammen ved slaget ute under rakettene :) Så det var første året jeg ikke har beveget meg ute kl 00! Men man blir eldre og når jeg bare har meg selv, så er det lissom ikke big deal for min del! Kanskje jeg har en vakker kjæreste neste år å dele det med? hoho...

PHOTO AV MEG!

GRAVID OG ALKOHOL!

Seriøst, jeg blir så oppgitt å irritert over de selvopptatte mødrene som drikker alkohol i svangerskapet, eller bruker hasj osv osv.. Hallo?! Det skader ikke bare deg selv, men det skader faktisk fosteret også. Og greia er at det skader faktisk det lille barnet mer enn det skader deg selv.. Blir så forbanna når folk har en så stor trang til ting. Har sett barn bli tatt direkte fra moren sin fordi de blir født ruset og de må bli på sykehuset for å få dosa si så de overlever. Det er fælt! Hvilke mennesker med hjerte og kjærlighet til barnet sitt klarer å gjøre slikt? Altså er du rusavhengig så ta heller abort. Jeg vet det er en sykdom for mange, men hvorfor påføre din egen sykdom videre på et lite vidunder?

Hva mener du om slikt?

JEG ER GRAVID!!!

Haha, lurte dere..!

Det var egentlig bare for å få dere til å åpne innlegget.. Kan tenke seg til at det er mange som tenker "herregud så barnslig".. Men har skjønt det at for å få lesere så må man enten være gravid eller være dramaqueen, så da kan jo like så greit kjøre på! For gravid er jeg jo IKKE!

Idag har jeg vært en tur i Sverige å shoppet med noen mine beste venner, kjempe kos <3
Har møtt så mange idag som jeg ikke har sett på flere år også, kjempe hyggelig! Kunne jo møttes en annen plass enn Nordby syns jeg, men sånn har det blitt.. Man er lissom blitt voksen og er ikke ute å henger lenger, men ute å handler, så da møtes man på fornuftige plasser !

Etter Sverige turen var det hjem å se Manchester United leke seg til en 5-0 seier over Wigan, før turen gikk videre til mine kjære besteforeldre hvor det ble servert kalkun.. *mmmm* Etter det så ble det en tur ut med min kjære fetter fra Danmark og en annen av mine nærmeste venner og hennes kjære!

Å først etter 13 timer med fullt kjør sitter jeg endelig godt planta i sofaen å koser meg :)BILDEDRYSS FRA GÅRSDAGEN!

Først så kan dere få se hva jeg fikk:

+ et gavekort på 500kr som ikke er avbildet her! Egentlig ganske fornøyd. Jo eldre man blir, jo færre gaver. Men det viktigste er å bruke dagen med de du er glad i, det er en stor gave i seg selv.

Også var det en liten bildeserie med meg da:

Håper dere alle hadde en fin julefeiring i går!
Hva fikk dere?
Fortsatt god jul <3

2 ÅR siden sykehuset idag!

Tiden flyr helt sykt fort syns jeg og for nøyaktig 2år siden nå så kom jeg hjem fra sykehuset med armen og livet i behold etter en tøff uke ! Vet jeg har lovet dere leeenge nå å fortelle den historien, og jeg skal gjøre det! Den kommer i løpet av jula, forhåpentligvis i morra.


(gammelt bilde, det er mye penere nå etter at jeg sydde på nytt)

500.000kr PÅ SELVESTE JULAFTEN?

Jeg har jeg hatt sånn skrapeflax i hele desember, den 22 desember manglet jeg kun en for å få enten 10.000kr eller 500.000kr.
Hva tror dere jeg vant?

Svaret får dere sammen med outfit for idag!

Nå har jeg sittet å sett på 3 nøtter til askepott, Reisen til julestjernen og Donald Duck & co, nå er det snart Kalla Anka & co på svensk TV1 jeg skal se på, hihi.. :) Deretter så drar jeg til mamma, pappa og lillebror å skal feire der sammen med bestemor, bestefar, farfar og ste farmora mi !

Blir ille trivelig <3

Hvem skal dere feire med idag?
Har dere noen juletradisjoner?

Dere får alle ha en riktig god jul, venter i spenning til å se mange blogger med hva dere fikk til jul!

Juleklemmer fra meg til dere <3Nye toppen/tunikaen

Juletreet er pynta!

Har du pynta juletreet? :)

BURSDAG!!

Idag har jeg som skrevet tidligere vært en tur hos frisøren etter min første arb.dag på over en uke pga sykdom!
Etter frisøren så klarte jeg jo selvfølgelig å bruke penger på no stæsh, dere kan få se den senere når jeg blogger fra mobilen. Orker virkelig ikke dra igang speilrefleksen pga et lite bilde akkurat nå merker jeg!

Så gikk turen videre til min kjære bestemor som fyller 65år idag! (eller nå har klokka blitt over 00:00, så dvs igår!)
Hele familien samlet, innmari koselig vett! <3

Og nå er det bare 4 dager igjen til julaften faktisk, herregud som tiden FLYR!
Men jeg har INGEN julestemning desverre, det er ikke snø og det er bare ikkeno jul her i Fredrikstad....Skikkelig dritt spørr du meg!

Har dere snø? Tror dere på en hvit jul i år?

SNAKK OM UGJEVNE LESERTALL!!

hmm.. Hva skjer a dere? Hvem av dere er det som er der den ene dagen og ikke den andre? haha.. Det er jo ville tilstander, og snakk om ugjevnt.. :p Går jo nesten ikke å finne et godt gjennomsnitt engang.. !!

FRISØREN..

Idag har turen gått til frisøren. Så får vi se hva som skjer med håret. Blir nok mest små stussing, men litt forandring blir det :)

Frisøren kaller før jul :)

Blir ikke den store forandringen, men noe blir det jo :):)

I have...

JAAAAA!!!

Håndball vm!

Idag spiller håndball jentene våre kamp mot Frankrike. Ikke hvilken som helst kamp heller, nemlig finalen i VM! Kjempe spennende, hadde vært morro å klatre helt til topps :)

Ønsker jentene masse lykke til :)

Manchester united!

Nå er det united som gjelder.
Idag skal QPR knuses (Queen Park Rangers) , men akkurat nå så virker det som de kjører 11 keepere utpå der. United har sjanse på sjanse, men ingen mål!

Hvilket lag heier du på? Hvis du ikke er intr i fotball, noe annen sport du liker?Skal, skal ikke?

Har sykt lyst på ny dunjakke! Den koster 999kr, men føler jeg egentlig ikke har behov da! Er jo ikke spesielt kaldt om dagen heller, men den er fiiin!! Har desverre ikke bilde, men skal jeg eller skal jeg ikke?? :):)

Julegaveshopping

Så fikk jeg gjort unna siste rest idag da.. Deilig!
Nå er det bare å vente på julaften :)

Men jeg har fått en del lesere i det siste, eneste som mangler er at dere kommenterer litt :)

Har dere gjort no spennende idag? :)

Kjøpt meg nytt smykke!

Julegave til meg selv er jo ikke feil da..
Hva syns dere?

Nå driver jeg å farger håret også blir det ut å handle ferdig siste rest på julegavene etter hvert!
Er dere ferdig med å handle julegaver?
Vært eneste år sier jeg at jeg skal være ferdig til 1 desember og vært eneste år så blir det ikke sånn, lurer på om det hjelper hvis jeg starter 1 januar isteden jeg.. Bare stress sånn nå i sisten!

Atle Pettersen live!

Var en tur i byn igår å handla et par julegaver, og akkurat da var Atle i byn å skrev autografer.. :) Vel og merke er ikke jeg hans største fan, men han er kjekk da.. Så skaffet meg ikke autograf, men fikk tatt et bilde! Ikke så bra, men godt nok.

Æææææææh!!

Jeg får ikke sove!!! Noe som skjer der ute i den store verden?

Vel og merke så er det bilde gammelt, nå er jeg usminka og fæl , så ingen bilde nå !

Bilde

Blogging fra mobil

Brått fått lasta ned blogg app til HTC tlf min, ikke dårlig :) nå sitter jeg hos foreldra mine å ser på Frankrike - Danmark spille semi. Kl 23 er det Norge - Spania , spennende! Håper Norge går te finalen da :)

Jojo - disaster

Følg meg på facebook..

Trykk her også trykker du "Liker" , hadde virkelig satt pris på det altså :)

Ellers da? Hvordan går det med dere idag? Hva er planen deres?
Jeg skal komme med et litt bedre innlegg etterpå, jeg må bare få satt igang med litt rydding først også kan jo dere skrive om dagen deres så lenge!

Adios <3

JuleMIX!En fantastisk person!!

Det er nettopp Kenneth!

Ble kjent med han i 2002 trur jeg, så det er snart 10år siden. Det er egentlig ganske sinnsykt å tenke på!
Kenneth er en fantastisk gutt som kanskje har hatt mye motgang, men aldri gitt opp.. Han er en gutt jeg faktisk kan se litt opp til; for selvom man møter motgang så skal man ikke legge seg ned å tru at alt ordner seg av seg selv.. Det er nemlig det Kenneth har bevist er mulig!

Husker de første samtalene våre, det gikk som regel bare i fjortiss fnising og tru det eller ei, men alle nettene mine gikk vel til å snakke med han på tlf og det var ikke snakk om 5min, 50min eller 3 timer, det kunne fort være 7 timer o.l (sorry mamma og pappa for dyre tlf regninger).. Også fikk jeg jo selvfølgelig ikke lov av foreldra mine til å snakke i tlf, men jeg brydde meg jo ikke.. Så det var å hviske mest mulig det og hvis noen kom inn på rommet var det HELT stille.. Litt sånn "hvis jeg blir stille, ikke legg på, da er det bare mamma eller pappa som kommer".. haha.. Ja , det var jo gøy da! <3

Vi mistet jo kontakta over en lengre periode; noe som har sine grunner og som egentlig gjør meg vondt at vi gjorde; for skulle ønske jeg virkelig kunne være der med deg i tykt og tynt!

Mange kan si hva de vil, men jeg har kun en ting å si: Du er fantastisk! I mine øyne har du alltid vært det og kommer alltid til å være det.. Du er en unik person ved bare å være deg selv.. Du er også gjennomført godhjerta; til tross for at du kanskje ikke bare har gjort gode ting i livet, men hvem har vel det? Jeg ser en god gutt i deg og det har jeg gjort siden første dag jeg så deg inn i øynene!

Nå har vi ikke møttes på 4-5 år, men jeg håper å se deg snart!! Fordi jeg savner deg utrolig masse!

Utrolig glad i deg brodern <3
Du er fantastisk <3 Glem aldri det! Du er unik, spesiell og herlig på DIN måte <3
Stå på videre med alt og lykke til :o)


(Første bilde jeg så av deg =D)


(Og du er fortsatt like skjønn =D)


(En dag du var hos meg i 2004 =D)

Hvis det kommer en dag hvor jeg vet du aldri vil være i livet mitt mer , så mister jeg en person som betyr UTROLIG masse!! Så håper jeg slipper å oppleve en slik dag!!
Denne youtube videoen MÅ ses!

http://youtu.be/xPSS5KpKq1o 

Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg får ikke tatt "innbygg" på youtube videoene lenger, så får ikke lagt inn annet enn link.. Så hvis noen kan hjelpe meg å løse det problemet så sier jeg takk på forhånd og fyr løs !

Tynt hår?

Det er noe jeg absolutt har!
Jeg vet seriøst ikke hva jeg skal finne på snart - har løshår, men jeg får det bare ikke til å sitte ordentlig slik jeg vil og da siden jeg i tillegg har tynt hår så syns jo spennene med en eneste gang!!

På bilder så kan håret mitt se fantastisk ut, men jeg gir dere 24 timer med det så forstår dere problemet mitt i hvert fall! Så jeg har vurdert å sette på hår, men det koster jo sinnsyke priser det også..
Det jeg da lurte på er om dere har noen tips til meg?

(lånt fra google)

Det fineste designet; har jeg!!

Er kjempe fornøyd med det nye designet :)
Hva syns dere?

Takk til verdens snilleste Linda som har hjulpet meg <3

Norge er VÅRT land!

Vi får nok dessverre ALDRI høre vår statsminister være tøff nok i trynet til å si det samme som stasministeren Julia Gillard (AP) i Australia uttalte: ?Dette er VÅR nasjon, VÅRT land og vi har VÅR måte å leve på. Vi vil gi alle (innvandrere) muligheten til å nyte godt av alt dette. Men dersom du er en innvandrer som kl...ager, syter og geberder deg over VÅRT flagg, VÅR ed, VÅR kristne tro eller VÅR måte å leve på, vil jeg på det sterkeste oppfordre deg til å benytte deg av en annen stor australsk rettighet, og det er retten til å forlate landet. Dersom du ikke liker deg her, så DRA. Vi tvang deg ikke til å komme. Du søkte deg hit.....

(lånt av en på facebook)

Lesere? Sidevisninger?

Hallo i luken, hva er forskjellen egentlig?
Så tett er jeg nemlig at jeg ikke skjønner det, så hvis du skjønner så forklar meg :D

Heia Norge!!

Norge er videre til semifinale og akkurat nå spiller Spania mot Brasil, veldig spennende å se hvem vi møter!
Hvem tror dere det blir?

Tror og håper egentlig litt på Brasil, men vi får se :) Egentlig er det en dritt; Norge skal jo til finalen uansett!Mensen!!

Det er no forbanna dritt skal jeg si dere - spesielt til dere gutter.. Dere bør faen ikke klage på en dritt i livet, for det å måtte blø ihjel en gang i mnd og ha smerter i magen HVER mnd det er noe dere slipper billig unna! Før så kunne dere klage på militæret, men hva skjer? Joda, dere kan nå velge det også!!! Vi kan ikke velge om vi vil ha mensen vi, for vil vi ikke ha det - nei da straffes vi med å ikke få barn.. Sorry meg altså, men jeg er så drittlei av å ha vondt og være kvalm så forbanna mye og ofte også kommer dere mannfolk å klager på en forbanna flis i fingeren lissom.. Eller at dere kanskje må støvsuge huset en gang i halvåret fordi vi jenter er opptatt med noe annet.. Å ikke nok med det, men for at dere skal få en liten knært så må vi pokker meg gå gravide i 9 mnd'er også, hva gjør dere? Joda, dere tømmer dere i oss også er det ikkeno mer lissom.. Greit nok, mange gutter er faktisk veldig flinke til å støtte opp dama si igjennom svangerskapet, men de som ikke er det; skam dere!!

Sånn, takk for meg, det var dagens lille utbrudd!! ;D

Å med det ville jeg få frem: Selvom vi jenter ikke klager like mye og ofte som dere menn; så trenger vi kanskje litt ekstra innimellom vi også!Vinter-mote!

Hva syns dere?

Alkohol i tre!!

Hvem klarer?

Influensa, bihulebetennelse, lungebtennelse..

Sitter her å er sjuk og jævlig.. Skal en tur til legen snart!
Influensa, bihulebetennelse, lungebtennelse - yesda.. Er egentlig ikke rart man blir sjuk nå da, været er jo helt forjævlig.. -10 det ene øyeblikket og 6 varmegrader det andre.. Det er å be om å bli sjuk det å gå ut døra, og jeg som jobber i barnehage er ganske plikta til å gå ut.. Så det blir nok en sykemeld på meg nå!!

Har du holdt deg frisk så langt denne vinteren?

(nå har dere no å øve dere på)

Syk og kjeder meg, så her har dere masse fakta om meg!

1. Hvor gammel kommer du til å være om 10 måneder? 24 år

2. Tror du at du har giftet deg til da? Nei

3. Hvem snakker du mest med på msn? Må være Fredrik og Ida Marie; men i helhet er jeg aldri der :p

4. Husker du hvor du var 11. September 2011? Eneste jeg vet er at det er 3 mnd'er siden idag.

5. Hvem ringte deg sist? Christoffer (en kompis)

6. Hvilken CD står i CD-spilleren din? Bruker ikke CD spiller

7. Har du kjæledyr? Kun hybelkaniner sånn nå og da!

8. Når var siste gang du drakk kaffe? Ække voksen, så drikker det ikke!

9. Er foreldrene dine gift? Ja <3

10. Når så du din mor sist? I går :)

11. Liker du å reise med fly? Liker å lette og lande, men ikke være oppi lufta :p

12. Hvor mange land har du bodd i? Ett

13. Hvor mange byer har du bodd i? En, Fredrikstad  <3

14. Hvor mange søsken har du?  En lillebror på 16år :)

15. Kan du plystre? Ja.

16. Hva var det siste du spiste? Druer

17. Hva er din favorittiskrem? Snickers

18. Hva ser du frem til? Julaften <3

19. Er det noe du vil fortelle til noen? Jeg er meg og liker du ikke det, stikk!

20. Hva gjør du om en time? Ligger på sofaen og syns synd på meg selv siden jeg er syk

21. Liker du kaffe? Nei

22. Hvor mange glass drikker du for dag, gjennomsnittelig? Kaffe er 0 , vanlig drikke er opp og ned :p

23. Er noen forelsket i deg? Hakke peiling jeg :p Trur ikke det! haha

24. Ville du sovet med noen andre, eller sovet alene? Spørs hvem det sku vært det. Men sover til vanlig alene :)

25. Har du noen gang blitt snakket til for å ha snakket i timen? Nja.. :p

26. Kan du spille poker? Jepp :)

27. Denne er borte.. Den er grei

28. Har du noen gang vært i Canada? Nei.

29.Hva var den siste sangen du hørte på? En eller annen Rihanna sang

30. Kjenner du noen som har bursdag samme dag som deg? Ja, opptil fler faktisk

31. Hvor mange land har du besøkt? 7 trur jeg

32. Snakker du andre språk enn ditt morsmål? Helst ikke :p

33. Har du lyst på piercing eller tatovering? Egentlig ikke..

34. Har du noengang vært i en ambulanse? Ja

35. Svømmebasseng eller hav? Hav

36. Hvordan er været hos deg? Kaldt og blå himmel :)

37. Spiser du frokost daglig? Som regel!

38. Hva er din favorittting å bruke penger på? Fotball :p

39. Hva var det siste du kjøpte? Julegaver!

40. Hva er ditt favorittprogram på TV? Hotel Cæsar og CSI Miami også litt sånn reality ;p

41. Kan du rulle med tungen? Å det vil si?

42. Kan du dykke uten å holde for nesa? Yes!

43. Sover du med bamser? Nei , hehe

44. Hva er din blodtype? Unik :p

45. Er alt lov i krig og kjærlighet? Alt er lov når man kriger for kjærligheten, så lenge man gjør det på en god måte :)

46. Hvilken farge har du på soveromsveggene dine? Beige?

47. Skrur du av vannet etter at du har pusset tennene dine? Ja?

48. Sover du med dørene til skapet/skapene åpne eller lukket? Hakke skap på soverommet, bare kommoder og skuffene er lukka som regel

49. Er du voksen? Alderen min tilsier vel det, men hue er no annet :p

50. Har du tatt sol den siste måneden? Dårlig med det !

51. Kan du skifte olje på en bil? hehe, tror jeg skal drite i å prøve på det :p

52. Har du fått fartsbot? Nei.

53. Er du avhengig av TV-en? Nei :)

54. Liker du appelsinjuice? Helt greit!

55. Når du skrur av vekkerklokken din, pleier du å sovne igjen? Nei, da forsover jeg meg jo!

56. Om du fikk sjansen til å passe på en ape en helg, ville du gjort det? haha, ja hvorfor ikke? :p

57. Hva vil du mer enn noe annet akkurat nå? Bli i noe bedre form, ække morro med influensa og bihulebetennelse

58. Kaffe eller energidrikker? Energidrikker

59. Hva er din favorittby? Fredrikstad og Kristiansand :)

60. Hvis du ble jaget av en alligator, hva ville du gjort? Spurt om vi skulle leke gjemsel ;)

61. Liker du håndskriften din? Den er helt grei den vel :)

62. Hvilken sang hører du på? Ingen.

63. Har du vært så full at du har besvimt? Jeg har vært ganske langt vekk ja!

64. Om kjæresten din var utro mot deg, hva ville du gjort? Kasta han ut fort som faen!

65. Når våknet du denne morgenen? halv 11

66. Har du søskenbarn? En hel haug, 10stk ellerno.

67. Hva liker du med deg selv? At jeg er så omsorgsfull :)

68. Hvem snakket du med sist? Mamma'n min!

69. Hva er det verste faget på skolen?  Mange!

70. Hvor skal du bo når du blir eldre? Det vet jeg rett og slett ikke :)

71. Hva drømte du i natt? Sikkert no fett

72. Hva er det meste du har betalt for en hårklipp? 1300kr ellerno

73. Hvor ble du født? Fredrikstad sykehus.

74. Hvordan var din forrige helg? Super <3

75. Hva er din favorittsang? What are words

76. Om valper aldri vokste opp, ville du kjøpt en? ja :D

77. Hva er den beste iskremsmaken? Samme som istad!

78. Noen gang likt noen du ikke hadde sjanse på? Hvem har ikke det?

79. Har du hjemmeside? Ja? Denne bloggen ..

80. Er det noen i tankene dine akkurat nå? Ja.

81. Kan du si alfabetet baklengs? Skriv det, så skal jeg si det jeg

82. Kyss eller klem? hehe, kommer jo ann på hvem da

83. Ville du forandret deg selv for en jente/gutt? Nei.

84. Hvis du var født det motsatte kjønn, hva ville du hett? Hans Henrik tror jeg det var

85. Har du vært på scenen? Ja, desverre.

86. Hvem er favorittkarakteren din fra Star Wars? I don't care!

87. Ville du gjort alt for en person du er glad i? Ja.

88, Hva kledde du deg ut som din første Halloween? Ditt værste mareritt :p

89. Hvem var den siste som gjorde deg sint? Eksen..

90. Hvorfor det? Fordi han var tett mot meg..

91. Hva er din favorittfrukt? Appelsin og mandarin

92. Irriterere vennene dine deg? Ikke de nærmeste i hvert fall :)

93. Dine bestevenninner? June, Ida Marie og Henriette <3

94. Blogger du? Ja!

95. Er du kilen? Kommer ann på dagsformen :p

96. Hvem er/var din favorittlærer? Læreren jeg hadde på Ungdomsskolen!!

97. Hvilket godteri spiser du på kino? Er aldri på kino egentlig :p

98. Syns du gutten skal betale på første date? Hvis han har bedt meg ut, så JA! :p

99. Tror du folk snakker om deg bak ryggen din? Hvis jeg er så kul og de har så lyst å snakke om meg og bruke tid på meg, så syns jeg det er døds fett :D

100. Hva skal du gjøre etter denne testen? Legge meg ned og fortsette å syns synd på meg selv.

Videoblogg...

Noen som ønsker at jeg skal prøve å videoblogge litt? :)Hygiene!!

For å ha god hygiene, DROPP dette:

1. Ha felles håndkle ved vasken

2. Dele vannflaske

3. Ikke vaske hendene etter dobesøk

4. Ikke vaske hendene når du kommer hjem

5. Låne kjærestens tannbørste

6. Bytte kjøkkenklut for sjelden

7. Dele sminke og leppepomade

8. Ha for lav temperatur på oppvaskmaskinen

9. Nyse og hoste i hendene

Fantastisk måte å trene på dere..

JACOB'S LADDER

Jeg ønsker meg en sånn, om jeg må ha den i stua eller om de kan skaffe den på treningssenteret! Virker som knall bra måte å trene på og den gir trening til mange muskler.

Har du prøvd?

Seks veier til et godt liv.

Seks veier til et godt liv <3 
1. Å høre det positive som blir sagt - fremfor det negative.
2. Legg merke til det som blir gjort - i stedet for det som ikke gjøres.
3. Husk de gode stundene - ikke lagre det onde.
4. Gi omsorg - ikke bare forvent å få.
5. Le av bagateller - ikke gremme seg over dem.
6. Få frem det beste i hverandre. Livet er kort - gledene kan være mange <3

Billig parfymer!

http://www.chastum.no/

Her er en nettside dere bør se på.. :o)
Mange gode parfymer til en billigere penge! Og handler man for over 500,- er det gratis frakt!
Vakkert!


Dette var hva som møtte meg når jeg gikk på jobb idag , nydelig vær!
Har aka og kosa meg samme barna idag, kjempe herlig..
MEN.. Nå er vinteren over - den var her i 24 timer i hvert fall da.. Det regner ute igjen og nok en gang har det tordnet og lynet ute.. Å jeg som hater det over alt på jord , koser meg ikke akkurat!
Dessuten så er det ikke normalt å tordne i desember!!

Etter jobb dro jeg rett til June, Ole og lille Mathilde <3 Verdens vakreste lille baby altså :o)
Simone & kjæresten hennes kom en tur også, ille koselig!

Hvordan har dagen deres vært?

Takk til...

DERE som leser bloggen min :)

Det er nesten 2  mnd'er siden jeg hadde like mange lesere som idag! Veldig koselig, setter skikkelig pris på det og jeg får mye mer lyst til å blogge!

Men nå er det nattan her i hus.
Manchester United røk ut av CL - så nå skal jeg legge meg under dyna å være lei meg!

God natt <3

WOW!

Brått så skjøt sidevisningene og lesertallet rett til værs!
Koselig at dere titter innom bloggen min da :)

Med det samme så kan jeg jo fortelle dere om dagen min & de siste dagene..

Jeg har vært masse sammen med June, Ole & lille Mathilde - egentlig hver dag den siste mnd'en! Jeg koser meg vanvittig masse sammen med dem om dagen! <3 Er så godt å ha June tilbake i livet mitt igjen, for hun er en utrolig god og herlig jente som er veldig lik meg selv, så jeg trenger nesten ikke si noe - fordi hun forstår ting før jeg har åpnet munnen min om det! Dessuten er hun en utrolig god lytter :) Når jeg er med de så ser vi TV, snakker, koser oss, hører musikk, spiller kort og som regel er det et par andre kompiser der også! Ille koselig se :)
Men idag var faktisk første dagen jeg ikke har vært sammen med de, jeg har vært slakt på sofaen og de har hatt familie besøk o.l så da har jeg hatt en slækkis dag! Egentlig har det vært litt deilig å gjøre ingenting.. Skulle egentlig ha støvsugd, men ja.. Kom aldri så langt! Sov heller litt på sofaen jeg.. Også har det vært håndball og fotball i kveld dvs. jeg har vært veldig opptatt med å sitte på ræva i sofaen!

Hva har dere gjort idag?

Også har det kommet snø her da! Utrolig nok så kom den til slutt.. Men det er ikkeno særlig å skryte av enda da, gresset stikker fortsatt igjennom og det er vel igrunn blitt mer is enn snø, så det er sykt glatt ute.. Men håpet om hvit jul kom i hvert fall tilbake! Og tro det eller ei, men igår så tordna det og lyna no så sinnsykt her.. Hakke opplevd at det har tordna i desember før, i tillegg så snødde det jo så.. Hello 2011!!

Er det snø hos dere?

Kviser...

Jeg er så forbanna drittlei av å ha kviser.. Jeg har laaaaange perioder uten noen, men når det først kommer, så kommer de gjerne 4-5 stk også er de ikke små, men STORE og ikke minst VONDE!!
Er det noen som har noen tips eller? Kremer? Rens? What so ever.. Et eller annet som gjør at jeg slipper det her i hvert fall.. Jeg er langt fra prippen og tåler en kvise, ække det.. Men faen eller, det gjør jo vondt i hele haka også ser det jo ut som et forbanna fjell akkurat nå!!


(bildet er fra google... gidder ikke vise dere kvisa mi...)

Tvillingene!

Tvillingene/Gemini
(22. mai til 21. juni)

Hersker: Merkur
Element: Luft
Farge: Gul
Fødselssten: Agat
Kvalitet: Bevegelig

Tvillingene er livlige og sjarmerende mennesker. Du er bestandig på farten med en frisk replikk på leppene. Tegnet er styrt av Intelligens og kommunikasjonsplaneten Merkur, det gjør at Tvillingene er lynhurtige i oppfattelsen, elsker å snakke og diskutere.

Problemet ditt er at du kaster deg over mange forksjellige ting og oppgaver samtidig. Det kan være vanskelig for deg å holde fast ved noe, da du alltid er på utkikk etter foranding og variasjon.

Du er nysgjerrig og velutviklet, og er alltid orientert om hva som foregår, så vel i egne som i andres omgivelser. Til tider kan du interessere deg for mer enn du kan overkomme, da er det fare for grundigheten og stabiliteten din.

Folk oppfatter deg som velformulert og humoristisk.

Du ønsker å bibringe offentligheten dine ideer, og søker et offentlig forum å kommunisere i. Du vil i løpet av livet muligens ha flere enn én karriere, men mediene appelerer generelt veldig til deg.

Kort sagt om Tvillingene: Skaper bro mellom mennesker, og mellom det høyere og lavere plan. Kan se alt fra mange sider. Mangesidig, kvikk og veltalende.
Hvilket stjernetegn er du?

Nytt design..

Det ønsker jeg meg!
Er det noen som vil hjelpe meg?

Idag har jeg vært sammen med mine gode venner og lille prinsesse <3
Jeg koser meg så fantastisk mye om dagen og det er så godt å ha et liv som endelig smiler til meg!

Hva har dere gjort idag?Jeg ønsker meg den bilen jeg! Er det noen som kan skaffe meg den?
Hvis jeg får den , så skal jeg ta lappen på dagen!!Jeg trenger deres hjelp!!!

Kan noen fortelle meg hva greia er med at gutter og jenter når det kommer til den biten hvor "Det man kan få, vil man ikke ha - men det man må jobbe for å få, vil man ha med en gang"?

Jeg er litt sånn i hvert fall, at de guttene som overkjører meg med at vi nesten skulle ha gifta oss helst i går, de er ikke jeg intr i.. Men de jeg føler jeg må kjempe litt for og som ikke gir etter, de er jeg mer nysgjerrig på..
Hvordan tenker dere? Tar dere de dere får?

Lørdagskos!

Dagen igår var helt rolig. Startet opp med å våkne av at jeg trodde taket sku fly av - vinden var tilbake for fullt!

Treet i hagen knakk a gett...

Utover dagen så dro jeg til byen sammen med mamma og lillebror - og deretter ut til June, Ole og lille prinsesse Mathilde! :) Etter hvert kom det fler venner av oss - koselig..! :)
Når de stakk, så ble det litt håndball VM på TV'en og kos med Mathilde <3 Skjønneste lille bebisen i verden!
Jeg har blitt "fille tante" i følge Ole, så det er jo nydelig da! Følte meg litt spesiell når jeg fikk den tittelen! hehe.. Dro hjemover ganske tidlig egentlig, i forhold til hva jeg pleier, men var godt å komme hjem og bare slappe av litt.. :)

Hadde dere en fin dag igår? :)

Verdens søteste lille baby!!


Her har vi meg med lille prinsessa i armene for første gang <3
Klarte bare ikke ta blikket vekk fra henne - hun er jo så ufattelig skjønn!!
Jeg er lissom litt "tante" nå føler jeg (a)Lille Mathilde har kommet til verden!

Nå har mine gode venner blitt foreldre <3
Se så vakker hun er:Jule photoshootIdag er det 1 desember dere! Har dere julekalender? Det har jeg, har ikke bare en, men tre!
1. Sjokolade kalender
2. Flax kalender
3. Lotteri kalender med fotball laget til broren min

Føler meg egentlig litt fjern idag, bestevenninna mi ligger på sykehuset å skal føde! Venter og venter på tlf <3
Kommer ei lita tulle med navn Mathilde :D <3 

Dere er kjedelige!!!

Kan si hva dere vil om mine innlegg - men når dere ikke kommenterer så vet jeg ikke om det er bra eller dårlig.. Så det ække jeg som er elendig, det er faktisk DERE som leser bloggen som er det når dere ikke gidder å legge noe i det ;D

Så er du innom å leser det jeg skriver, så GÅR DET ANN å skrive en kommentar!
Gidder ikke dere, så gidder ikke jeg - det har jeg sagt før.. Går ikke ann at dere er flinke i 24 timer også gidder dere ikke mer.. Altså om bloggen er så forbanna dårlig så si det da - jeg kan ikke bli bedre uten å få høre om dere syns det er bra eller ikke! Men akkurat nå føler jeg det er så elendig at dere ikke syns det er verdt å kommentere engang!

HVA VIL DERE HA DA???Kjære alle mine lesere og ikke lesere!

Idag har jeg nok engang hatt en fantastisk dag sammen med mine søte og herlige venner!
Jeg endte jo på fylla igjen på lørdag - skulle ikke drikke da, men ja, det var ikke så lett å holde seg unna når man ble sjenka og i tillegg så var det 90% vs 10% i glasset!! Så har igrunn vært jævla sliten både igår og idag!
Sovnet sittende hos besteforeldra mine igår og etterpå i sofaen hjemme hos mor og far.. Men nå skal jeg holde meg rolig fremover. Min vakre venninne June og gode venn Ole skal jo ha baby når som helst nå, senest torsdag regner jeg med at den lille tulla Mathilde ligger i fanget deres <3 Og ikke minst mitt! Gleder meg helt sinnsykt!
Helga mi var i alle fall helt knall! Hva har dere gjort i helga?

Var også innom en side idag med casino online det burde dere absolutt prøve altså! Vi drev å spilte litt når jeg var hos venninna mi og det tok igrunn helt av etter hvert.. hehe..
Har noen av dere spilt online spill før? Og er det noen som spiller "poker" på fritiden? Det er jo ulovlig å spille med penger rundt bordet her i Norge. Men på nettet er alt lov vet dere, i hvert fall nesten.. hehe..
Et spill jeg anbefaler er blackjack da! Det har jeg spilt både på nett og privat, har sånn pokersett hos foreldra mine og det er gøy å leke seg litt vet dere.. hehe..

Hva syns dere om siden(e)?

Men nå må jeg sove, klokka er veldig sent og jeg skal opp igjen om 7 timer!
Håper deres liv er like fantastisk som mitt, unner alle det <3

Brått noen dager siden..

Jeg har hatt så masse å drive med i det siste, så har ikke klart å sette meg ned å skrive et skikkelig innlegg. Jeg er som regel sammen med venner om dagen og er sjeldent hjemme! Livet mitt har endret seg totalt den siste måneden og det er fantastisk deilig. Mamma sa til meg her om dagen at hun endelig ser meg stråle igjen, hvor godt er ikke det å høre fra sin egen mor?

Hvordan går det med mine kjære lesere da? Jeg har dårlig samvittighet for at jeg har vært dårlig på oppdateringa altså. Men jeg skal skrive et skikkelig innlegg enten i kveld eller i morgen jeg! For jeg skal ut nå.. hehe..

Ha en fin kveld dere, det skal jeg ha <3


Gammelt bilde av June og meg fra 2007 <3

Er litt trist om dagen... Pappa min (L)

Pappaen min er på sykehuset om dagen.. Det er jeg litt trist over :( Han har hatt hjerteinfarkt før og hatt et såkalt "tilbakeslag" nå.. Så han har vært på feiring (et senter i Hamar) å blokkert ut på nytt og satt inn no nye greier jeg ikke husker hva heter.. Han har vært på sykehus siden fredag! Kommer kanskje hjem i morra om han ikke fortsatt må ligge på sykehuset her i Fredrikstad litt til.. Det skal alltid være noe.. For 2 år siden var jeg på sykehuset selv i jula, i fjor var tanta mi på sykehuset i midten av desember mnd og i år er pappa i slutten av november mnd.. Syns ikkeno om dette jeg!

Men over til noe positivt da - har fått tilbake ganske så mye kontakt med June <3 Og det betyr utrolig mye i hjerte mitt, for hun er en person som er utrolig lik meg selv! Vi ble jo godt kjent sommeren 2007 og hang sammen dag ut og dag inn i ca 1 år også mistet vi all kontakt pga han jeg var samme.. Men nå er vi masse sammen igjen og det er godt :) Hun hadde jo termin den 19 november - men ikke kommet noen liten Mathilde enda, har gjettet på at ho kommer i morra, så er spennende :) Gleder meg!! <3 Hatt besøk av ho, samboeren hennes og en kompis av dem i kveld - har spilt "boms/president".. Har dere spilt det før? Det er igrunn ganske gøy! Jeg vant idag da.. Det var digg, siden typen hennes var så stor i kjeften mot meg på tlf istad.. hoho..

Men nå erre nattan for denne jenta..
Håper dere har det fint?

Dagens tips: Lek aldri med knivblader!!Hadde tupperware demo idag og skulle vaske noen knivblader - å det endte sånn.......!!
Var forbanna vondt og blødde i over 1 time.. Ser kanskje ikke så ille ut, men var ganske dypt :(

ææææh...

Sliten, trøtt og vondt i hue!
Så jeg ville egentlig bare ønske dere en riktig god natt :)
Har hatt en fin kveld hos min kjære venninne June - spilt kortspill.. (Boms og president - hvis noen har spilt det og vet hva det går utpå - jeg endte som boms idag!!!!!)

Har du hatt en fin dag?
Gjort noe spennende?

Men nå kjenner jeg at senga roper på meg og jeg roper på senga - så ha en fin natt!

God natt!

Idag har jeg vært på jobb og deretter hatt besøk av Kristine :) Veldig koselig! Så på cæsar og skravla litt da vett!
I morgen skal jeg være samme June, det gleder jeg meg til - er utrolig godt å få være samme den jenta igjen, har savnet henne vanvittig mye. Så jenter og gutter der ute, la aldri en kjæreste komme i mellom deg og et godt vennskap; det er virkelig ikke verdt det!

Jeg har også sluttet å jobbe som teamleder nå, det var altfor mye å tenke på for min del - så har gått tilbake som konsulent bare i tupperware, så akkurat er jeg ubeskrivelig lykkelig rett og slett, det er fantastisk godt rett og slett.. :) Har faktisk ingenting å klage på! Har du det bra?

Fantastisk!

Idag har jeg gjort rent hjemme i leiligheten og kost meg foran tv-skjermen!Bare tok noen bilder i full fart akkurat nå, bare for å sette litt farger på innlegget!

Utover det har jeg vært hjemme hos mamma og pappa en tur, har jo vært farsdag. Så jeg har spist pølse og chips, namminam.. hehe.. Også dro vi en tur til besteforeldra mine sammen med tante, onkel og kusinene mine. Da fikk vi servert en utrolig god ostekake; verdens beste! Var utrolig koselig! :)

I morra er det mandag igjen; ny uke - nye muligheter - nye minner skal skapes!
Ønsker dere med det en riktig god søndag videre og en god mandag i morgen :)

Har dere gjort noe fint idag? Hva ga du pappaen din idag eller gjorde du noe spesielt for han?Gutter, gutter og mer gutter!!

Okei, man merker at man er singel og ikke har vært det på over 3år for å si det sånn.. Blir jo helt surrete i topplokket av det greine her.. Men for all del, er jo ille koselig med litt oppmerksomhet da! Blir bare litt mye til tider..
Å for å være helt ærlig, så suger jeg rett og slett i det å flørte, blir helt nervevrak av tanken - har jo glemt åssen man gjør det rett og slett.. Men for all del, det går seg vel til! Dere får smile pent gutter, så skal jeg smile pent tilbake jeg!

Men det finnes de guttene som gjerne vil møte meg osv og håper på noe mer, som jeg absolutt ikke er noe intr i tilbake i.. Jeg sier jo hele tiden "Ja vi kan prøve å få det til" Men blir jo aldri noe av.. Hva sier man til disse guttene? Jeg hater å avvise folk, for jeg liker jo ikke akkurat å bli avvist selv.

Sånn i helhet, så prøver jeg å leve singel livet og nyte det veldig. For jeg har ikke vært skikkelig singel på 8år - det har alltid vært en spesiell gutt der! Alltid vært maks 1 mnd fri fra gutter ellerno, så hadde jo vært deilig å legge det litt på is og bare være Christine en stund og ha det morro på fester osv.. Men for all del, dukker mr.right opp - så er jeg veldig glad for det! Og i følge venninna mi så har ho funnet ham til meg og hun har funnet meg for ham, så ho er vel i full gang å lissom spleise oss, så det kan jo bli spennende å se hva som skjer der videre!

Og for dere som leser bloggen min, så leste dere kanskje om denne gutten jeg ikke turte å si noe til for et par mnd'er siden, men det er et avsluttet kapittel. Tror det bare var en sånn overgang for meg etter bruddet jeg var igjennom.. Anser denne personen som en god venn og that's it.. Alltid vært sånn og vil alltid være sånn :)

Herregud for et innlegg dette ble, føler meg som en sånn jente som flyr rundt på alt og alle, men det er jeg ikke altså!! Bare så det er sagt så er jeg stikk motsatt, jeg er faktisk ikke så lett å lure på kroken; i følge en annen venninne av meg, så er jeg så ordentlig og gjør aldri noe ekstra ordinært når det kommer til gutter. Så jeg har beina godt planta på jorda, så det er sagt! Men jeg må bare øve meg på å flørte fremover - for det ække så lett! haha..

Er du singel? Opptatt? Øya oppe for en gutt/jente?Verdens beste pappa!

GRATULERER MED FARSDAGEN<3

Da fedre ble til var tanken ganske klar.
For fedre har noe i seg som ingen andre har.
De øser av sin omsorg og deler alt de vet.
De viser deg at livet er håp og kjærlighet.
Derfor har vi fedre, og dersom du spør meg.
Den beste far i verden, det er nettopp deg. 

 

 

Laga meg ny header jeg!!

Siden ingen av dere gadd hjelpe meg , så fikk jeg bare gjøre det selv da!


Hva syns dere?

TIL DERE:

Ville bare ønske alle mine søte blogg lesere en riktig god da :)HEADER?!?!?!

VIL NOEN LAGE EN HEADER TIL MEG????
- lei av å lage de selv.. Vil ha noe nytt ;)

LESER DU BLOGGEN MIN ELLER???

Må ærlig si at det er forbanna irriterende at 100 mennesker stadig legger til på vennelista - men ser aldri no til at bloggen blir lest.. Tror 300 stk har lagt meg til på vennelista siste tiden og da er det meget merkelig at man kun har 10 lesere :p

Men over til dagen idag, hatt planleggingsdag på jobben ink førstehjelpskurs - et veldig bra kurs idag faktisk! Veldig lærerikt :) Og etter det var det hjem å gjøre ingenting - bare slappet av med musikk. Senere fikk jeg besøk av lillebroren min og pappa, det var koselig. Mamma er jo i København med jobben - så da må jeg jo ta litt vare på disse mannfolka. haha.. Etter de dro så har det vært Idol og Big Brother på TV skjermen min. Ser du på det eller?
I såfall så skjønner jeg at det er masse fjortisser som følger med på idol, herregud.. At Fredrik gikk ut fremfor Isak, jeg skjønner det bare ikke. Det er greit jenter at dere sikkert syns han ser bra ut, men nå burde det jo gå på sangstemme og Isak er rett og slett ikke en god artist - skjerp dere!

Nå skal jeg rydde litt i noen tupperware papirer og regninger osv, så erre litt tryneboka før det blir nattan for meg!
Håper alle har hatt en toppers dag :)FOR 3år SIDEN VAR PLANEN MIN Å GIFTE MEG IDAG!

Ja det er faktisk sant.. Jeg var forlovet med en gutt og vi hadde faktisk satt datoen til å gifte oss idag. Men takke Gud og helvette for at det ikke ble noe av. Han er jo tross alt årsaken til at livet mitt har vært et sant helvette de siste årene.. Og jo mer jeg tenker over det, jo mer lykkelig er jeg for at det er over nå. Han er en fantastisk gutt, med et stort hjerte og jeg ønsker han virkelig alt godt, men vi to var bare ikke skapt for å være kjærester. Burde forstått det etter 2 uker, men lot det gå i 3år. Prøver virkelig å komme tilbake til det jeg en gang forlot av venner osv. Og det går egentlig veldig bra. Det er med det jeg innser hvor fantastiske venner jeg egentlig har, for jeg trodde faktisk jeg ikke skulle få et eneste smil tilbake når jeg ba om unnskyldning.

På onsdag hadde jeg besøk av min tidligere bestevenninne June, og hun er en av de jeg har skjøvet bort fra livet mitt pga denne gutten, og det var første gang vi snakka ordentlig sammen om ting som hadde skjedd og vært de siste 2årene, det var utrolig godt :)

Det gode ved ekte vennskap
er at man kan vokse hver for seg
uten å vokse fra hverandre <3

Så nå føler jeg at jeg har fått tilbake de nærmeste vennene mine som jeg alltid har hatt behov av å ha der! Vet på en måte at de alltid har vært der selvom det har vært litt fjernt!
Nå gleder jeg meg fantastisk mye til at June og Ole Herman får ei lita jente, termin den 19.11 - så det blir spennende :) Skal kjøpe FFK smokk til henne. Skal fostres med fotball av meg fra dag 1! hehe..

Helgen går også til å slappe helt av nå, hatt to helger på rad med alkohol, så tenkte jeg skulle ta det med ro nå! Så idag blir det kos med bror og far, fordi mamma er på jobb tur i København. I morra så skal jeg til byn å handle farsdag gave sammen med lillebror + noen nye klær til han! Og utover det så skal jeg være sammen med June om hun ikke har satt igang fødselen. Har også noen sko som må byttes! Håper i hvert fall jeg får byttet dem. Sålene er ødelagt, teit!!

Hva skal dere i helga?
Har det skjedd noe spennende i det siste?Begynne å blogge igjen :)

Nå smiler virkelig livet så mye til meg at det er på tide at jeg deler det med dere :)
Men får vente til helgen, så kommer det masse nyttig stoff om livet mitt..

Håper alle har det bra?

Slutter å blogge..

Har mistet motivasjonen, så blir en god pause nå..
Kommer til å lese enkelte blogger - men tror ikke det blir det store å høre fra meg fremover..

Takk for at det er noen få som leser bloggen min - håper dere ikke vil savne meg for mye :p

Jeg ser lyst på livet; trekk hue ut av ræva, og bli med på moroa du også! :-)

Da ble det en greit heftig fest i går da!
Litt fight og politi osv innblanda, hurra for det.. Men sett bortfra det så var det en knall kveld, jeg koste meg :)
Fant meg jo en særping å snakke fotball med, så da trengte ikke jeg mer, haha..

Jeg merker egentlig at jeg har mistet blogg lysten helt, så vurderer å legge ned bloggen min nå.. Jeg klarer lissom ikke engang å skrive om igår, finner ikke ordene til det..

PARTY-TIME!!

Dagen idag har egentlig startet med evig stress, først så skulle jeg vært å trena kl 10.30 - men siden jeg ikke fikk sovet før kl 04 i natt så våknet jeg ikke før 12.30 :s Så det var den zumba økta :( Grunnen til at jeg ikke sovna før kl 4 vet jeg egentlig ikke helt, gikk å la meg kl 01 og hver gang jeg NESTEN sovna så enten fikk jeg sms eller så ringte tlf - pleier ALDRI å gjøre det om nattaen, men denne nattaen var tydeligvis ikke helt min natt.. Men uansett siden jeg ikke fikk trena og egentlig sku dratt til byn litt tidligere - var det litt krise, for united skulle spille kamp 13.00 også.. Heldigvis skulle min kjære tante ut å kjøre kusina mi til stallen, så fikk sitte på henne til byn å handla det jeg skulle også var det å finne første buss hjem, så fikk i det minste med meg siste kvarter av første omgang på kampen!! Og da tok jeg like gjerne å koste meg med kylling og loff til frokost - NAM!

Nå skal jeg snart begynne å ordne meg for å dra på fest til min kjære vakre venninne Henriette, er halloween party idag. Og siden jeg hater å kle meg ut, så endte det med et par djevelhorn også skal jeg si at "jeg er ditt værste mareritt" om noen spørr hva jeg er kledd ut som :p For jeg trenger ikke være mer enn meg selv ved å være en annens mareritt :p

Men ønsker alle en toppers halloween helg!
Noen som skal ut å skaffe seg godis på døra? Eller andre som skal på fest?

HÆPPI BURSDAG!!FEST?!

Ja, er bedt på halloween party både denne lørdagen og neste lørdag - helt ærlig så har jeg ikke noe særlig lyst å dra pga utkledning, men veldig lyst å dra pga det sosiale. Så får vi se da :)
Noen som har en anbefaling om hva man kan kle seg ut som eller?


Elsker det øyet!FOTBALL ER INGEN HOBBY, DET ER EN LIVSSTIL

 
Jeg skal på kampen, skal du?

59 DAGER IGJEN....

... Til JUL!

Hva ønsker du deg til jul?
- kanskje jeg får noen gode tips til hva jeg kan ønske meg! :p

ATLE PETTERSEN!

Han er jo ganske sexy da! Likte det bilde der rimelig godt :)
Hva syns dere?

ØNSKER ALLE MINE SØTE LESERE

En riktig god natt og håper alle har hatt en fantastisk dag :)
Jeg er egentlig utrolig glad i livet om dagen! Hvorfor?
Det kan dere få lure på - for er litt usikker selv.. Men man blir vel slik når man har vært i et helvette ganske lenge og brått får lov å omgås mennesker igjen og ha et liv.

Hvordan er ditt liv om dagen?

Hvis du ønsker å bli elsket for den du er,
må du våge å vise hvem du er <3


DESIGN!!

Vil noen hjelpe meg? Jeg ønsker meg et ordentlig fint design!

Lady Antebellum - When You've Got A Good ThingUtrolig nydelig sang!
Noen som vet hvilken film den hører til? HJELP!
Header..

Til: http://photohearted.blogg.no/

FANTASTISKE MENNESKER!!

Idag startet jeg dagen med en "lunsj" sammen med min gode venninne Ida Marie, etter hvert kom også en annen god venninne av meg og var sammen med oss - vi gikk å tittet å skravlet - sånn som alle jenter gjør.
Etter hvert sku Ida Marie hjem, så Henriette og jeg stakk hjem til "Henriettes slott" å skravla og hadde det super koselig med å mimre om "gamle dager". Hun og jeg har vært venner i mange år nå og var som en murvegg når vi var yngre - ingen som klarte å dele oss for å si det sånn!! Men med de eldre dagene sklei vi litt fra hverandre, men har heldigvis begynt å bygge litt på kontakta igjen nå og det er godt, for hun er fortsatt en av mine nærmeste venner :)


Roxannah - hunden hennes <3

Når jeg kom hjem så har jeg vært så heldig å fått en herlig nabojente som er like gammel som meg selv - som er utrolig snill og herlig :) Ble innvitert inn på te og det var kjempe trivelig! Så da ble jeg der til nå. Det var den dagen og kvelden.

Kjempe herlige jenter altså, alle sammen <3

Hva har dere gjort idag?

Grip dagen. Skap hvert øyeblikk fra hjertet ditt. Smil til noen du ikke kjenner. Lys opp andres hverdag ved å smile til deg selv først. Se deg selv. Gi deg selv oppmerksomhet ved å spørre etter behovene dine for i dag. Gjør dagen til noe minneverdig. Det er du som skaper dagen din. Ingen andre <3

Kjære lesere!

Ønsker alle mine søte lesere en riktig god dag :)
Nå skal jeg ut å møte min bestevenninne Ida Marie (supermannsfrue.blogg.no) for en lunsj! Også får vi se hva resten av dagen bringer!

Adios <3LUE, SKJERF OG VOTTER! - for mye?

Jeg lurer på om jeg har litt for mye av det...Den haugen ser ganske tam og kjedelig ut - t.o.m litt barnslig spørr du meg.. haha..
Men sånn er det å jobbe i barnehage - man blir som man omgås vet dere :D

Har andre ting å bruke når jeg skal "pynte" meg da :)
Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

bloglovin
hits