QUOTES!

HUMOR i hverdagen!

Smile!!

QUOTES

Jeg tror jeg liker deg bedre enn jeg tørr å innrømme...GODT SAGT...

Med min sterke vilje skal jeg forme min fremtid. Om jeg så mislykkes noen ganger eller roter meg bort inne i livets labyrint, skal jeg aldri gi opp! Jeg har styrken, og jeg skal fjerne ethvert hinder forran meg! Dette er mitt valg, mitt ansvar, mitt liv! Det er bare jeg som holder nøkkelen til min skjebne... <3

KJÆRE JULENISSE!

KJÆRE JULENISSE.......

I år jeg vil bare be om noen tjenester....
Det er å tilby håp til de som har mistet det....
Kjærlighet til de som ikke har funnet den...
Glede for de som er i sorg....og
God helse og lykke til alle dem som jeg er glad i <3Bilde jeg har laga..

Ord for dagen..

VENNSKAP er regnbuen mellom
to hjerter som deler syv farger:
Følelser, kjærlighet, tristhet, lykke,
sannhet, håp, hemmeligheter & respekt..<3

.....

Ikke kast bort energi på mennesker du ikke får stort igjen av. Man kan si mye flott, men ord får liten betydning uten handling. Ta vare på de menneskene som virkelig betyr noe for deg, som gir noe av seg selv, og som ikke minst setter pris på deg for den du er <3

Et par gode fra visdomshjørnet!

Man har kommet langt og lært mye om livet,
når man faktisk har innsett at man kan bli enig
om å være uenig og likevel respektere hverandre.
Og ta vare på det som virkelig betyr mest av alt,
nemlig kjærligheten til sine venner og medmennesker <3

.....

Et lite kløverblad jeg vet.
Det heter tro, håp og kjærlighet.
I troen kan du flytte berg,
selv om du er en liten dverg.
I håpet skal du alltid leve,
... og i motgang høyt ditt hode heve.
Men kjærligheten er dog størst,
la den komme sist og først <3

   

Think about it..

Noen ord til dere fra meg

Uken er over og helgen er nær. Fyll den med kos og med solskinnsvær.
La helgen bli god og dagene fine. Ta vare på venner, deg selv og dine.
Når uken kommer og helgen svinner, finn da frem de varme minner.
Fortell da også til de du har nær, at så lenge du lever har du dem kjær..

Quotes!

Sex!Det beste man kan få til jul...

Den beste julegaven du kan få i livet, kan ikke pakkes inn.
KJÆRLIGHET, TID, RESPEKT, FORSTÅELSE og TRYGGHET.

<3

Loove!

Don't fall for looks, they can deceive.
Don't fall for wealth, in the end it fades away.
Find someone who makes you smile
because it takes only a smile to make a dark day seem bright.

Dagens ord - absolutt noe alle burde tenke over!Dere som er innom måå teste det ut!!!Quotes for today!

Vi er alle produkter av vår fortid,
men vi behøver ikke bli fanget av den. <3
  Så grip tak i årene, sett seil mot nye dager, nye gleder og den nye, fantastiske delen av ditt liv som kommer deg i møte på din ferd <3

 Hahahahahaha!Til deg

 I dag bør alle som alltid skal være negative, uten grunn - passe seg for meg. For i dag er jeg nemlig så utrolig positiv og glad - og det smitter lett. Det er nesten som å være negativ; man trenger ingen særlig grunn.. Have a nice day :)

Starter dagen med noen QUOTES!Disse visdomsordene sier i hvert fall masse om mitt liv og jeg syns de er utrolig fine!
Hva syns dere?

01.nov.2011

Jeg knekkes ikke selv om jeg blir nedtrykt. Jeg gir ikke opp selv om jeg blir oppgitt. Jeg taper ikke selv om jeg blir slått. Jeg tier ikke selv om jeg blir overhørt. Jeg mislykkes ikke selv om jeg ikke lykkes. JEG LEVER, ELSKER OG ERFARER. Jeg er et menneske med følelser og behov og prøver å lære av mine feil, isteden for å være min egen verste fiende. Jeg kan aldri bli perfekt, men jeg kan være nettopp meg selv med mine feil og mangler. Det er under motstand man blir sterk <3

Noen ord før jeg går tilbake til jobben..

"This life is yours. Take the power to choose what you want to do and do it well. Take the power to love what you want in life and love it honestly. Take the power to walk in the forest and be a part of nature. Take the power to control your own life. No one else can do it for you. Take the power to make your life happy."

SPØRSMÅL I LIVET.

Når det gjelder store spørsmål i livet, så hender det at følelsen er en bedre rådgiver enn fornuften. Det er nok mange som angrer fordi de har overstyrt følelsene sine med fornuften. Følelsene er signalsystemet som ofte forteller oss hva som er et riktig, og hva som er et feil valg. Vi undervurderer faktisk ganske ofte fornuften i følelsene. Hvis hele systemet ditt roper nei, og du likevel sier ja, øver du vold mot det du egentlig vil. Hvis du i det du går inn i en relasjon, vet at dette er en person du ikke har respekt for, er det skummelt. Der respekten forsvinner, forsvinner også kjærligheten!!DIVERSE FINE ORD - og litt humor!

"Folk som må sloss for å oppnå en respekt, må også sloss for å beholde den. Men det gidder ikke jeg sløse bort mine krefter på. For så lenge jeg har respekt for meg selv, og for andre mennesker. Kommer respekten jeg trenger, helt av seg selv.."

 

Det kommer en tid i livet, der du beveger deg bort fra alt dramaet og de mennesker som skaper det. Du velger å omgi deg med folk som ler, du glemmer det dårlige og fokuserer på det gode. Så elsker du de som behandler deg rett og ber for de som ikke gjør det. Livet er for kort til å være noe annet enn lykkelig. Å falle er en del av livet, men å komme seg opp igjen er selve livet<3

 

Let the world know you as you are, not as you think you should be, because sooner or later, if you are posing, you will forget the pose, and then where are you?

 

"Jeg ønsker alltid å kunne få gi folk 2 sjanser, men viser de ingen empati,
kun en egosentrisme.. Har jeg ingen andre valg enn å stoppe dem på 1.."

 

To karer satt og drakk, da den ene sa: "du lånte 1000 kroner av meg i vår,
og du lovet at jeg skulle få dem igjen etter sommeren!" Den andre tittet bare rart på ham, og sa: "men ærlig talt; synest du virkelig vi har hatt noen sommer i år?"

 

Våg å være sårbar,
ingen er av stein.
Våg å vise hvor du står,
stå på egne bein.
Sterk er den som ser seg om
... og velger veien selv.
Kanskje de som gjør deg vondt
er svakest likevel.. <3


"Ikke bekymre deg om å finne den rette,
konsentrer deg heller mer om å bli den rette."

 

"Den rette - er den som gjør deg glad, uansett hvor vanskelig dagen måtte være. Fordi hver eneste dag dere opplever sammen, bør være en lykkens dag.."

 

MENNESKE MED LIDELSE!

Mennesker som har gjennomlevd store lidelser, er som regel personer som utvikler seg til store mennesker. De har blitt dypt såret i livet, og kan ta inn andres smerte på et øyeblikk. De som har opplevd mye motgang i livet, blir som regel ydmyke, mer medfølende og oppriktige. Det er ikke sikkert vi setter pris på lidelsen når den kommer på besøk, men den tjener oss vel; Den knuser det skallet som omgir hjertet og tømmer oss for de løgnene vi har tviholdt på når det gjelder hvem vi egentlig er, og hvorfor vi er her, og hvordan vår fantastiske verden egentlig fungerer <3EKTE VENNSKAP VARER FOR EVIG!

Har utrolig mange gode minner med disse to.

Henriette har jeg gått på skolen sammen med i 13år av livet mitt, men vi fant ikke hverandre før vi kom i klassen til hverandre på ungdomsskolen - og da var vel det hele gjort. Ingen kom i mellom oss etter det og vi hadde det fantastisk morro. Vi mistet noe kontakt da vi startet andre året på VGS, men vi har alltid hatt hverandre der uansett hva og vi har hverandre fortsatt den dag i dag. Nå har vi endelig fått ganske god kontakt igjen og det er godt! Vi har faktisk omgått hverandre i 17år, og vært venner i 10år.

Og når det kommer til Lasse, så husker jeg at jeg så han en dag i Fredrikstad - men det var det. Også når jeg var yngre, så var deiligst.no en stor side å være på. Mulig den er like stor nå, men ikke i mine øyne. Så brått dukka han opp der også skrev jeg til han, også *PANG* vennskapet vi hadde det var helt unikt, vi ble kjent i 2003 og det er snart 10 år siden, noe som er helt sinnsykt.. Jeg har aldri hatt en så god kompis som han. Vi satt å pratet dag opp og dag ned, han ringte meg når han var lei seg, jeg ringte han når jeg var lei meg. Og det var alltid så godt å vite at jeg hadde han der <3 Desverre så mistet vi etter hvert kontakt også, men som med Henriette har jeg ALLTID visst at jeg har hatt han der om det skulle være noe!

Å sammen, vi 3, det var noe i seg selv skal jeg si dere. Hadde det så morro sammen.
Et godt minne jeg har er når Lasse sku sove hos meg og vi var en tur i byn sammen med Henriette, vi går langs ved brygga en fin sommerdag og har det morro med intern humor og bare koser oss. Også tar Lasse tak i Henriette også sender han henne inn i en lyktestolpe (selvfølgelig ikke hardt, men det visste ikke de som satt på restaurantene) og Henriette later som ho smeller hue i stolpen og lissom får drit vondt i hue. Seriøst, jeg kommer ALDRI til å glemme uttrykket på de menneskene rundt oss. Haha.. Men dette var bare noe av det lille og fine vi opplevde sammen! Skulle ønske jeg skrev dagbok på den tiden, så jeg kunne hatt med meg alle minnene ned i kista den dagen jeg finner det for godt å ta kvelden!

Jeg er utrolig glad i dere begge <3

HVOR MANGE SER DU???HUMOR - morsomme bilder! (aldersgrense 16år)


Må vel være den beste natten for en kvinne, hvor hun kan lyve hvor mye hun bare vil om både utstyr og opplevelse ;)

VISDOMSORD!

En av de største gleder
i livet består i å utrette
hva folk sier du aldri vil klare!

 

Når munnen snakker usant,
har øynene et ønske om
å fortelle sannheten

 

Tiden leger alle sår, sier de
 kanskje er det sant,
men vet de ikke at sår lager skorper?
 Og skorper rives av. igjen og igjen
 og hver gang er det smertefullt
 helt til såret er blitt til et arr.
 Et arr som aldri leges. som blir der
som et evig minne, noe du aldri vil glemme,
noe som alltid vil gjøre litt vondt.

 

Hver gang du gir slipp på
noe som begrenser deg,
gir du plass til noe som er bedre.

 

LIVET...

Livet er muligheter, dra nytte av det.
Livet er skjønnhet, beundre det.
Livet er en utfordring, møt det.
Livet er en plikt, fullføre det.
Livet er et spill, spille det.
... Livet er et løfte, oppfyll det.
Livet er sorg, overvinne det.
Livet er en sang, synger det.
Livet er en kamp, godta det.
Livet er et eventyr, tør det. ...
Livet er flaks, gjør det.
Livet er for dyrebart, ikke ødelegge det.
Livet er livet, kjemp for det!!

 

Ønsker alle med det en riktig god natt :)

VIKTIGE ORD!

Gi, men ikke tillate deg selv å bli utnyttet.
Elsk, men ikke la ditt hjerte bli misbrukt.
Ha tillit, men ikke vær naiv.
Lytt til andre, men ikke mist din egen stemme.

Fine ord du kan gi til andre!

Se bakover med forståelse, se fremover
med håp og se rundt deg med kjærlighet <3Gode klemmer gis bort med godhet, men de aller beste - gis med kjærlighet <3

 

Jeg vil heller bli hatet for den jeg er - enn elsket for noe jeg slettes ikke er <3

 

Tenke positive tanker, si positive ord, gjøre positive handlinger - og det positive gror!

 

Dette bør leses, utrolig fin quote!

"Det er som regel mennesker med den samme livserfaring, som er villige til å strekke ut sin hånd - for å hjelpe andre ut av mørket. Fordi mennesker som ennå ikke har vært der - vet ikke hvor vanskelig det er å komme seg ut av det - alene.."Think about it, before you do anything!

"Å ikke ta den første og "beste" som kommer inn døra.."
Trenger ikke å bety at man har blitt kresen med alderen.
- Men at man har blitt såret av noen som har utgitt seg
for å være bedre enn de virkelig er.." Ha en fin kveld..

"Lykke er som en sommerfugl. Når man jager den vil den alltid være litt utenfor rekkevidde. Men hvis man derimot setter seg ned i total ro med seg selv, skal man ikke se bort ifra at den lander på deg"

Quotes!

Vær sikker på at når du gir ditt hjerte bort,
er det til noen som har hender sterke nok til å holde det for alltid,
men likevel skånsomme nok til å holde det uten å knuse det.


"The reason why people give up so fast is because they tend to look
at how far they still have to go instead of how far they have gotten.."
Denne er til ALLE jenter som er så forbanna opptatt av hvordan de ser ut...

Noen er så opptatt av å pusse på utsiden,
at de helt glemmer hvem de er på innsiden.

FLER GODE ORD TIL ETTERTANKE

Hver eneste positive tanke er med på å gjøre livsveien lettere å gå.. ♥

Å leve lykkelig til sine dagers ende, kan man bare gjøre fra dag til dag..

LITT FINE TING!

Ikke bruk tiden på å bekymre deg for framtiden,
for da går du glipp av gledene i livet, som du har nå ♥

Lyttende ører.. Et smil som forstår.. Gir lettere bører, leger sjelens sår.. Tanker som deles.. En hjelpende hånd.. Sorger som kveles, av et vennskapsbånd.. Smil blir til tårer, og tårer til smil.. Sannhet som sårer, men fjerner all tvil.. Evig fortrolighet i riktig og galt.... Et vennskap med ærlighet tåler alt !! ♥


En av 3 er tilbakestående.. Så tenk på 2 av dine nærmeste venner..
Hvis de er helt OK - er det nok deg. Ha en fantastisk dag videre dere :-)

Før du snakker..... Lytt
Før du skriver...... Tenk
Før du bruker...... Tjen
Før du kritiserer... Vent
Før du ber........... Tilgi
Før du avslutter.... Prøv
Se muligheten i begrensningene, istedenfor begrensninger i mulighetene.. ;-)
 Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

bloglovin
hits