DAG 13: Et bilde av deg for 5 år siden.Dette er meg i 2006.
Skulle hatt bilde fra jeg var 10år, men det har jeg desverre ikke på pcen, så valgte fra jeg var 18år isteden jeg.

Men jeg har bilde fra jeg var baby da, så dere kan få se det også.

 

SI DETTE TIL DEG SELV..

 

TENK POSITIVT OG SI DET TIL DEG SELV

1. Jeg er et enestående menneske!

2. Det er ingen andre som er helt lik meg!

3. Forskjeller mellom mennesker er mye viktigere enn likheter!

4. Det er noe ved meg som andre liker!

5. Jeg er et verdifullt menneske!

6. Jeg er sikker på at jeg kan gi noe til andre mennesker!

7. Jeg bestemmer selv hva som er godt for meg!

8. Den jeg er og det jeg kan skal jeg bruke slik jeg vil!

9. Jeg har egen evne til å snu det verste til det beste!

10. Min følelse av lykke kommer innenfra!

 

DAG 12: 10 ting du ønsker deg.

1. En skikkelig god kjæreste med masse godt å gi av kjærlighet
2. Et eller to barn
3. Stort fint hus - gjerne med basseng
4. Bli millionær
5. En dag sammen med FFK guttane
6. Tur til Hawaii
7. Nye tenner
8. En bra kropp
9. At visse ting ordner seg
10. FRED I VERDEN!!

Okei det er 10 ting jeg ønsker meg, noen realistiske og noen urealistiske. Og rekkefølgen er hipp som happ, det ene veier over det andre. Og selvom jeg satt fred i verden på nr 10 er ikke det samme som å si at jeg ønsker det minst.
You see? I see? WC? =D

Hva ønsker du deg?

PIC's!NAM NAM!


Svinekjøtt, grønnsaker m/potetbåter og lett bearnaise *Nam*
Det er både godt og sundt!

DAG 11: Sminken du brukerOg til dere som lurer, JA jeg har to farger på neglene :


RØDHVIT til jeg dør <3


FLER GODE ORD TIL ETTERTANKE

Hver eneste positive tanke er med på å gjøre livsveien lettere å gå.. ♥

Å leve lykkelig til sine dagers ende, kan man bare gjøre fra dag til dag..

DAG 10 : Meningen bak bloggnavnet ditt?

Nei asså, det er navnet mitt da ?
Og meningen med navnet mitt får dere nesten spørre foreldra mine om :pLITT FINE TING!

Ikke bruk tiden på å bekymre deg for framtiden,
for da går du glipp av gledene i livet, som du har nå ♥

Lyttende ører.. Et smil som forstår.. Gir lettere bører, leger sjelens sår.. Tanker som deles.. En hjelpende hånd.. Sorger som kveles, av et vennskapsbånd.. Smil blir til tårer, og tårer til smil.. Sannhet som sårer, men fjerner all tvil.. Evig fortrolighet i riktig og galt.... Et vennskap med ærlighet tåler alt !! ♥


En av 3 er tilbakestående.. Så tenk på 2 av dine nærmeste venner..
Hvis de er helt OK - er det nok deg. Ha en fantastisk dag videre dere :-)

Før du snakker..... Lytt
Før du skriver...... Tenk
Før du bruker...... Tjen
Før du kritiserer... Vent
Før du ber........... Tilgi
Før du avslutter.... Prøv
Se muligheten i begrensningene, istedenfor begrensninger i mulighetene.. ;-)
 
DAG 9 - Din verste uvane.

Jeg vet faktisk ikke om noen dårlig uvaner jeg har sånn her og nå..
Kanskje gjøre ufornuftige ting før de fornuftige? :p

Hva med deg, har du noen uvaner?

DETTE HAR VI VENTA PÅ SÅ LENGE; I'M HAPPY!!

Det ble seier på Sarpsborg08 dere, det var så forbanna deilig. En ekte supporter med kjærlighet for laget - vet at gårsdagen var viktig og den var DEILIG, ingen kamp var viktigere akkurat nå. To fluer i en smekk:
1. vi slo lillebror,
2. vi sendte de mest sannsynlig rett ned i adecco og beholder plassen selv!

DAG 8: Noe du gleder deg til?

Det er så mye jeg gleder meg til. F.eks det å bli mor og finne den rette!
Men akkurat i dette minutt så gleder jeg meg veldig til i morra, da er det Sarpsborg08 - Fredrikstad FK.. Og det er alltid stemning, men denne gangen blir det ikkeno alkohyler på meg før matchen trur jeg. Har fått nok for en liten stund nå merker jeg. Har endelig begynt å få tilbake stemmen min da, men den er nok borte i morra kveld igjen.. Klarer ALDRI å holde kjeft på kamp, uansett hva.. Da tror jeg noen må teipe kjeften med no sterke greier..

Hva gleder du deg til?

SHOPPING - slik er det å bli voksen!


SMIIIIL <3
Gummistøvlene kjøpte jeg faktisk på RUSTA i Sverige, ja det går faktisk ann å finne noe der også, betalte den fine summen av kr 179,- for dem!


... og utenom det så kjøpte jeg bl.a skyllemiddel, oppvaskbørster, mat osv osv.. Men det er sånn det er å bli voksen, kanke bare shoppe i hytt og pine, må faktisk være fornuftig :)

MUSIKKEN SOM GJORDE MEG HES

Må synge for full hals vet dere!
DAG 7: Hva gjorde du idag?

Idag har jeg vært best på å ligge rett ut på sofaen. Mega redusert og sliten fra igår, så det var deilig å ha en sofa å slite ut idag! Stemmen har begynt å finne tilbake til meg igjen i hvert fall, ikke helt topp enda desverre - men det går i hvert fall fremover. Nå er jeg hjemme hos pappa og broren min en tur (mamma er på fjelltur), skal se Stoke - United og spise pizza. Blir bra se.Hva har dere gjort idag?

FREDDAN...

Jeg får fortelle i et eget innlegg hvordan gårsdagen gikk for seg da!
Først så var det jobb til 16, men gikk hjem litt tidligere - noe som passa veldig bra akkurat igår for måtte på polet osv. Skal alltid gjøre alt i siste liten vett..

Utover så dro jeg samme ei bekjent som heter Natalie og ei venninne av henne for å se på Plankehaugen (supportergruppa til FFK) mot administrasjonen i FFK spille en vennskaps kamp.. Plankehaugen tapte kampen 4-2 da, men det var kjempe moro forde - selvom jeg frøs så jeg ble ispinne til slutt.. Etter kampen dro jeg alene å sku feste med disse fotball glade menneskene.. Vi sku være på stadion, men når klokka nærma seg halv 12 så måtte vi forlate lokalet og da skulle jeg egentlig hjem, men det ble jeg nedstemt på så da var det bare å joine byn da.. Det var kjempe kos det da, men på veien så gikk jeg på et eller annet og jeg har vondt i panna mi!!! Så der kom den panne situasjonen inn.. Og når vi kom oss inn på utested så ble det synging og prating derfor er jeg no jævlig hes idag og høres som sagt ut som en mus. Var vel hjemme når klokka var 3 i natt, var en ille koselig mann som spanderte taxi hjem på oss å greier. Fredrikstad folket er ille kose vettu!!

Men søvna inatt derimot har vært mindre, våknet flere ganger tørr i kjeften og dritt..
Kl 9 gadd jeg ikke mer, dvs jeg har sovet 5-6 timer i natt, Zzzz.. Og det surrer fortsatt i hue mitt, så det blir ikkeno langt på natt idag i hvert fall!


(jeg bare forbereder meg på mandags kampen sarpsborg08 - Fredrikstad FK)

Hadde dere en bra fredag?

DAG 6: Hva var det siste du kjøpte?

Dette skulle jeg vel og merke lagt ut i går, men det rakk jeg aldri! Å det er ikke særlig bra reklame det jeg kjøpte sist da, men uansett det er spørsmålet og dere skal få svaret:

Å bare så det er sagt, det anbefales ikke! Jeg merker det godt idag.....

Men hadde en fantastisk dag ute i går da, ble kjent med så mange nye herlige mennesker.. Tross at jeg har vondt i panna, tror faktisk jeg har blåmerke og at jeg er kvalm OG har en musepipe stemme idag.. haha.. Men der det er liv er det håp og det var som sagt ille kos i går :)

Det er KUN jeg som får til dette....

Nemlig å shave fingern min når jeg egentlig sku shave leggene...
Gratuler meg med førsteprisen!! Og btw, fingern eier jævla mye blod!!

Ellers idag har jeg vært på jobb også en tur hos besteforeldra mine å spist middag.. Også vil jeg få gratulere alle Ålesund supportere der ute med finale plass i cupen og jeg heier på dere.. Ønsket dere til finalen, men det er bare feil lag som står på andre siden, sku vært FFK - AaFK i finalen, hadde vært knall.. Hater brann!! (dvs ikke pga de slo oss ut i cupen, men har virkelig ikke sansen for de, har aldri hatt og kommer aldri til å ha det)

I morra erre fotball kamp med venner, skal se på da vel og merke.. Har kommet dit i livet hvor jeg ikke ønsker å være den som er grunnen til at vi taper.. Så jeg holder meg på sidelinja, haha.. Og etter kampen så er det alkohol på programmet trur jeg.. Planen er i hvert fall der nå, så får vi se hva som skjer i morra.. Gleder meg i hvert fall veldig :)

Hva er deres plan i helga?

DAG 5: Antrekket ditt idag.


Topp: Bikbok


Singlett: Gina Tricot, Tights: Gina Tricot
 

DAG 4: Noe du savner!

Ja hva savner jeg egentlig, jo jeg savner at FFK scorer mål og vinner! Og jeg savner å ha en armkrok å ligge i om kvelden, men jeg må få tak i den rette armkroken først.

Men med at jeg sier at jeg savner at FFK scorer mål, så kan jeg dele noe med dere:
De røk ut av cupen idag og det gjorde vondt i hjerte mitt..
Men her har dere noen bilder fra før kampen!


Anne Rimmen

Sorry et teit innlegg med teite ord, men jeg er litt tom for ord nå og sitter med en stor skuffelse. Dere skulle bare visst hva fotballen betydde for meg. Har gått å vært kvalm og uvell i hele dag og ikke engang klart å fokusere på jobben.. En dag i kroppen min på en slik dag, så hadde dere forstått..

Men hva savner du?

JEG TROR IKKE DET ER GJENSIDIG!

Tenke tenke, jeg tror virkelig ikke at det er gjensidig med han typen jeg har litt sansen for. Jeg får ikke inntrykk av det og da tror jeg bare jeg skal la dette gå over. Jeg orker virkelig ikke bli såra noe mer enn nødvnendig. Jeg har nok av andre ting å tenke på om dagen.
Klarer lissom aldri å forstå meg på gutter og ikke vet jeg hvordan jeg skal vite om han er interessert eller ikke. Men når det som regel 99% er jeg som må ta kontakt; så tror jeg lissom at det er som å gå på en vegg og tro man kommer igjennom rett og slett..

Men jeg tror innerst inne at han er redd for å få følelser for noen pga det han selv driver med om dagen da. En veldig opptatt type. Off, jeg blir så oppgitt av sånn kjærlighets pjatt, er egentlig jævlig klisje hele opplegget.

Noen ganger sku jeg ønske jeg bare kunne skrike høyt også hadde alt ordna seg, men men..DAG 3 : Noe du gruer deg til..

Ja jeg har vel igrunn en ting jeg både gruer meg og gleder meg til, er litt sånn blanda følelser og et helt okei spørsmål å få idag. For i morra spiller mitt kjære FFK cup semifinale mot Brann på stadion; kan si det såpass at magen min ække god idag. Men sånn er jeg bare, hehe.. Litt mye følelser i sving og jeg vet at i morra blir det tårer uansett. Håper det er gledestårer for å si det sånn.


Jeg vil at dette bilde skal gjentas i november mnd!

Gruer du deg til noe spesielt?

Noen høstbilder fra idag..Sorry dårlig kvalitet på bildene, men er tatt med mobilen.

BLUSH001

DAG 2 - dine 3 favoritt sanger akkurat nå

OPPSKRIFT PÅ SUKSESS:

OPPSKRIFT PÅ SUKSESS:
- 1 ts gode ideer
- 1 kopp positivitet
- 1 klype lederevner
- 3 ss fantasi
- 2 dl teamarbeid
- 1/2 dl tilpasningsevne
- 2 dl gründerevner
- 1 stort hjerte
og håndfull drømmer

 

 

VISSTE DU AT....

... hvis du går 20 trappetrinn 5 dager i uken, 48 uker i året, har du besteget Galdhøpiggen i løpet av året?

... etter at vi har ledd godt er både pulsen og blodtrykket lavere enn før? Noen forskere tror også at slimhinnene får ekstra immunstoff, slik at de bedre kan stoppe bakterier og virus som er på vei inn i kroppen. Trolig øker også innholdet av en rekke stoffer og celler i blodet som dreper virus, bakterier og kreftceller.

... stress kan gi deg større mage? Det skyldes at et spesielt stresshormon styrer fettet til magen. I tillegg er langvarig stress skadelig for både kropp og sjel. Prøv å begrense juleaktivitetene, og ha noen dager mellom alt som skal skje. Det senker skuldrene og gir deg ny energi.       

... det hevdes at barn som hører Mozart i mors mage, blir mer intelligente?

Visste du dette?

DAG 1: Et bilde fra idag


Min vakre blomst i vinduet - vel og merke min favoritt blomst; Orkide!

Har du blomster i leiligheten/på rommet?
Hva er din favoritt blomst?


THE LAST SONG

Image and video hosting by TinyPic

Litt misunnelig på henne, han er jo drit kjekk da?Det er bare en så utrolig fantastisk film rett og slett!

Image and video hosting by TinyPic

Vel og merke en av mine favoritt filmer, jeg gråter sjeldent av filmer, men uansett å mange ganger jeg har sett denne så griner jeg like mye hver gang.
30 DAYS!

Starter opp i morra!

KULT BILDE?NY HEADER!

Hva syns dere?

Nå bærer det avgårde til Fredrikstad stadion for min del, idag er det en ting som gjelder å det er poeng mot Molde! Kjenner kroppen er en smule ustabil i nervene, men det går nok over..

Har vært å trena 2 timer med zumba idag også, fyttirakkærn å det var slitsomt! Skal pokker ikke eta no godteri idag, for denne var: trening med mening! Kanke drepe den med masse godis da!

Hva har dere gjort idag og skal utover kvelden?

Det handler om DEG!

Ikke kast bort energi på mennesker du ikke får stort igjen av.
Man kan si mye flott, men ord får liten betydning uten handling.
Ta vare på de menneskene som virkelig betyr noe for deg, som
gir noe av seg selv, som ikke minst setter pris på deg for den du er ♥ 

UKENS BLOGG/DAGENS BLOGG/LESE DIN BLOGG?

Dette er overskrifter man må ha for å få lesere. Hvor tragisk er det ikke?
Dvs at dere går inn på en blogg for å sette dere selv i fokus.. Leser dere ikke blogger fordi dere har lyst å lese de? Er det bloggeren selv som skriver eller dere som kommenterer som skal komme frem?

Jeg personlig syns det er sinnsykt trist og kjipt at jeg og mange andre må betale shouts med "UKENS BLOGG/DAGENS BLOGG/LESE DIN BLOGG?" for at folk i det hele tatt skal gidde å titte.
Jeg har aldri hørt noe som helst negativt om bloggen min, og derfor lurer jeg egentlig på hvorfor folk bare titter innom og aldri setter nesa innafor igjen. Hvis bloggen er så forbanna kjedelig så si det da?

Jeg syns i hvert fall mange der ute skal slutte å være så egoistiske med å kommentere MASSE når de som sagt kan få seg selv i fokus og hvis det ikke handler om dere, men bare meg så får jeg ikke EN eneste kommentar på shouten..

Takk og god natt!

Du gir meg sommerfugler i magen!

Love doesn't need to be perfect,
it just need to be true <3

I think about you all the time (a) <3

Har SOMMEREN kommet tilbake?

Idag har jeg vært sammen med Kristine, hun er en gammel kollega, nå venninne og jobber samme meg i tupperware; for dere som lurte på det! Passa tante ungene hennes litt også bar det hjem til meg med gode rundstykker rett fra ovnen og godt pålegg til kveldsmat; Mmmm!

Ellers har det vært KJEMPE flott vær ute idag da, ille deilig! Var akkurat som sommeren igjen. Igår var det 10 grader og MASSE vind - så jeg bare frøs og idag var det vel nærmere 25 - 30 grader igjen, så da var det bare å svette bort. Ække rart jeg er kjempe forkjøla vett, man blir jo helt ødelagt av det greine her!!

Klarer du å holde deg frisk når høsten er her?
Hva har du gjort idag?

Nå er det litt BB på tven før det er nattan!

SÅ MØRKT DET ER OM MORRAN!!

Ja nå skal du få se hvor mørkt det er når jeg går på jobb kl 06 om morran!
Regnbukse er viktig når det regner ute og gummistøvler! (bildene er tatt i går)


Kl 06.08 går bussen min om morran når jeg skal ha tidligvakt *gjesp*

UKENS TILBUDGJELDER FOR ALLE UANSETT HVOR I LANDET DU BOR.
MEN JEG TAR KUN IMOT SERIØSE KJØPERE!

Dere er søte!

Dere mente jo igrunn på at jeg burde si det til han, men inntil videre så må jeg lytte til meg selv og mine erfaringer og kjennskaper til denne personen. Så jeg kan ikke si det enda!

Men tusen takk for at dere engasjerte dere og skal selvfølgelig holde dere oppdatert :) Er jeg virkelig heldig så står det om noen år "Just Married" på en bil jeg sitter i med denne personen.. Nei, nå får man slutte å drømme også komme ned på jorda igjen! Skjønner bare ikke hva som skjer oppi topplokket mitt til tider, ække så lett å holde styringa se!

Idag har jeg vært på jobb, så dro jeg hjem å dusja og ordna meg, for så å dra videre på min neste jobb som er å selge tupperware. Hadde demo hos tanta mi idag, veldig koselig å se så mange dukke opp :)
Det er sånn SKIKKELIG blåsbort dag idag da, det er vann overalt snart også.. Selvom det ikke regner, så vokser havet bare større og større. Litt spesielt at vinden kan gjøre det, men hvis man skal begynne å fundere på sånne ting så kan man fundere seg ihjel! Hvorfor? Jo rett og slett fordi da kan man spørre seg selv åssen det går ann å kommunisere med mobil tlf eller at et blogg innlegg legger seg overalt på mange datamaskiner. Osv osv..

Hva har skjedd hos dere idag?

Men ja, nå har jeg skrevet nok tull for idag. Nå erre nattan her i gården!
Sove godt og drømme søtt :)En liten kjærlighets-historie !! Livet AKKURAT nå!

Har noen et godt svar? Hva går egentlig kjærligheten ut på?
Jeg personlig har masse tanker i hode om dagen, jeg er kjempe forvirra og vet ikke hva jeg skal tenke eller hva jeg skal tørre å føle. Jeg har jo vært i et forhold ganske lenge som egentlig har knekt meg ganske mye psykisk rett og slett.. Så det er vel ikke bare lett for meg å sku gå inn i et forhold igjen. Men skal være ærlig å si det at det er vel en jeg har et litt bedre øye på enn andre om dagen. Kjenner at jeg har et lite sug i magen og alltid hans navn jeg sjekker etter om er pålogga først når jeg logger på facebook. Man blir aldri for gammel til denna fjortiss følelsen, gjør man vel? (a)

Men som sagt, jeg tørr ikke føle så veldig etter..
Og det er ingen nettvenn, det er egentlig en ganske god venn av meg og det gjør meg også litt engstelig. Men han har på en måte alt jeg ser etter og ja, han er vel kanskje ikke den jeg ville snudd meg etter på gata, men det jeg vet og det indre jeg kjenner det gjør en person vakker.. :) Kjenner jeg sitter å smiler litt for meg selv når jeg skriver nå og jeg kommer til å bli så KNUST om det brått sku dukke opp en jente i armene hans. Men jeg tørr ikke fortelle han det, for det første er ikke jeg klar for et forhold nå og for det andre så er jeg drit redd for å miste han som venn om det ikke er gjensidig. Noen ganger kan jeg føle det er gjensidig, mens andre dager så føler jeg at det er meg alene i en boble.

Det er egentlig bare jeg og min kjære Ida Marie som vet om dette (å kanskje Magne?! =p haha)..
Og jeg hakke lyst til å hverken gå ut med det ene eller det andre, for om det aldri sku bli noe - så får det bli med dette og det holder med at bestevenninna mi vet det :) Tørr heller ikke skrive noe spesielt om han, for hvis han sku dumpe innpå bloggen min er det DRIT flaut.. Valentines day sku vært litt tidligere merker jeg!! Da kunne jeg vært en hemmelig beundrer (a)

Men om noen har tips å komme med, så kjør på?!
Hva ville du gjort?


*har på løshår på det bilde*Nå er jeg i DÅRLIG humør..

1. Ble vekka av torden litt før 7 idag
2. Det har regna hele dagen
3. FFK tapte

Fikk lissom prikken over i'en når FFK tapte føler jeg.

Men hatt en fin helg ellers da, i går var jeg sammen med min kjære bestevenninne Ida Marie <3
Også var jeg barnevakt for ungene til fettern min i går kveld sammen med brodern og akkurat nå sitter jeg hjemme hos mor og far etter å ha sett en utrolig dårlig fotball kamp.

Hva har dere brukt helga til? 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

Hva irriterer deg mest her i verden?
- Det kommer helt ann på, men jeg skulle likt å se litt mer rettferdighet

Hva er det fineste du eier?
- FFK vimpelen min <3

Favoritt film?
- Pearl Harbour

Favoritt tv-serie?
- Hotel Cæsar og CSI miami

Mannlige favoritt skuespillere?
- Johnny Depp

Favoritt parfyme?
- Har ingen spesiell favoritt, har så mange!

Hvorfor blogger du?
- Blogger for å få ut litt tanker jeg ellers kanskje ikke ville delt.

Hvor lenge har du blogget?
- Jeg har blogget i nesten 3 mnd?er

Hva liker du med blogging?
- At man får ut tanker og man kan lære seg selv bedre å kjenne

Har du dyr? Hvilke? Hvor mange?
- Har ingen dyr

Har du hatt dyr? Hvilke? Hvor mange?
- Har hatt masse kaniner og fisk

Liker du jobben din?
- Jeg liker begge jobbene mine

Hva gjør du på fritiden?
- Er sammen med venner og ser fotball

Hvilke humør beskriver deg best?
- Positiv og blid

Hva liker du i en gutt / hvordan må han være?
- Jeg liker at han er litt mann og tar ansvar. Og ikke minst har en plan for fremtiden sin, det er knall! Også må han være snill, omtenksom og gjerne litt romantisk.

Er du fornøyd med utsendeet ditt?
- Det kommer ann på dagen! Men kan vel si det såpass at jeg aldri er helt fornøyd, alltid noe som ikke passer seg..

Er du fornøyd med den innsiden du har?
- Jeg er ganske omtenksom av meg, så må si jeg er fornøyd med den jeg er som person.

Kommer du til å blogge mye fremover?
- Det vet jeg ikke her og nå, det kommer ann på om jeg har noe å blogge om. Jeg gidder ikke blogge bare for å blogge.

Si 3 ord/setninger som beskriver mesteparten av deg
- Snill, omtenksom, sosial

Hvordan er det å jobbe i barnehage?
- Det er kjempe gøy, unger er herlige!

Kommer du til å fortsette med å jobbe i barnehage?
- Ja i hvert fall en stund til, så får jeg se hva som skjer senere i livet. Har jo drømmer om å utdanne meg litt videre.

Har du blitt mobbet? Hvor mange ganger? På hvilke måte?
- Jeg har aldri blitt mobba, noe jeg er veldig glad for. Jeg hater mobbere!

Hva slags filmer liker du?
- Komedie og skrekk står vel på toppen.

Hva slags serier liker du?
- Serier med litt spenning og intriger.

Hva gjør du hvis du kjeder deg?
- Da ser jeg på TV eller finner på noe så jeg ikke kjeder meg

Hvilken film liker du ikke?
- Harry Potter filmene; altfor mye handling og ikke min type filmer.

Hvilken serie liker du ikke?
- Ja si det, klarer egentlig ikke å svare på det. For de seriene jeg ikke bryr meg om, de ser jeg heller ikke på.

Hva skal til for at du blir motivert til å blogge?
- At jeg har noe å blogge om og at jeg får kommentarer/lesere.

Hva liker du å blogge om?
- Alt mellom himmel og jord

Hvilke blogger følger du daglig med på?
- Akkurat nå om dagen er det ingen spesielle jeg daglig følger med på, har litt mange baller i lufta så rekker ikke titte så nøye igjennom nye blogg innlegg.

Hva kunne du ikke levd uten?
- Gode venner og fotball

Hvor ser du deg selv om 10 år?
- I hode mitt så håper jeg at jeg har en god kjæreste og forhåpentligvis et barn, lever godt økonomisk og at vi begge har gode jobber, fint hus og kanskje en hund? :)

Hvis du kunne valgt fem reisemål, hvilke?
- Egypt, Barcelona, Italia, Manchester og Hawaii (ønsker helst å reise jorda rundt)

Hva får deg til å le?
- Morsomme mennesker.

Hvem vil du si er den beste komikeren?
- Dagfinn Lyngbø kanskje? Er mange bra, som har mye bra og dårlig å komme med :p

Yndlingsfilm?
- Det har jeg allerede svart på.

Yndlingssang?
- What are words

Din beste dag, og hvorfor?
- Har hatt mange gode dager. Men hvis jeg skal nevne en spesiell må det bli den dagen FFK tok cup gull i 2006, fordi FFK betyr utrolig mye for meg og det var en utrolig opplevelse.

Din verste dag, og hvorfor?
- Jeg har hatt mange dårlige dager egentlig også, men for å nevne den værste dagen nå i det siste må det være dagen jeg slo opp i avisa og så at Raio Piiroja var solgt (FFK spiller)

Hva syns du om Jens Stoltenberg?
- Han er en bra mann.

Hvor morsom syns du jeg er som spør bare random spm?
- Har ikke bedre å gjøre akkurat nå, så det går fint.

Hvis du måtte gifte deg i dag, hvem hadde det vært med?
- Hehe, jeg ønsker faktisk ikke å skrive det her. Inntil videre er det kun jeg og en til som vet det og holder det sånn litt til.

Hvilken kjendis syns du er kjekkest?
- Celso Borges (FFK spiller :D)

Av kvinner, hvem kjendis syns du er penest?
- Rihanna

Hvor kunne du tenke deg å bo, bortsett fra denna byen?
- Kristiansand, Mandal, Ålesund eller et sted langt nord.

Hvilken årstid liker du best?
- Sommer!

Har du noen tradisjoner på julaften?
- Da er jeg sammen med familien å spiser masse god mat

Av ulykker som har skjedd i Norge, og verden over, hvilken har satt mest inntrykk på deg? Og evt hvorfor?
- Det må være Utøya 22.juli 2011 og Terrorangrepet 11.september 2001

 

Da har jeg svart på alle spørsmålene jeg har fått og håper dere er fornøyd med svarene!

 

SPØRSMÅLSRUNDE + DAGENS BLOGG

Jeg hakke så forferdelig stor blogg lyst om dagen, så tenkte jeg da heller kunne ta en spørsmålsrunde og med det samme ha en dagens blogg. Det vil selvfølgelig gjelde for hele søndagen! :)

Spørr om alt, men husk at dumme spørsmål krever dumme svar! :pGod helg! :)

Da stakk jeg til mamma og pappa å spiste litt også blir det rolig kveld med senkveld senere idag :)

Ha en toppers helg alle sammen <3
Noen planer?

Er DU interessert i å tjene ekstra penger?

Bli konsulent for tupperware og tjen ekstra penger!
TA KONTAKT!

Du vil bli en del av mitt team; vi er hittil 7 jenter ink meg :)
- og vi vil også gjerne ha deg med!!

Aldersgrense 18år !

UKAS BLOGG BLE........

CAMILLA

En veldig fin og spennende blogg :)
Dere får ta dere en tur innom og lage deres egen mening, men jeg likte den i hvert fall veldig godt!FANDEN altså!

Regna i heeele dag og når det blir mørkt, DA blir det fint vær! Best at det blir fint i morra også, er drittlei av å være bløt fra lilletåa og opp te håret når jeg går på jobb! Er så smart at jeg ikke har regntøy andre steder enn på jobben, obs! (a)
Men godt å kunne se månen igjen da i hvert fall!

Etter jobb idag har jeg hatt besøk av min venninne, Kristine. Det var koselig :) Vi har spist kylling, loff, potetmos og salat til middag også hadde vi sjokoladepudding til dessert *nam* På tv'en har vi hatt hotel cæsar, Idol og Unge mødre! Også har vi snakka litt tupperware da, for hun er jo en av mine konsulenter. Noe jeg syns er kjempe flott :)
Blir spennende å se hvordan det går med detta teamleder prosjektet mitt!

Men nå skal jeg se ferdig BB også blir det nattan, opp kl 5:15 i morra så :'( HATER det!JEG HAR BLITT TEAMLEDER!

Det har skjedd i helga og har tatt over helga mi + gårsdagen!
Jeg bestemte meg for å takke ja på søndag og er nå blitt teamleder for mitt eget team i tupperware. Det blir morro og spennende! Men det kan gjøre at jeg ikke får blogga like mye som før da. I hvert fall ikke nå i førsten, er litt mye kjør oppi hue mitt rett og slett. Teamet jeg skal lede har jeg kalt for "Frustrerte snupper" og vi er hittil 6 jenter (ink meg).

Hva syns dere om navnet? :pDette var lørdag og søndag!

I går så var jeg hjemme kl 12 - avspaserte litt. Så da tok jeg like greit turen opp til tanta mi og de har jo disse søte kattungene da.

Og helt til slutt i går så fikk jeg satt opp kommoden jeg kjøpte for litt siden, eller rettere sagt; PAPPA fikk satt den opp :p

Hva syns dere?


Noen av dere har jo også meldt dere på ukens blogg som jeg hadde forrige uke og jeg skal etter hvert titte igjennom å se. Som sagt så ble helga litt mer hektisk enn planlagt, men det kommer snart :) Bedre sent enn aldri!

Hva har dere gjort i helga?

KAN DERE TILGI MEG?

Det har bare ikke vært mye blogging de siste dagene og det beklager jeg.
Har egentlig MASSE å fortelle, men jeg hakke kommet så langt pga det har skjedd en del ting. Heldigvis positive ting da :)

Jeg LOVER å fortelle dere, men det må bli i morra!

Tilgir dere meg for at jeg har vært kjip? :o

DAGENS SENGEKOSDAGEN IDAGDagen startet med buss tur til Gardermoen på gode 2 timer. Ble kjent med et par stykker på bussen som også skulle på tupperware kurs, det var trivelig :)

På Gardermoen har vi nå spist 3-retters middag, noe skalldyr opplegg til forrett (ikkeno særlig), så var det and til hovedrett (NYDELIG!!<3) og til dessert fikk vi sjokolade fondant (godt , men jævla søtt!!!!)

Etter middagen ble det masse koselig prat med de andre som er her! Vi er nå litt over 70 stk, så hakke akkurat snakka med alle sammen, men noen har det blitt no ord med! I morra er det opp halv 8 for å pakke og ordne seg, så blir det litt frokost før kurset kl 9 kaller!

Nå er det natta herfra!
Sove godt folkens <3
 

YES, vi har det vi trenger :DNå stikker jeg :)

Ha en toppers lørdag alle sammen <3

GARDERMOEN I MORRA

I morra skal jeg på kurs på gardermoen sammen med ei venninne jeg ikke har truffet på ca 5år! Gleder meg veldig.
Så tenker du sikkert; Åssen kurs? Joda det skal jeg fortelle, vi skal på tupperware kurs. Lære å selge bedre og evt bli teamleder! Så blir spennende. Dagen starter i morra kl 19 med en god middag på hotellet også startet selve kurset søndag kl 9 og varer helt til kl 17!

Også er det dagen idag da....

Jeg har vært på sykehuset idag å sjekket armen som jeg skrev tidligere at jeg skulle, og jeg må fortsette å ha plaster på inntil videre. Skal tilbake i november og da skal jeg sprøyte kortison (eller åssen det skrives) inn i arret. Slik at det lysner og blir mindre. Har lovet å fortelle dere om dette arret og jeg skal gjøre det, men jeg har bare ikke hatt tid til det enda. Også skal jeg være ærlig å si at jeg også har glemt at jeg skal gjøre det..

Men uansett så håper jeg dere får en bra helg, hakke bestemt meg for om jeg skal ta med pcen innover i morra eller ikke enda, så får se om det blir blogging eller ikke i helga. Og hvis ikke så blir det ikkeno før søndag kveld / mandag!

Hva har dere gjort idag?
Planene for helga?Det er helt sant..

Elsk meg når jeg fortjener det minst, for da trenger jeg det mest.

Dagens rett på middagsbordet mitt! NAM-NAM!

Sunt og godt!

Hva har du spist til middag idag da?DAGENS FANGST..


JYSK kr 900,-

Regner med at denne skal kjøpes senere idag!
Hva syns dere?
Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits