Takk for tiden i FFK Raio Piiroja!

Det er med tungt hjerte vi tar farvel med denne mannen! En skikkelig fotball spiller som virkelig har blødd for drakta i FFK! Han kommer til å bli dypt savnet :( Men ønsker han lykke til i ny klubb (Vitesse - Nederlandsk klubb)..

Takk for en fin tid med masse gode opplevelser og noen dårlige, alt fra cup gull i 2006 til nedrykket i 2009! Du er en helt i mine øyne!Fullføre forrige innlegg..

Jeg prøvde jo å skrive et innlegg istad, men da kom det et forferdelig uvær hit til Fredrikstad. Det rista i hele huset her opptil flere ganger. Endte med at jeg bare ikke takla å være alene lenger, så jeg ble hentet. Har angst for tordenvær fra før av, har opplevd litt av hvert når det kommer til det så har virkelig respekt for det!

Slik startet det:


Bilde er tatt av meg.

Og her kommer det flere bilder som er tatt fra www.f-b.no - leserbilder:


Det hadde slått ned i dette treet.

Tidligere idag så fikk jeg meg også en skriver som pappa kjøpte for meg!

Nå er den satt opp og montert, men hakke fått tatt noe bilde - men dere ser greit der åssen den ser ut! Scanner og alt er på den. Kan skrive ut foto på den også - gull verdt!

Også har jeg nå bestemt meg for å bli litt sunnere. Og første skritt tok jeg i går, med dette måltidet:


Det var kjempe godt til en viss grad! Kjøttet gikk jo ned uten problem, men enkelte av grønnsakene slet jeg litt mer med enn andre. Men man må bare lære seg å like for at ting skal bli bedre!

Har bestemt meg for å gå ned i vekt og har et mål på 10 kg på 4-5 mnd'er, vet ikke om det er realistisk, men jeg håper i hvert fall :)

Dette ble et litt rotete innlegg siden jeg ikke fikk skrevet i går og heller ikke istad, men nå er dere litt oppdatert igjen.

Har hatt feber og vondt i bihulene idag - hjalp ikke akkurat med torden været istad siden jeg reagerer med sterk hodepine før uvær kommer. Føler meg noe bedre nå, men blir ikke jobb på meg i morra heller - trenger en dag å komme meg litt på. Kroppen har gitt noen tegn på at den ikke er helt med enda!

Hvordan har dagen din vært?

Men nå skal jeg gå å legge meg.
God natt <3Syk idag :( Boring!

Våknet idag og følte hue og trynet mitt sku eksplodere!
Men sånn er det når man sliter litt med bihulebetennelse; så da ble det ikkeno jobb idag og heller ikke i morra. Fredag så skal jeg en tur på sykehuset å sjekke opp arret jeg har på armen min. (kan fortelle om det en gang senere)

Meen.. Nå kommer det et helsikkens uvær hitover. Så får koble fra og komme med et innlegg senere.

sorry

Det hakke blitt no blogging fra denne kanten idag.
Men det kommer i morra. Det er litt sent nå, så orker ikke :)

Natta <3

Natta fra sengekanten!

A good laugh and a long sleep are the best cures in the doctor?s book.

Derfor går jeg å legger meg nå, så jeg får mest mulig søvn før det er opp å stå og gå på jobb igjen.
Også vil jeg gjerne ønske meg noe fint i morra, nemlig S O L!
Kan noen gi meg det? Er faktisk ikke sånn særlig kult å være ute i barnehagen når det blåser og regner i vannrett retning. Så hvis du oppi der finnes, give me sun!!

God natt :)Regn = Høst = Innetid = Mørkere kvelder = TV TID!!

Idag er det masse å se på TV, er en god del premierer!
Disse programmene skal jeg få med meg idag

 • Hotel Cæsar - 19:30
 • Dagens mann - 21:00
 • Big Brother - 21:30
 • 71 grader nord  - 20:30

Noe kræsjer da selvfølgelig, men så heldig som jeg er så har jeg altibox og er fullstendig klar over hvordan man tar opp!
Er masse andre nye programmer som starter opp denne uka også, som f.eks Idol, Luksusfellen, Hellstrøm rydder opp hjemme, Unge mødre, Slankekrigen og Det blir bedre,. Det er de jeg i hvert fall følger med på da! Noe er jo nytt, så blir spennende å se om det er interessant. Og JA, det er altfor mye TV, men jeg er veldig glad i å slappe av om kveldene med noe bra på TV, følger også med på CSI Miami. Og når Thomas og Harald + Golden Goal starter opp igjen, så ser jeg på det også. Men som sagt, veldig bra med mulighet for opptak. For jeg skal tross alt jobbe, trene og være sosial inni mellom der også! Tenkte jeg muligens sku tenne noen lys i kveld - da er det virkelig høst stemning hos meg når lysa tennes igjen.

Ser du på noen spesielle TV serier? Og skal du se på noe av det nye som starter opp?

Idag har vi vært så heldig å hatt litt sol, men vel og merke så har det regna 90% av dagen da. Og istad så tittet en vakker regnbue frem.


(sorry flekkene på bildet, men tror det kom av litt regn på linsa ellerno..)

Nei nå stakk jeg å trena samme mamma.

Snakkas..

28.08.2011


Dette bilde er fra i går vel og merke, men måtte vise dere det rosa skjærebrettet mitt. Det er noe alle vi kvinner må ha! hehe.


Sola skinner....


5 min senere... For å si det sånn, man skjønte fort hva de skyene der hadde å by på!


7min senere.....
It's raining man...


Egg og bacon til middag idag! Raskt og enkelt.


Meg før jeg tok på meg drakta og dro på match!


Broren min (rød jakke) og kompisen hans på fotball kampen.


Fredrikstad stadion <3 Vakker selv når det regner!


Og ja, det regna og tordna skikkelig når vi kom til stadion!

Har hatt en bra dag med 8-2 seier til Man utd over Arsenal, og tross 1-1 mellom FFK og Godset! Var en veldig slitsom bane for guttane å spille på idag og godset fikk tildelt en straffe mot slutten av 2 omg, jeg har ikke helt fått greie på om den var en rett avgjørelse enda. Men samme om det er det eller ikke, får ikke gjort noe med det. Dagens dommer var Staberg og kampen ble som forventet som alltid når han dømmer..

Hva har dere gjort denne søndagen?OPPRYDDING I VENNELISTA!

Hvorfor?
Fordi det er et kaos og de bloggene jeg selv liker å lese de forsvinner i masse blogger jeg aldri leser eller jeg aldri hører noe fra selv!

Så fint om du sier ifra om du leser bloggen min slik at jeg ikke sletter deg! :)

I løpet av uka så sletter jeg i hvert fall de som aldri leser min eller som jeg leser selv!!
Sorry folkens, men som sagt det er unødvendig med 300 blogger på vennelista når jeg leser kanskje 10 av dem selv og jeg ikke har stort anelse om hvem andre av dere som leser bloggen min, men ligger på rundt 50 stk pr dag og dvs 60 tilsammen og igjen vil det si at over 240 bloggere kun er på lista mi til pynt!

Så, leser du bloggen min?

UKAS BLOGG

Kjører igang en ukas blogg igjen jeg.
Det gjelder fra idag t.o.m neste søndag som da er den 4 september. (Huff, nå er det september allerede.. Hvor ble det av sommeren?)

Bare å melde seg på.
Jeg ser på design, header, at den er oversiktelig og om det du skriver er "hot stuff" - med det mener jeg om du er en seriøs blogger! :)

MELD DEG PÅ IDAG!

EDDERKOPP I SENGA MI!!!

Ja jeg køddær ikke.. Jeg hadde en edderkopp der istad!!
Og nå klør jeg på hele kroppen og vetke helt åssen jeg skal sove !!

Jeg hater edderkopper og har det som kalles araknofobi.

Liker du disse krypa?

Broren min hadde den teorien om at hvis man ikke dreper edderkoppen så slipper man andre insekter, men heller ti fluer enn en edderkopp asså!!!

MØT OPP!VINNEREN ER.....

Stjernen hockey!Det ble 7-1 til Stjernen over Comet! Kjempe herlig vettu..
Burde kanskje begynne å gå på hockey kamper igjen, så stjernen fortsetter å vinne! hoho..

Jeg dro dit sammen med Sofie, hun som lurte på om jeg ville være med og jeg hadde ikkeno bedre å gjøre på denne regnfylte lørdagen, så det var kjempe koselig!


Dette er da Sofie, stjelte bilde hennes på face :p

Men nå blir det no mat også får vi se hva som skjer videre ut kvelden!LYN OG TORDEN! *buhu*

Okei, ikke torden da. Men det lyner no forferdelig ute! Og jeg virkelig hater slikt vær, eneste som mangler er at det starter å buldre!

Hva har dere gjort idag?

Jeg har vært på jobb. måtte jobbe overtid idag også - PÅ EN FREDAG!! Men jeg overlevde denne dagen også da faktisk, selvom det var masse opplegg på jobben.

Etter jobb ble det en tur hjem til den rotete leiligheten som jeg har fått rydda litt i nå, blir mer rydding i morra merker jeg. Rakk ikke så altfor mye, ble henta i 19 tiden, dro hjem te pappa og lillebror for å spise. Mamma er på klassefest, og du vet - menn trenger alltid en kvinne i huset. *haha*

Tenkte jeg sku dele et visdomsord med dere idag også:

Hvordan kan det være fred på jord når 2 som er glade i hverandre ikke kan holde fred?
Make love, not war...LETTVINT: Ost- og skinkeomelett

Tid: Under 20min

Ingredienser

 • 2 stkegg
 • 2 ssvann
 • ½ tssalt
 • ½ ssmargarin til steking
 • 3 ss revet hvitost
 • 1 skivekokt skinke i strimler
 • ½ stktomat i skiver

 

Slik gjør du

1. Visp sammen egg, vann og salt.

2. Hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en smørklatt freser når den slippes i. Trekk røren inn mot midten, slik at massen på toppen flyter ut til sidene. Legg på revet ost og skinke og brett den ene halvdelen over på den andre.

3. Hvelv omeletten over på tallerken, slik at undersiden kommer opp. Til matpakke må omeletten avkjøles før den legges i matboks. Legg omeletten mellom to skiver brød og pakk den inn sammen med noen skiver tomat til en deilig lunsj.

Tips
Legg litt frukt i matboksen sammen med ost- og skinkeomeletten.


Et VIKTIG sitat.

 HVEM ER DU?

Ja, det lurer jeg egentlig på.
Så hvem er du egentlig? Du der på andre siden!

8 UTSAGN OM MENN

Jeg hadde utfordret min mann til å ta sin del av husarbeidet, og dermed bestemte han seg for å vaske T-skjorta si selv. Han hadde vært i vaskerommet i ca. to sekunder da han ropte: ?Hvilket program skal jeg bruke??
?Det kommer litt an på?, svarte jeg. ?Hva står det på T-skjorta??
?Liverpool?, svarte han.

 

Et par ligger i senga. Mannen sier: ?Jeg skal gjøre deg til verdens lykkeligste kvinne!?
Hun svarer: ?Jeg kommer til å savne deg?.

 

Det er altfor varmt til å ha klær på i dag? sier Erik idet han kommer ut av dusjen, ?kjære, hva tror du naboene ville tro hvis jeg klippet plenen naken??
?At jeg tok deg for pengenes skyld?, svarte hun.

 

Hva kaller du en intelligent, kjekk og følsom mann?
Et rykte.

 

Kjære Gud, Jeg ber om visdom til å forstå min mann, kjærlighet til å tilgi ham, og tålmodighet til å tåle hans skiftende humør. For du vet det, Gud, at hvis jeg ber om styrke, kommer jeg til å slå ham i hjel!

 

Hvorfor sutrer små gutter?
De trener for å bli menn.

 

Hva betyr det når det ligger en mann i sengen din og gisper etter luft og sier navnet ditt?
Du holdt ikke puta lenge nok.

 

Hvordan unngår du at din mann leser mailen din?
Du endrer ?Innboks? til ?Bruksansvisning?.

 BELIVE IT OR NOT!

Buffalo blir faktisk moderne igjen. Husker det så altfor godt..
Personlig kommer jeg IKKE til å ta de på beina igjen - selvom jeg er liten å trenger å bli høyere :pJEG HAR FÅTT MEG 2 NYE FETTERE, KJEMPE VAKRE!Må si at jeg er heldig altså! Utrolig nydelig og vakre da. Ikke så altfor kosete enda, men slik er det nå med disse barna da - men jeg skal i hvert fall bli verdens beste kusine for dem! Skjemme de bort skikkelig - er det ikke slik vi gjør mot barna da? Så lenge de er fornøyd - jeg er fornøyd og at tante, onkel, og de to kusinene mine er LEI at jeg skjemmer bort, så er jo det perfekt?

Hva syns dere om de da? <3

GOD NATT!

Nå er det på tide å legge seg, i morra er den teite dagen igjen hvor jeg må stå opp kvart over 5. Kan bare ikke si det nok hvor mye jeg virkelig hater de dagene :p

Ha en god kveld videre folkens og sov godt når tiden er klar for senga!Fruktig egg- og kyllingsalat

Antall porsjoner:
4

Ingredienser:
2-3 egg
kjøtt av 1 grillet kylling eller 4 kokte kyllingfileter
1 pakke (150 g) sukkererter
1 pakke kirsebærtomater
ca. 150 g blandet salat
1 galliamelon

Dressing:
1 dl olje
saft og finrevet skall av ½ sitron
1 potte hakket koriander
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:
Kok eggene i 6-8 minutter (kan godt ha en litt bløt plomme) og avkjøl.

Skjær kyllingkjøttet i mindre biter.
Dra stengelen fra sukkerertene og gi dem et kort oppkok i godt saltet vann i et minutt. Avkjøl i kaldt vann og la dem renne godt av.
Skyll tomatene og del dem i båter. Skyll og riv salaten i mindre biter.
Del melonen i to og ta ut frøene. Skjær ut fruktkjøttet og del det i biter. Bland alle ingrediensene til salaten.
Bland ingrediensene til dressingen og vend den inn i salaten. Ha den på serveringsfat. Pynt med halve egg.

 

 Fruktig egg- og kyllingsalat

Antall porsjoner:
4

Ingredienser:
2-3 egg
kjøtt av 1 grillet kylling eller 4 kokte kyllingfileter
1 pakke (150 g) sukkererter
1 pakke kirsebærtomater
ca. 150 g blandet salat
1 galliamelon

Dressing:
1 dl olje
saft og finrevet skall av ½ sitron
1 potte hakket koriander
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:
Kok eggene i 6-8 minutter (kan godt ha en litt bløt plomme) og avkjøl.

Skjær kyllingkjøttet i mindre biter.
Dra stengelen fra sukkerertene og gi dem et kort oppkok i godt saltet vann i et minutt. Avkjøl i kaldt vann og la dem renne godt av.
Skyll tomatene og del dem i båter. Skyll og riv salaten i mindre biter.
Del melonen i to og ta ut frøene. Skjær ut fruktkjøttet og del det i biter. Bland alle ingrediensene til salaten.
Bland ingrediensene til dressingen og vend den inn i salaten. Ha den på serveringsfat. Pynt med halve egg.

 IKKE LES DETTE INNLEGGET!!!

.. Du klarte ikke la være nei? ;)

Idag har det vært jobb igjen - utrolig masse som har skjedd, nye barn osv.. Og brått kom også sommeren tilbake en periode midt på dagen idag, så har vært drit varmt! Dvs at hode mitt har nesten eksplodert i løpet av dagen, sliter VELDIG med mye vondt i hue om dagen og det er bare ikke godt!

Men men, det går vel over. Jeg bare fortsetter å krysse fingrene for at jeg IKKE trenger briller. Det finnes mye sprekt der ute nå, men off, jeg har bare ikke lyst!

Hva har du gjort idag?
Dere som har første skoledag, har det gått bra? Fornøyd med klassen?

Nå sitter jeg å ser på fotball kamp da, lite sjokkerende kanskje at jeg gjør det.
Så først Molde - Lillestrøm og nå er det Manchester United - Tottenham, der er det selvfølgelig Man.utd som er laget <3

og DER leder man utd 1-0 etter 60 minutter, DEILIG!!
Tenk, om 4 mnd'er så er jeg kanskje på Old Trafford og ser laget mitt spille live, hope so!

HELGA SKULLE HATT FLER TIMER!

Jeg syns ikke det er annet enn mandag og fredag hele tiden jeg, skulle gjerne vært fler fredager enn mandager! Hater mandager rett og slett.

Har dere hatt en fin dag? Gjort i helga?

Min har vært ok, jeg pleier som regel å skrive om fotballen på en søndag. Men akkurat nå er det ikke noe å snakke om, for FFK glemte åssen de spilte fotball idag. Helt latterlig.
Og utover det så hadde jeg jo koselig besøk til kampen da i hvert fall!

Men nå er det nattaen.
Opp om 7 timer så er vel på tide å sove.

Natta søte små <3*HJERTE*

Tiden leger ikke alle sår. Tiden leger heller ikke alle ord. 22. juli 2011 vil blø i språket vårt, være et blodig blad i kalenderen og et blodbad i hukommelsen. Fra nå av er det før og etter.

- Lars Saabye Christensen

Jo tristere den seremonien blir, jo mer regner det ute. Nå har vi akkurat fått sett alle som gikk bort fra oss den 22 juli. Det er så forferdelig å vite at alle disse glade menneskene bare har blitt revet bort fra oss helt uten grunn egentlig.
Vært mye fantastisk å høre på igjennom seremonien, merker det virkelig treffer meg og det er flott å se hvor mange som tar seg tid til å vise Norge at de bryr seg.

VELDIG SPESIELT AT DETTE SKJER.

Det er noe spesielt med naturen også. Hele helgen som hørte til 22.juli så regnet det. Nå har det vært pent vær i nesten hele dag, rett før denne minnesermonien startet det å regne. :( Alle gråter med dere som har mistet noen dere var glad i!

NASJONAL MINNESEREMONI FOR 22.07.2011

Går direkte på de fleste kanaler NÅ!

Dette er tungt for oss alle. </3

DAGEN IDAG!

Den startet egentlig veldig tidlig, våknet i 9 tiden idag og hadde fryktelig vondt på øyet. Så jeg ble liggende i senga i håp om at jeg fikk sove igjen for det gjorde vondt å holde det åpent. Men etter en time frem og tilbake, hit og dit i senga - stod jeg opp og slengte i meg en paracet og en ibux. Nå er smertene heldigvis borte. Sliter litt med øya om dagen - håper ikke jeg trenger briller, har virkelig IKKE lyst på det merker jeg!

Men jo, etter å ha stått opp og sett litt på TV så var det bare å sette igang med å få leiligheten litt penere enn hva den var. Får gjester om et par timer og vi skal se TIL - FFK også skal vi spise pølser da vett. Ille koselig!
Så nå har jeg hengt opp klesvask nr 2 og nr 3 er fortsatt i vaskemaskin - så nå skal jeg ta frem støvsugern og få vekk alt håret mitt. Er nesten ikke støv vett, men jeg mister jo hårstrå overalt så det blir møkk av det!!

Og deretter så blir det å kaste seg selv i dusjen og varme opp til besøk og kampstart!

Flere som skal se dagens tippeligarunde?

- To kamper er jo allerede ferdig spilte, Odd Grenland - Viking 4-2 og sarpsborg08 - Vålerenga 0-2

RØD OG HVITE ER DE BESTE!
- og da svarer vi?

Fresht..HVIS ALLE DERE SOM LESER BLOGGEN NÅ

... Skriver et innlegg så hadde det vært koselig, 7 stk leser - 1 kommentar. Gjør no med det a folkens :D

SOVER DU?

Ikke det nei, neivell. Men da får du ha en trivelig kveld videre da. Nå skal i hvert fall jeg snart legge meg tenker jeg.
Sove godt og drømme søtt..

Og forresten, har bestemt meg for å blogge videre. Jeg har fått litt gnist igjen. Dere har vært flinkere til å kommentere de siste dagene. Handler vel bare om at jeg må gjøre ting litt interessant for dere!
Men kom gjerne med innspill om hva dere ønsker, bare ikke be om Outfit, for rett og slett så gidder jeg ikke. Jeg bruker mye de samme klærne og kjøper meg sjeldent så mye nye klær. Jobber i barnehage vet dere, så hakke bruk for masse klær som henger og aldri blir brukt. :)GRATULERER MARIUS OG DANIEL!!

Jeg finner ikke bloggen deres guttær, så jeg får ikke gratulert dere.
Så da lager jeg heller et innlegg på bloggen min og satser på at dere ser det!

Gratulerer så mye som godt gift Marius og Daniel, håper dere hadde en fantastisk dag også ønsker jeg dere lykke til i all fremtid, måtte dere få leve lykkelig i alle deres dager. Og ikke minst GOD TUR på bryllups reisa, kos dere, nyt sola, nyt dagene, nyt stillheten, nyt hverandre og ha det herlig!


Bildet er fra: www.f-b.no

SMIL - du blir tatt bilde avSHOPPING..

Idag har jeg vært ute å handlet samme mamma, bestemor og lillebror. Ille koselig se.

Lysestaker liten kr 299,90,- stor kr 349,90,- fra KIDStøvletter fra Økonomisko kr 599,-

Koffert (3 stk stor, medium, liten) kr 299,- fra Rema1000 (ja faktisk =p)

Og dette er glad jeg blir når jeg gjør slike kupp!

Hva har dere gjort idag da?


JEG HATER DEG DIN HJERTELØSE DRITTSEKK!!

Nå er det igrunn nok, hvorfor skal han kødden (skriver bevisst ikke det navnet - han fortjener ikke å ha det på trykk) kreve så forbanna mye? Og ha så forbanna mye sympati? Nå sutrer han fordi han føler han blir dårlig behandlet og har det værre enn de som satt i konsentrasjonsleir? HALLO. Hadde det vært opp til meg hadde han sku sittet der resten av livet og levd på tørre brødskiver uten pålegg. Han bør være glad han i det hele tatt har et sted å sove i disse "trygge" omgivelsene spørr du meg.

Han er faen meg ikke sann. Jeg vet han ikke har følelser eller et hjerte som slår normalt. Men at i det hele tatt media skal få det opp så alle skal syns synd på han - for det er akkurat det jeg sitter igjen med at de prøver på. "Åh stakkars han, han føler ditt og han føler datt" Har noen tenkt på hva familiene til de omkomne tenker? De blir DAGLIG minnet på det stygge trynet hans og alle kravene hans og ALT takket være media! Det er en SKAM og burde ikke skjedd. De burde sluppet å se navnet og trynet hans hver jævla dag spørr du meg. Respektløst! Nå er det på tide å tenke på familiene , vennene og de overlevende. Hvordan DE faktisk har det! Er det noen som bør få stille krav og bli lyttet til, så er det DEM!

På mandag er det faktisk 1 mnd siden det skjedde og i 1 mnd har monsteret fått lov til å være en kjendis, han har fått det AKKURAT som han har drømt om, han har blitt kjent for verden og hans meninger har daglig kommet på trykk..

Akkurat nå har hat fått en ny betydning for meg! Det går ikke ann å hate noe eller noen, fordi det å hate han kanke måles med noe.

STEM STEM STEM!!

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/546304/

Stemte du?

PHOTOGRAPHICS..
Dette er bildet jeg egentlig liker minst, fordi bladet har blitt gult og dvs HØST! Eneste positive med høsten er fargene og motivene man kan finne. Men vil helst ha pent vær når motivene skal tas da og det er ikke alltid like lett på en vanlig høst dag.

Hva syns du om bildene?Vurderer BLOGGPAUSE!

Hvorfor?
Enkelt og greit for at i det siste så har det vært MAKS 1-2 kommentarer på verdt innlegg - og det er kjedelig å sitte å skrive til seg selv uten respons rett og slett.. Så tenker å ta en liten pause og heller komme sterkere tilbake senere - hvis det blir mer blogging. Kommer til å lese de bloggene jeg pleier å lese da! Så noen kommer nok te å høre fra meg! Hakke helt bestemt meg enda, men regner med at det blir slik om responsen er like dårlig i løpet av helga. Da er dere i hvert fall klar over det, dere få som evt sku lese den.. :)

Dvs, om dere er interessert i at jeg skal fortsette å blogge og at dere faktisk leser det jeg skriver, så får dere gjøre en innsats for at jeg skal gidde å fortsette. For sånn som det er nå, så har jeg desverre null motivasjon!

22 år gammel gutt fra Fredrikstad ...Petter er en utrolig flink rapper og i tillegg er han utrolig snill. :) Hør på låta hans, den er drit bra!

Hva syns du om låta?

Dette er skrevet om han:

Katastrofe er en 22 år gammel gutt fra Fredrikstad som ønsker å sette byen på rap-kartet igjen. I samarbeid med Nasty Kutt har de laget låta "Nødlanding" som du vil høre på The Voice i tiden fremover :-)
WOOW! yes, ja, yay, jiiiha!

Ja, jeg er glad!!
Fredrikstad fikk HJEMMEKAMP i cupen , eneste jeg er skuffa over er at det blir mot Brann. Blir så altfor lett lissom, hehe neida. Men ønsket meg faktisk ikke brann, keeperen te brann er jo psycho på å redde straffer - så nå må FFK avgjøre på 90 minutter! Blir en hard uke med cup og sarpsborg08 borte. Jaja, godt man er ung og at hjerte funker som det skal.
MIDDAGS TIPS!

 

GRILLET LAKS A LA TEPPANYAKIAntall porsjoner:
4

Ingredienser:
800 g laksefilét
2 ss olivenolje
1 stor bit vannmelon i biter
2 vårløk i tynne strimler
4 asparges i tynne strimler
½ grønn chili i tynne skiver

Avokadomos:
2 avokado
Saft av 1 lime
1 ts finhakket grønn chili
Salt
½ finhakket sjalottløk

Teppanyakisaus:
2 dl sake
2 ts sukker
2 ts revet frisk ingefær
1 dl mirin (matlagingssake)
8 ss soya saus
Saft av 1 lime

 

Fremgangsmåte:
Begynn med sausen da den tar litt tid. Kok sake, ingefær, mirin og sukker til det tykner litt. Bland inn resten av ingrediensene.

Legg strimler av vårløk og asparges i iskaldt vann.

Skjær laksen i flate snitzler. Pensle laksen med olje og legg dem på glovarm grill eller grillpanne.

Grill laksesnitzlene kun på den ene siden til de har fått et fint mønster. Løft dem fra grillen og rett opp på tallerken.

Kjør avokadoen i en foodprosessor sammen med lime og chili. Smak til med salt og finhakket sjalottløk.

Legg vannmelon, vårløk, asparges og chili over laksesnitzelen. Legg på en skje avokadomos og fordel over litt av sausen.

Server gjerne kokt ris, stekte nudler, eller andre grønnsaker ved siden av.

Tips: Du kan godt bruke en ferdig teppanyakisaus i stedet for å lage den fra bunnen av. Mirin finner du i velassorterte butikker, eller i asiatiske supermarkeder. 

Kilde: www.apertif.no

 

Huff, ikke bra detta...

Idag har jeg spist grandiosa - det dumme med sommeren er at man blir så jævla usunn av det! Nesten ikke spist fisk på 1-2 mnd'er, bare levd på kjøtt, pasta, potetmos, grillmat osv osv.. Nei, får skjerpe seg etter hvert, er bare ikke kult å sku stå å lage masse mat og bruke tid på kjøkkenet med poteter, grønnsaker, fisk o.l når det KUN er meg selv her!
Hva liker du å spise om sommeren?Hadde egentlig planer om å trene idag også, men har hatt så vondt i hode de siste dagene - så drøyer heller til i morra. Da er det ZUMBA! Har 9 ganger igjen å trene på 13 dager, burde klare det i teorien - men værre å utføre det i praksis, men SKAL klare dette.. Dere må heie på meg!!

Å i går så spurte jeg dere hva dere ønsker mer av på bloggen min og da sa en jente at hun ønsket "outfit" fra meg, men helt ærlig så ække det min greie rett og slett + at 98% av andre bloggere de gjør det samme og jeg ønsker å være noe annet enn alle andre igrunn. Og uansett så jobber jeg i barnehage og pynter meg ikke akkurat hver dag - har heller ingen oversikt og hukommelse til å huske hva som er kjøpt hvor og jeg kjøper meg heller ikke nye klær hver dag! SÅ jeg beklager - men dere kan få alt annet utenom outfit og videoblogg, for det er det nok av andre som driver med! Så da spørr jeg heller: Er det noe dere ønsker utenom det vanlige på bloggen min?

Sorry om det innlegget virka veldig negativt. Men er bare utrolig sliten, ikke meninga..

DETTE ER FOR DÅRLIG..

Nå var jeg så godt i gang med blogging - også stopper det helt opp. Merker egentlig at folk ikke gidder å lese bloggen min noe særlig for tiden og da gidder ikke jeg blogge heller. Like greit å stå å snakke med seg selv i speilet da jo!

Men siden dere skal lese, så lurer jeg på: Hva vil dere ha av meg? Noe dere savner?

Skal i hvert fall sove nå,
god natt !

JEG..

.. Blåser snart bort!!
Det startet så bra idag, men nå er det altfor mye vind ute og merker virkelig at høsten er på vei til å ta over den "fantastiske" sommeren vår - kaldere selvom sola står høyt på himmelen.

Drømmer virkelig om en ferie tur i løpet av vinteren - Egypt ellerno hadde vært bra!

Har du vært i Egypt før? Evt hvor?Minner fra 2006

15.08.2011 - HIPP HURRA!!

Gratulerer med dagen mammaen min , 45 år idag!
Har vært en tur hjemme hos mor, far og lillebror å spist middag idag, pepperbiff og ris *NAM*

Ellers har dagen vært tøff idag, jeg vet snart ikke hvor jeg IKKE har vondt hen i kroppen. Uansett hva jeg gjør så verker det i kroppen. Og det værste er faktisk hue, men tror hue kommer av at jeg hadde 3 timer søvn i natt.. Kroppen var LITT gira etter cup kampen for FFK, så klarte pokker ikke sovne og når jeg endelig sovna så sov jeg utrolig dårlig og da hjalp det ikke at klokka ringte 05.20 idag! Zzz..

Men i morra kan jeg sove helt til klokka halv 9, for tenker at jeg skal sykle på jobb i morra - er meldt pent vær og får jo trening av det. Den treninga man kan få tar man alltid med seg.
Men hvis det pøs regner eller vinden blåser sterkt så blir det buss gitt..

Hva har du gjort idag da?

VINNEREN AV UKENS BLOGG UKE 32

Jeg hadde faktisk veldig vanskeligheter for å bestemme meg, var veldig mange fine som hadde meldt seg på.
Men det endte faktisk med 2 stk som jeg likte veldig godt og som har et litt spesielt design begge to.

BENEDICTE
LISA MARIE

Ta dere en tur innom siden deres og bli inspirert!
Blir ingen ukens blogg hver uke, så denne uka er det ingen.

Men dere andre som ikke nådde helt opp denne gangen; bedre lykke neste gang :)


OIII!! UNNSKYLD KJÆRE DERE!!

Jeg glemte helt ukens blogg i går jeg, var litt mye som skjedde i går rett og slett.. Skal se igjennom nå også dukker det opp snart hvem som blir vinneren :)

FRA MEG TIL DEG!

Min kjære søte venninne har idag forlovet seg med sin kjære <3
Er de ikke søte da eller?

Send deres gratulasjoner HER

 

Tross at han er blodig sarpsborg08 supporter da - men det oppgjøret får vi ta senere.....!!! hihi
JAAAAAAAAAAAAAA!!!

FFK er videre i cupen og jeg er LYKKELIG!
Vi slo faktisk Molde som egentlig nesten burde slått oss, men takk Gud for at vi har Borges, Askar og Hussein på laget! Kampen endte 3-2.

Det startet med 1-0 ledelse for FFK ved Borges (min helt<3) og i 40 minutt så scora Molde 1-1 målet og ikke lenge etter så gikk Molde opp i ledelse 2-1 og slik var resultatet til pause. Og kampen hadde masse spenning og begge lag hadde masse sjanser i 2 omgang, ikke før i 80minutt scora Askar 2-2 målet for FFK og ut derfra så ble det ekstra omganger og fortsatt MASSE muligheter. Men FFK's Hussein trakk det lengste strået da det stod igjen ca 3 minutter av andre ekstra omgang og da grinte jeg! Sånn er det når man legger følelser i spill og nervene gikk i 1001 og hjerte stoppa da det ble 2-2.

Nei detta var deilig. Nå er det spennende å se hvilket lag vi møter i semifinalen og om vi får lov å gjenta 2006 med Cupfinale på Ullevål!

Sikkert mange som driter i fotball som leser bloggen min, men fotball er livet mitt!

Så da skal jeg i tillegg nevne for dere at Manchester United vant idag - helt konge!

CUP ER CUP..

Om en time blir jeg hentet, da skal jeg på Fredrikstad stadion å se FFK - MOLDE. Spennende å se hva resultatet blir.
Den som vinner går jo videre til en semifinale og den andre ryker jo ut og Molde er jo et voldsomt sterkt lag i år. Men når det kommer til cupen så kan virkelig alt skje. Blir spennende å få Ole Gunnar Solskjær på besøk til stadion da og veien mot pokalen er nå veldig kort for begge lag - så det blir nok en hefig kamp!
Hva tror du resultatet blir?

Jeg personlig tipper ikke resultater fordi det ender alltid dumt. Pleier alltid å si uavgjort jeg da, så slipper jeg tenke mer over det. Men uavgjort idag det er umulig, for da blir det ekstra omganger og kan ende med straffe konkurranse - noe jeg virkelig ikke håper at skjer.


Dette er pokalen fra 2006 - da vant FFK cupen og ble Norges Mestere. Den trenger en venn! 

SKJER MED BLOGG.NO OM DAGEN?!

Jeg får nesten hele tiden beskjed om at siden er ute av drift og ikke kan vises.
Er det bare meg eller mange av dere andre også som sliter med dette?

EN NY HISTORIE FRA UTØYA 22.JULI 2011

Bjørn Ivar er 20 år og kommer fra Fredrikstad.
Les historien hans HER

Znork!

God natt !
Sove godt og drømme søtt <3

HVORFOR? (et innlegg om kjærlighet som er vanskelig)

HVORFOR ER DET SÅ VANSKELIG Å GÅ SELV NÅR VI VET AT FORHOLDET ER DESTRUKTIVT?

Vi mennesker har spereasjonsangst. Vi tenker " Hvordan skal jeg klare meg uten denne personen? " Når vedkommende har evenen til å såre deg, når du lengter etter de små dråpene av kjærlighet og bekreftelse, da er det vanskelig å gå. Da trenger du hjelp utenfra for å ta steget, enten hjelpen fra venner, familie eller en terapeut - alle tre er anbefalt. Jo flere du har i nettverket ditt, desto bedre. Å løsrive seg er noe av det vanskeligste å gjøre for et menneske.

 • Kilde: Cosmopolitan (redigert av meg)

 

Jeg har faktisk hatt det slik ganske så nylig og vet at det som står, det stemmer virkelig. Og jeg må med det få takke min gode venninne Ida Marie, jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart det uten henne - det å komme meg ut og videre så fort. Jeg var sta lenge, men brått så gikk det opp ei pære i toppen og jeg har det bedre nå enn på lenge.

Har vel egentlig blitt fullstendig knekt psykisk, så jeg har nok en LANG vei å gå opp igjen - men med gode venner så klarer man faktisk alt <3

HAR NOEN PRØVD DENNE?

Victoria Secret

Mood Yearning Eau De Parfum
 
 
Tenkte muligens å bestille den på www.StrawberryNET.com
HVA TROR DU?

Seriøst, det er helt forferdelig altså - skikkelig dårlig form idag, uggen i kroppen og føler egentlig at magen skal eksplodere, men satser på at det går over etterhvert. Er visst mange som klager på magevondt om dagen :/

Har fått vært ute med lillebror å kjøpt gave til mamma idag, ble to lysestaker som man kan ha kubbelys på. Hun trenger å friske opp stuebordet litt. Men takker for forslag jeg fikk!

Ble litt handling til meg selv også da. 2 par sko også kjøpte jeg meg feber måler - egentlig kjekt å ha. Kan ta bilde av skoene senere - helt vanlig hverdagssko. Var 50% på skobutikken borti gata og jeg som var så heldig å få ekstra lønn i går måtte dra korte litt da vett.

Er invitert til tante og kusinene mine på mat i kveld, men spørs på denna magen da rett og slett.

Planer har dere for kvelden da?

Har vært knallvær her idag også, elsker virkelig å bo i Fredrikstad om dagen!

Valgkampen er i full gang nå - blir spennende å se hvem som kommer til makta.
De har jo pratet en del om Utøya osv før de startet - og det blir vel ikke det samme høylytte som det har vært før denne gangen. Men alle må vel likevel få si sitt. De vil jo alle frem i lyset.

Hvem tror du trekker det lengste strået?


Men nå får jeg ta frem støvsugeren og prøve å få gjort noe.

JEG TRENGER DIN HJELP TIL EN GAVE..

Mammaen min fyller 45år på mandag, så jeg og lillebror må finne en gave til henne i morra. Problemet er den, hva kjøper man til ei dame som har det meste?

Kom med noen tips a? Kanskje dere er glupere enn meg!

VINNER AV "KONKURRANSE"http://pll96.blogg.no/ - hun gjettet riktig med at jeg skulle til England, men jeg skal noe spesielt i England også. Skal nemlig på Old Trafford på Man.Utd match, men hakke bestemt meg helt enda, for det er ganske dyrt. Er jo like dyrt for en kamp billett der som et sesong kort på Fredrikstad stadion. haha.. Men det er opplevelse da - så tror nok jeg drar. Også blir det i jula og det er jo greit å dekke opp jula med noe også.. :p

OBS OBS!!

UKAS BLOGG meld deg på - 2 dager igjen! Kårer vinneren søndag kveld..

 

UVENTET BESØK AV EN SØT LITEN.....

Sommerfugl <3

Den fant heldigvis veien ut igjen, etter noen runder rundt og rundt i leiligheten!
Måtte selvfølgelig knipse bilde - godt man alltid har kamera klart!


 

OVER 200 VENNER, 5 LESERE?!?!

Hva er poenget?
Fint om noen kunne svart på det..
Hvorfor får du masse tilbake melding så fort du skriver "UKAS BLOGG" "BLOGG vs BLOGG" "VURDERING AV BLOGG". Men når du skriver et innlegg som omhandler DEG så får du nesten ikke tilbakemelding. Dvs at en blogg blir brukt for reklame på DEG, og ikke til det den egentlig er, nemlig om det som interesserer MEG! Folk bruker andres blogg for å reklamere for seg selv. Går ann å være litt mer aktive uansett hva innholdet er og ikke bare når jeg ber deg reklamere for deg selv  :p

Sånn det var dagens preken..

Nå skal jeg snart gå på jobben, det er kjempe flott vær her idag også, blå himmel så langt man kan se!
Så da blir det sykling på jobb idag også, føler jeg har trent mye i de to siste dagene asså. Aerobic onsdag, sykling til jobb og zumba i går også sykling på jobb idag!

I kveld skal jeg en tur til mamma og pappa igjen, pleier som regel å være der fredags kvelden. Fordi jeg er så utrolig sliten på fredager, så jeg orker ikke noe ekstra greier og da er det koselig å bruke kvelden med familien.

Hva skal dere idag?!

Gjett riktig og jeg skal gi deg et innlegg på bloggen min..

Føler egentlig at denne dagen har vært fryktelig kort. Men har rukket det viktigste da, jobbe og trene.. :p
Fikk også en ekstra stor og god nyhet idag, jeg hadde fått feil lønn forrige mnd - så jeg får en god del penger denne mnd'en og ekstra cash sier i hvert fall ALDRI jeg nei til. Blir vel til at jeg sparer pengene til en mulig ferie jeg skal på i jula, men den skal jeg fortelle dere om senere. Men dere kan jo få gjette på hvor jeg muligens skal? :p Tror ALDRI i verden dere kommer til å gjette riktig. Hvis du faktisk klarer det så skal jeg skrive et eget innlegg som omhandler deg og din blogg.

Hva har dere søte små gjort idag da?

TRENING - ZUMBA!

Nå skal jeg stikke å trene zumba, litt sliten i kroppen idag merker jeg, men får riste litt på hoftene forde. Senere skal jeg kanskje være samme fettern min som er på besøk fra Danmark og ei venninne. Får se hvor sent det blir og hva jeg orker.

Hva har dere gjort idag?
Noen som skal eller har trent litt?

Ha en flott ettermiddag videre

SOLA SKINNER!!

YES!! De rosa skyene ga oss pent vær. Kjempe herlig! Foreløbig er det ikke så altfor varmt ute, men satser på at dagen blir nydelig! Jobbe til kl 17 idag også er det Zumba trening kl 19. Trena to dager på rad jeg da, det er ikke dårlig syns jeg. Faktisk litt stolt av meg selv.. haha.. Og i tillegg skal jeg nå sykle på jobben! Ække det bra så vet ikke jeg asså..

Hva skal dere idag?

UKAS BLOGG

Minner om den nok en gang UKAS BLOGG.
Det er ikke mange som har meldt seg på, så du har god mulighet for å bli den jeg plukker ut!

Nå skal jeg se CSI Miami fra i går.
Også er det nattaen for meg.. Så dere får ha en god natt og sove godt!

HAWAII NESTE!

Drømmereisemål 5.

Asså.. Det er min store drøm å sku dra til Hawaii. Om jeg kunne velge hvor jeg ville og dratt i morra, så hadde Hawaii stått på plass nr. 1..
Det er jo bare så utrolig nydelig der! Tenk å kunne få stå hvit brud på en strand der for eksempel a. Dream on! Håper jeg en vakker dag blir millionær altså!

Har du vært på Hawaii eller drømmer om å dra dit?
Hawaii (Sandwich-øyene) er USAs 50. delstat, tiltrådte unionen i 1959, og består av en rekke bratte vulkanske øyer beliggende i Stillehavet ca. 3 700 km sørvest for kysten av California. Det er den sydligst beliggende staten i USA, og har tilnavnet Aloha State. Øyene er omgitt avkorallrev, og verdens største mengde vulkansk materiale er å finne her. Det er den eneste av USAs stater som er omkranset av vann og sammen medAlaska den eneste som ikke har landegrense mot noen annen av USAs delstater.Klima og naturskjønnheten gjør turisme og matvareproduksjon til viktige næringer. Turismen står for over 10 milliarder dollar av årlig inntekt.

VAKKER himmel

De sier at når det er rosa himmel ute så blir det pent og varmt vær dagen etter - da håper jeg det er fakta!!!
Har du hatt fint vær idag?


SØTESTE? ...

Det blåste sånn ute istad og var jo så kaldt i tillegg. Så den søte lille pusekatten som stadig er ute i gården her hadde gjemt seg under et bord det lå pledd over. Vakker vel?


30 varmegrader igår, 8 "varmegrader" idag.

Hvem pokker kom å tok med seg sommeren vi hadde i går?
Det var fra sommer til høst på under 12 timer og det hakke vært en grad høyere enn 11 idag, det ække varmt!
Hadde så fint på meg TO jakker når jeg gikk ute istad - en litt roligere overang a tru?

Nå har jeg spist og sovet en halv times tid - føler egentlig for å sove mer, men er ikke bra for natte timene mine i kveld.
Pleier du å sove "middags lur"?

Idag så skal jeg faktisk trene da, blir litt styrke og løping på tredemølla. Og vasking av leiligheten får bare vente til helga, merker at jeg bare ikke er i stand til å drive med det nå. Helt utslitt idag jeg! Å starte 06:45 på jobb det ødelegger meg altså. Nå skal jeg heldigvis ha to senvakter etter hverandre og da begynner det å hjelpe litt!!
Hva skal du/har du gjort idag?

WHY ME?!?!

Jeg hater de dagene jeg må opp kl 05:15 for å gå på jobb. Det er rett og slett et helvette. Jeg liker ikke å stå opp tidlig. For meg så er det helt ok å være på jobb til kl 17 og heller få sove nesten 3 timer lengre på morran. Kall meg gjerne rar altså, men den beste sove tiden er jo faktisk på morran.

Når må du stå opp om morran?

I hvert fall så skal jeg finne puta og dyna nå også skal jeg legge meg å sove!!
God natt !

FAEN, jeg tapte over Facebook..

Jeg skrøt jo fint av det her om dagen at jeg ikke er der og bla bla.. Og nå da vettu, så skal jeg på tupperware kurs i førsten av september og trenger rekrutter. Altså trenger noen til å være konsulenter - selge tupperware - slik jeg gjør!
Og da er vel egentlig facebook et sted hvor alle er og muligheten min er ganske stor. Så jeg får beklage til de høye makter på det sterkeste, men det ble bare slik.

Håper jeg får sovet i natt forde, haha.. :p

VELKOMMEN TIL 1990 TALLET, BLI MED Å MIMRE..

Jeg satt her å tenkte litt for meg selv, etter alt som har skjedd i det siste, bare her i Norge, London osv. Tenk 1990 tallet, så flott det egentlig var og hvor mye verden har forandret seg for oss siden den gang.
Tenkte å dele med dere hva jeg husker best fra 1990 tallet.


Spice girls var selvfølgelig drømmegruppa mi, hadde videoer og masse bilder i samle album. Var også på konsert med de den gangen de var i Oslo spektrum. Haha, husker jeg syns musikken var så sinnsykt høy. Var du der?


Aaron Carter var 90 tallets Justin Bieber, alle jenters drøm. Husker spesielt sangen "I want candy" - gikk om igjen og om igjen på CD-spilleren og rommet mitt var fult av plakater med denne gutten på.


Aqua er jo egentlig fortsatt en gruppe. Men de var en mye større hit på 90 tallet med "I'm a barbiegirl". Alle gikk jo rundt å nynnet på denne sangen og kunne den fullstendig utenatt.


Baywatch var en av de store seriene som gikk på TV, jenter med barbie kropp og gigantiske pupper.


Britney Spears ble stor med hit som "Hit me baby one more time". Husker jeg var på håndball cup i Elverum og den sangen gikk konstant mens vi kastet ball i gangene. Men det var Britney Spears den gang, ung og uskyldig. Vet ikke hva jeg skal si om henne nå.John Carew hadde faktisk hår på 90 tallet.Friends var den store "såpeserien" på 90 tallet


Hanson var også mange jenters drøm på 90 tallet, husker at søstera til en barndomsvenninne av meg var hodestups forelsket i disse guttane.


Mot i brøstet kom på TV2 - og etter den tid har det blitt oppfulgt av Karl & CO, Hos Martin osv..
Elsker fortsatt denne serien - humor når "Trine" og "Nils" kommer inn døra og slenger fra seg skoene i veggen og "Karl" er alltid like sur og ikke minst de sexy gule sokkene til han "Henry"


På 90 tallet var det kun en klubb i Norge og det var RBK, alle hadde nesten en liten RBK'er i seg, jeg er født og oppvokst med RBK og "Mini" var min store helt, har bilde sammen med han og to eller tre autografer fra han.. Men etter hvert som jeg ble eldre og skjønte at Fredrikstad er min by så har FFK vært mitt hjerte - så det er sagt. Så det er godt at det har forandret seg litt nå syns jeg da, at RBK ikke alltid tar gullet..


Backstreet boys var min andre store gruppe bak Spice Girls, hadde plakater og det mest av disse gutta også. Var også samlebilder av de den gangen, så hadde permene mine fulle.


Pog var også noe jeg hadde NOK av kan man si, det fløt på rommet og hadde mange fulle sånne rør.Jeg kunne sikkert sittet her til i morra å fortalt om ting jeg husker, men tror det holder med dette inntil videre. Det er dette jeg husker best.

Hva husker du spesielt fra 90 tallet?


TIRSDAG 09.08.2011..

Idag har vært en VARM dag, det var nydelig vær ute istad og jeg har fått litt farge idag også! Det skyet greit over da jeg skulle gå hjem fra jobb, men rakk heldigvis å komme meg hjem før regnet falt fra himmelen.Skulle egentlig ha trent idag også, men så flink som jeg er så trodde jeg det var 19.30 også viste det seg at det var 17.30 og jeg satt å spiste middag 17.10, så da ble det ikkeno zumba på meg idag. Orker ikke trene rett etter å ha inntatt et måltid. Så da får jeg heller ta en treningstur i morra og torsdag.

Har du prøvd zumba før?

Nei, nå skal jeg legge meg ned på sofaen og se litt TV, blir muligens en film ellerno. Burde vel kanskje gjort rent litt idag, men tar det i morra enten før eller etter treninga.

Hva skal du ut kvelden da?NÅ SKINNER SOLA I VINDUSKARMEN!

Og jeg ønsker mine søte en riktig god dag.
Idag er det jobb og trening på min plan, hva er det på din?

Zzzzzzz...

Får vel si god natt og sov godt mine søte lesere.
I morra er det opp kvart over 7, så får vel Zzznorke litt nå.

Ta dere en titt innom bloggen til KRISTINE - kult navn på den jenta der ja!

JENTENES 2 PROBLEMER...

GUTTER og MENSEN!!!

Det er i hvert fall mine problemer, gutter er alltid et problem og mensen er jævla slitsom rett og slett. Hva er poenget med å ha mensen 7 dager hver eneste mnd da?? (hvis du ikke bruker noe imot det da - evt ppiller og utsetter den) Asså.. Gutta kan komme å klage de over at de blør i fingern. "JA FAEN" tenker jeg da.. Jeg BLØR flere liter hver ENESTE mnd.. Jeg MÅ det jeg for å kunne føde unge. Fortell meg EN ting et mannfolk MÅ som ikke er valgfritt??
Før så MÅTTE de i militæret, nå kan de velge det også. Når skal vi jenter bli prioritert?

Og man snakker om LIKESTILLING? Tell me about it lissom...
Jeg gir faen i hele likestillinga jeg, for landet er mannsdominert.. Det søkes gutter i barnehage, det søkes gutter som snekker. Hva faen... Duger ikke vi jenter til noe annet enn å ha mensen og føde unger eller?

Hva er dine problemer?DEN SYKE JÆVELEN!

Fryktelig sterkt å se programmet om Utøya på TV2, sitter her med en rar følelse i hele kroppen.
Og ordene som AUF lederen startet med "Vennene dere får her, de har dere for resten av livet"..
Resten av livet? Hva var vel det? Det er så urettferdig og så forferdelig. Det er sagt at man skal ikke hate, men elske. Men å hate, det ordet gir lenger ikke mening til det monsteret. Det finnes ikke ord, men ordet hat gir ingen mening til det mennesket (skriver ikke navnet hans bevist), men han har lært meg å elske mine nære veldig høyt og han har lært meg å ta vare på menneskene rundt meg. Livet er for kort til å krangle og sloss.

Make Love, Not War <3 

UTØYA 22.JULI 2011

På TV2 kl 21:45 kommer en dokumentar som omhandler Utøya.
Jeg skal se den, skal du?

Idag var begravelsen for Lejla som kom fra Fredrikstad. Begravelsen foregikk i Borge kapell og det var over 800 mennesker som deltok. Gro Harlem Bruntland var tilstede i begravelsen og om du er interessert i ordene hun sa,
TRYKK HER og bla nedover til du kommer til videoklippet.

Hvil i fred!! 

UKAS BLOGG - uke 32

Minner om UKAS BLOGG - trykk deg inn på linken, legg igjen blogg adressa di og du er med!!

BLOGLOVIN...

Følg min blogg med bloglovin
JENTER HAR TO STORE PROBLEMER.......

Guess what?

- mitt svar kommer etterpå....

KAN NOEN HJELPE MEG!!?!?!?

Hvis DU kan hjelpe meg, så skal jeg reklamere for bloggen din :p
Jeg skjønner ikke åssen man redigerer kommentarfeltet, alle har så mye fancy greier - sikkert kjempe lett, men for meg er det sinnsykt avansert akkurat nå.

SÅ KAN NOEN HJELPE MEG!?

DRØMMEREISEMÅL 4.

Nå drar drømmene mine videre til MIAMIMiami

er en by i den amerikanske delstaten Florida Miami ligger i Biscayne Bay-området, mellom Everglades og Atlanterhavet. Miami er den største byen i kommunen Miami-Dade basert på folketall, men kun den nest største byen i Florida (etter Jacksonville) basert på areal.
Miami ble offisielt utnevnt til by den 28. juli1896. I 1940 bodde 172 172 mennesker i byen, og i 2005 var tallet 382 894 mennesker

Har du vært i Miami noen gang eller har lyst å dra dit?

 

 

Big Brother 2011

SE HER!!

Big Brother er tilbake!

Den 29.august lukkes dørene når verdens største realityshow starter på TV 2 Bliss. Deltagerne skal overvåkes 24-timer i døgnet, i 100 dager. De skal utsettes for eksperimenter, uten kontroll på sine omgivelser. Ingen vet akkurat hva som kommer til å skje. Er dette å gå for langt? Blir det noen romanser der inne? Hva tror dere?

Trykk her for mer informasjon om konkurransen

Sjekk også ut den kule applikasjonen her hvor du kan melde på en venn, hvor noen får besøke Big Brother huset.

Good morning SUNSHINE!

Er ikke så mye sunshine utenfor vindu, så får satse på at du er litt mer sunshine! :D
Hvordan har helgen din vært?

Min har vært grei, vært litt her og der også slappet av en del..

Nå er det en ny arbeidsdag også er det mandag av alle dager, hater den dagen mer enn noe annet altså.. Men dvs, ny uke og nye muligheter da i hvert fall..
Men nå får jeg gå å ordne meg ferdig, fått i meg frokost og da er det ansiktet som står for tur!

Ha en toppers dag folkens..


Drømmefangeren over senga mi ..TAKK TIL........

Vil bare si TUSEN takk til Emma, sjekk bloggen hennes HER , hun er så snill og hjelper meg med å fikse bloggen min litt bedre enn hva den er - så i løpet av morgendagen så satser vi på at bloggen ser et hakk bedre ut!

Men nå er det rett og slett nattaen folkens, i morra kaller jobben igjen - så da får man snorke litt før det. Kommer nye barn til barnehagen i morra, så det blir spennende.
Hva jobber du med? Eller hvordan linje skal du starte på når skolen starter?

Sweet dreams people!

HUSK ukens blogg, trykk HER og legg fra deg blogg adressa di om du er interessert i å være med.

 

LESE BLOGGEN??

Idag har jeg fått mange nye venneforespørsler, det er veldig koselig.
MEN, hvis dere ikke er interessert i å lese bloggen min - så er det ikke nødvendig å legge meg til heller altså. De jeg legger til som venner, de legger jeg til fordi jeg er interessert i å lese bloggen. Så hvis jeg merker dere aldri er innom, da bare sletter jeg dere igjen :)

Deal?

DRØMMEREISEMÅL 3.

Nå går turen til IBIZA

Fakta:

Ibiza (på katalansk Eivissa) er en øy i Middelhavet. Ibiza er en av flere øyer i øygruppen Balearena, som ligger i Middelhavet. Ibiza er 542 km² stort og har ca. 90 000 innbyggere. Den største byen på øya er Ibiza by. Sør for Ibiza ligger øya Formentera. Ibizas fremste inntektskilde er turismen, og øya anses vanligvis for å være en såkalt «partyøy».

 

Har du vært der eller har lyst å dra dit?

Dette KAN ikke være bra frøken Beckham?!

Hva mener dere om dette? TRYKK HER
Jeg syns det bare er helt sinnsykt jeg og i det hele tatt at VG skal skrive om det. Akkurat som det ikke er nok slankepress i andre kjendis blader. Syns det blir for mye av det gode jeg rett og slett..Manchester United vant også idag, lå under 0-2, men snudde og vant 3-2!!
GLORY GLORY!


Nani..

 BESTEMT MEG! + en liten quote til guttane!!

Bytta visst header igjen jeg.. Likte denne bedre!!

Har funnet et veldig flott ordtak jeg tenkte å dele med dere (er spesielt dedikert til guttane!)NY HEADER

Vet ikke om jeg beholder den, men tester den ut i hvert fall...

Made by: ME!Ida Marie og meg <3

Hva syns dere?


UKAS BLOGG. (uke 32)

Tenkte jeg skulle starte med å ha ukens blogg. Så dvs at det starter idag også trekker jeg ut en vinner av alle dere som legger igjen blogg adressa deres i kommentarfeltet, SØNDAG 14.AUGUST.

Så da sier jeg bare KLAR , FERDIG , GÅ! :)

JEG HATER......!!!

Skjærer!
Faen ta de altså, står rett utenfor vindu mitt å skriker og "gævlær". Sinnsykt slitsomt, og det var ikke kl 10:30, det var kl 06:15!!! Skulle ønske de ikke fantes før etter kl 12...... Og dette er ikke første gangen, det skjedde HELE ferien og HVER helg. I ukedagene så står jeg opp når de starter uansett...

Blir du stadig vekket av noe spesielt??God natt fra meg og en vakker hund!

Jeg tittet litt rundt på nettet og fant denne søte hunden på google, måtte bare la han få plass i bloggen!


Søt eller??<3

Men nå er det nattaen for meg. Skal opp tidlig å trene i morra. Eller skal møte mamma rundt kl halv 12, ikke at jeg tror ho kommer til å klare det.. Kom nettopp på døra her rimelig shaky etter en øl for mye.. Kan bli spennende! Så ender vel opp med å trene alene..

Kjærringer over 40 er faen meg like ille som fjortisser - de er et trygt bevis på at fjortiss er ikke en alder, men en tilstand!! haha..

Dere får alle sammen ha en utrolig god natt og drømme søtt..

 

Et par redigeringer..Tycks?


Lørdag 06.08.2011

Dagen idag har egentlig vært en helt rolig og deilig lørdag. Startet med en tur til byen, kjøpte meg filmen "No strings attached" kr 99,- for KOMPIS medlemmer, så da måtte jeg ha vett. Deretter dro jeg hjem også kom mamma og brodern på døra og skulle ha meg med ned til bestemor og bestefar; så da satt jeg der å sola meg litt. Lucky me ble litt mer brun idag, nærmer meg ganske svart på enkelte områder på kroppen føler jeg. Og etter det så har jeg igrunn bare sittet hjemme å slappet av, spist god mat og sett film "Just go with it".. Jeg har en god del filmer som ikke er sett enda, ligger 9 stk rett foran meg på bordet her nå, så har nok å gjøra..
Her har dere i hvert fall en smakebit på filmen jeg nettopp har settNoen som har sett den før? Syns om den?

Nei, nå skal vi se om jeg setter på en film til.. Må være våken til kl 02 ellerno idag, for mamma er på konsert borti gata her og har satt fra seg tinga sine hos meg. Blir sikkert et innlegg til fra meg senere..
DRØMME REISEMÅL 2.

Denne gangen går turen til: ORAN

Det ser fantastisk og spesielt ut der. Det ligger i middelhavs området.
Fant ingen stor fakta side på dette stedet desverre.Noen som har vært der?Klar, ferdig, SPIS!

Resultatet:Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits