Slutter å blogge..

Har mistet motivasjonen, så blir en god pause nå..
Kommer til å lese enkelte blogger - men tror ikke det blir det store å høre fra meg fremover..

Takk for at det er noen få som leser bloggen min - håper dere ikke vil savne meg for mye :p

Jeg ser lyst på livet; trekk hue ut av ræva, og bli med på moroa du også! :-)

Da ble det en greit heftig fest i går da!
Litt fight og politi osv innblanda, hurra for det.. Men sett bortfra det så var det en knall kveld, jeg koste meg :)
Fant meg jo en særping å snakke fotball med, så da trengte ikke jeg mer, haha..

Jeg merker egentlig at jeg har mistet blogg lysten helt, så vurderer å legge ned bloggen min nå.. Jeg klarer lissom ikke engang å skrive om igår, finner ikke ordene til det..

PARTY-TIME!!

Dagen idag har egentlig startet med evig stress, først så skulle jeg vært å trena kl 10.30 - men siden jeg ikke fikk sovet før kl 04 i natt så våknet jeg ikke før 12.30 :s Så det var den zumba økta :( Grunnen til at jeg ikke sovna før kl 4 vet jeg egentlig ikke helt, gikk å la meg kl 01 og hver gang jeg NESTEN sovna så enten fikk jeg sms eller så ringte tlf - pleier ALDRI å gjøre det om nattaen, men denne nattaen var tydeligvis ikke helt min natt.. Men uansett siden jeg ikke fikk trena og egentlig sku dratt til byn litt tidligere - var det litt krise, for united skulle spille kamp 13.00 også.. Heldigvis skulle min kjære tante ut å kjøre kusina mi til stallen, så fikk sitte på henne til byn å handla det jeg skulle også var det å finne første buss hjem, så fikk i det minste med meg siste kvarter av første omgang på kampen!! Og da tok jeg like gjerne å koste meg med kylling og loff til frokost - NAM!

Nå skal jeg snart begynne å ordne meg for å dra på fest til min kjære vakre venninne Henriette, er halloween party idag. Og siden jeg hater å kle meg ut, så endte det med et par djevelhorn også skal jeg si at "jeg er ditt værste mareritt" om noen spørr hva jeg er kledd ut som :p For jeg trenger ikke være mer enn meg selv ved å være en annens mareritt :p

Men ønsker alle en toppers halloween helg!
Noen som skal ut å skaffe seg godis på døra? Eller andre som skal på fest?

HÆPPI BURSDAG!!FEST?!

Ja, er bedt på halloween party både denne lørdagen og neste lørdag - helt ærlig så har jeg ikke noe særlig lyst å dra pga utkledning, men veldig lyst å dra pga det sosiale. Så får vi se da :)
Noen som har en anbefaling om hva man kan kle seg ut som eller?


Elsker det øyet!FOTBALL ER INGEN HOBBY, DET ER EN LIVSSTIL

 
Jeg skal på kampen, skal du?

59 DAGER IGJEN....

... Til JUL!

Hva ønsker du deg til jul?
- kanskje jeg får noen gode tips til hva jeg kan ønske meg! :p

ATLE PETTERSEN!

Han er jo ganske sexy da! Likte det bilde der rimelig godt :)
Hva syns dere?

Noen ord før jeg går tilbake til jobben..

"This life is yours. Take the power to choose what you want to do and do it well. Take the power to love what you want in life and love it honestly. Take the power to walk in the forest and be a part of nature. Take the power to control your own life. No one else can do it for you. Take the power to make your life happy."

ØNSKER ALLE MINE SØTE LESERE

En riktig god natt og håper alle har hatt en fantastisk dag :)
Jeg er egentlig utrolig glad i livet om dagen! Hvorfor?
Det kan dere få lure på - for er litt usikker selv.. Men man blir vel slik når man har vært i et helvette ganske lenge og brått får lov å omgås mennesker igjen og ha et liv.

Hvordan er ditt liv om dagen?

Hvis du ønsker å bli elsket for den du er,
må du våge å vise hvem du er <3


SPØRSMÅL I LIVET.

Når det gjelder store spørsmål i livet, så hender det at følelsen er en bedre rådgiver enn fornuften. Det er nok mange som angrer fordi de har overstyrt følelsene sine med fornuften. Følelsene er signalsystemet som ofte forteller oss hva som er et riktig, og hva som er et feil valg. Vi undervurderer faktisk ganske ofte fornuften i følelsene. Hvis hele systemet ditt roper nei, og du likevel sier ja, øver du vold mot det du egentlig vil. Hvis du i det du går inn i en relasjon, vet at dette er en person du ikke har respekt for, er det skummelt. Der respekten forsvinner, forsvinner også kjærligheten!!DESIGN!!

Vil noen hjelpe meg? Jeg ønsker meg et ordentlig fint design!

Lady Antebellum - When You've Got A Good ThingUtrolig nydelig sang!
Noen som vet hvilken film den hører til? HJELP!
DIVERSE FINE ORD - og litt humor!

"Folk som må sloss for å oppnå en respekt, må også sloss for å beholde den. Men det gidder ikke jeg sløse bort mine krefter på. For så lenge jeg har respekt for meg selv, og for andre mennesker. Kommer respekten jeg trenger, helt av seg selv.."

 

Det kommer en tid i livet, der du beveger deg bort fra alt dramaet og de mennesker som skaper det. Du velger å omgi deg med folk som ler, du glemmer det dårlige og fokuserer på det gode. Så elsker du de som behandler deg rett og ber for de som ikke gjør det. Livet er for kort til å være noe annet enn lykkelig. Å falle er en del av livet, men å komme seg opp igjen er selve livet<3

 

Let the world know you as you are, not as you think you should be, because sooner or later, if you are posing, you will forget the pose, and then where are you?

 

"Jeg ønsker alltid å kunne få gi folk 2 sjanser, men viser de ingen empati,
kun en egosentrisme.. Har jeg ingen andre valg enn å stoppe dem på 1.."

 

To karer satt og drakk, da den ene sa: "du lånte 1000 kroner av meg i vår,
og du lovet at jeg skulle få dem igjen etter sommeren!" Den andre tittet bare rart på ham, og sa: "men ærlig talt; synest du virkelig vi har hatt noen sommer i år?"

 

Våg å være sårbar,
ingen er av stein.
Våg å vise hvor du står,
stå på egne bein.
Sterk er den som ser seg om
... og velger veien selv.
Kanskje de som gjør deg vondt
er svakest likevel.. <3


"Ikke bekymre deg om å finne den rette,
konsentrer deg heller mer om å bli den rette."

 

"Den rette - er den som gjør deg glad, uansett hvor vanskelig dagen måtte være. Fordi hver eneste dag dere opplever sammen, bør være en lykkens dag.."

 

MENNESKE MED LIDELSE!

Mennesker som har gjennomlevd store lidelser, er som regel personer som utvikler seg til store mennesker. De har blitt dypt såret i livet, og kan ta inn andres smerte på et øyeblikk. De som har opplevd mye motgang i livet, blir som regel ydmyke, mer medfølende og oppriktige. Det er ikke sikkert vi setter pris på lidelsen når den kommer på besøk, men den tjener oss vel; Den knuser det skallet som omgir hjertet og tømmer oss for de løgnene vi har tviholdt på når det gjelder hvem vi egentlig er, og hvorfor vi er her, og hvordan vår fantastiske verden egentlig fungerer <3EKTE VENNSKAP VARER FOR EVIG!

Har utrolig mange gode minner med disse to.

Henriette har jeg gått på skolen sammen med i 13år av livet mitt, men vi fant ikke hverandre før vi kom i klassen til hverandre på ungdomsskolen - og da var vel det hele gjort. Ingen kom i mellom oss etter det og vi hadde det fantastisk morro. Vi mistet noe kontakt da vi startet andre året på VGS, men vi har alltid hatt hverandre der uansett hva og vi har hverandre fortsatt den dag i dag. Nå har vi endelig fått ganske god kontakt igjen og det er godt! Vi har faktisk omgått hverandre i 17år, og vært venner i 10år.

Og når det kommer til Lasse, så husker jeg at jeg så han en dag i Fredrikstad - men det var det. Også når jeg var yngre, så var deiligst.no en stor side å være på. Mulig den er like stor nå, men ikke i mine øyne. Så brått dukka han opp der også skrev jeg til han, også *PANG* vennskapet vi hadde det var helt unikt, vi ble kjent i 2003 og det er snart 10 år siden, noe som er helt sinnsykt.. Jeg har aldri hatt en så god kompis som han. Vi satt å pratet dag opp og dag ned, han ringte meg når han var lei seg, jeg ringte han når jeg var lei meg. Og det var alltid så godt å vite at jeg hadde han der <3 Desverre så mistet vi etter hvert kontakt også, men som med Henriette har jeg ALLTID visst at jeg har hatt han der om det skulle være noe!

Å sammen, vi 3, det var noe i seg selv skal jeg si dere. Hadde det så morro sammen.
Et godt minne jeg har er når Lasse sku sove hos meg og vi var en tur i byn sammen med Henriette, vi går langs ved brygga en fin sommerdag og har det morro med intern humor og bare koser oss. Også tar Lasse tak i Henriette også sender han henne inn i en lyktestolpe (selvfølgelig ikke hardt, men det visste ikke de som satt på restaurantene) og Henriette later som ho smeller hue i stolpen og lissom får drit vondt i hue. Seriøst, jeg kommer ALDRI til å glemme uttrykket på de menneskene rundt oss. Haha.. Men dette var bare noe av det lille og fine vi opplevde sammen! Skulle ønske jeg skrev dagbok på den tiden, så jeg kunne hatt med meg alle minnene ned i kista den dagen jeg finner det for godt å ta kvelden!

Jeg er utrolig glad i dere begge <3

Header..

Til: http://photohearted.blogg.no/

HVOR MANGE SER DU???FANTASTISKE MENNESKER!!

Idag startet jeg dagen med en "lunsj" sammen med min gode venninne Ida Marie, etter hvert kom også en annen god venninne av meg og var sammen med oss - vi gikk å tittet å skravlet - sånn som alle jenter gjør.
Etter hvert sku Ida Marie hjem, så Henriette og jeg stakk hjem til "Henriettes slott" å skravla og hadde det super koselig med å mimre om "gamle dager". Hun og jeg har vært venner i mange år nå og var som en murvegg når vi var yngre - ingen som klarte å dele oss for å si det sånn!! Men med de eldre dagene sklei vi litt fra hverandre, men har heldigvis begynt å bygge litt på kontakta igjen nå og det er godt, for hun er fortsatt en av mine nærmeste venner :)


Roxannah - hunden hennes <3

Når jeg kom hjem så har jeg vært så heldig å fått en herlig nabojente som er like gammel som meg selv - som er utrolig snill og herlig :) Ble innvitert inn på te og det var kjempe trivelig! Så da ble jeg der til nå. Det var den dagen og kvelden.

Kjempe herlige jenter altså, alle sammen <3

Hva har dere gjort idag?

Grip dagen. Skap hvert øyeblikk fra hjertet ditt. Smil til noen du ikke kjenner. Lys opp andres hverdag ved å smile til deg selv først. Se deg selv. Gi deg selv oppmerksomhet ved å spørre etter behovene dine for i dag. Gjør dagen til noe minneverdig. Det er du som skaper dagen din. Ingen andre <3

Kjære lesere!

Ønsker alle mine søte lesere en riktig god dag :)
Nå skal jeg ut å møte min bestevenninne Ida Marie (supermannsfrue.blogg.no) for en lunsj! Også får vi se hva resten av dagen bringer!

Adios <3HUMOR - morsomme bilder! (aldersgrense 16år)


Må vel være den beste natten for en kvinne, hvor hun kan lyve hvor mye hun bare vil om både utstyr og opplevelse ;)

VISDOMSORD!

En av de største gleder
i livet består i å utrette
hva folk sier du aldri vil klare!

 

Når munnen snakker usant,
har øynene et ønske om
å fortelle sannheten

 

Tiden leger alle sår, sier de
 kanskje er det sant,
men vet de ikke at sår lager skorper?
 Og skorper rives av. igjen og igjen
 og hver gang er det smertefullt
 helt til såret er blitt til et arr.
 Et arr som aldri leges. som blir der
som et evig minne, noe du aldri vil glemme,
noe som alltid vil gjøre litt vondt.

 

Hver gang du gir slipp på
noe som begrenser deg,
gir du plass til noe som er bedre.

 

LUE, SKJERF OG VOTTER! - for mye?

Jeg lurer på om jeg har litt for mye av det...Den haugen ser ganske tam og kjedelig ut - t.o.m litt barnslig spørr du meg.. haha..
Men sånn er det å jobbe i barnehage - man blir som man omgås vet dere :D

Har andre ting å bruke når jeg skal "pynte" meg da :)

21 Oktober - møkkadag!!

Sorry meg, men denne dagen startet ræva og det fulgte bare på utover.
Først så var det opp og stå når klokka var 8, men jeg våknet jo selvfølgelig en halv time før tiden fordi det var DRIT kaldt og jeg trodde nesten jeg hadde frøset ihjel!! Og jeg hater å fryse, spesielt om morran - så allerede da var egentlig dagen min ødelagt.. Neida.. Joda!

Så var det på jobb da, ble 20min forsinka - sånn er det bare noen ganger.. Obsideisi! Vel og merke så syklet jeg på jobb og det var i hvert fall kaldt!!
Og som mange vet, jobber jeg i barnehage og det har vært skikkelig fredag idag med mas og mye opplegg - og jeg har vært utrolig umotivert på jobben.. Så etter lunsj skulle vi gå ut, endelig fått alle barna ut i det som så ut til å være et okei vær, så gikk det 10 minutter så falt regnet ned "FAEN!!" sa det inni hue mitt da.. Heldigvis skulle jeg ha pause ikke lenge etter, men på de 45minuttene så klarte jo selvfølgelig alle ungene å bli driiiit møkkete og jeg gjentar, jeg var umotivert idag så dette var virkelig et ork å sku kle av de etter pausa.. Haha, huffameien.. Jeg vet bare ikke hvorfor, men var bare ikke i humør idag! Og som jeg nevnte over, så syklet jeg idag, dvs at jeg også måtte sykle hjem igjen og nå var det jo ikke kaldt lenger - men det regna som pokker!! Så var jo god og våt når jeg kom hjem....
Men derfra så har dagen gått oppover.. Sett TV, og vært hos mor og far en tur <3 Innmari koselig å ha en slik dag etter at arb.dagen har vært bånn i bøtta! Å etter jeg kom derfra, så har jeg sittet under pleddet mitt, "hengt" på tryneboka og snakka i tlf med en kompis :) Skal faktisk ut å spise med han til torsdag og hakke sett han på 6år ellerno , så det blir ille koselig!! Så får vi se hva hverdagen bringer med seg videre..Men nå er det nattaen, i morra skal jeg møte min kjære venninne Ida Marie <3
Gleder meg veldig til det :)

Ønsker alle en god natt, sov godt!
Ps: så koselig at det er så mange særpinger som ønsker meg som blogg-venn æ :D
Ille bra, men det er i Fredrikstad <3

LIVET...

Livet er muligheter, dra nytte av det.
Livet er skjønnhet, beundre det.
Livet er en utfordring, møt det.
Livet er en plikt, fullføre det.
Livet er et spill, spille det.
... Livet er et løfte, oppfyll det.
Livet er sorg, overvinne det.
Livet er en sang, synger det.
Livet er en kamp, godta det.
Livet er et eventyr, tør det. ...
Livet er flaks, gjør det.
Livet er for dyrebart, ikke ødelegge det.
Livet er livet, kjemp for det!!

 

Ønsker alle med det en riktig god natt :)

DAG 30: Et bilde av deg selv fra i dag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 30 dagene

Bilde av meg selv fra idag:

Jeg har ikkeno bilde av 3 fine ting som har skjedd, men jeg kan fortelle da!

1. Har fått kontakt med venner jeg ikke har snakka med på maaange år, og kanskje litt bedre med enkelte - så er innmari kos <3

2. Har vært samme mine gode venninner, Henriette og Ida Marie <3

3. Det har vært utrolig fint høst-vær, DET kan jeg gi dere bilde av:

Da er min 30 dager blogg over!
Så nå blir det vanlige blogg innlegg igjen fremover..
Hva syns dere om disse 30 dagene?
Har du lært noe mer om meg?19.10.2003 - I will always miss you!

Idag er det 8 år siden min kjære oldefar gikk bort fra oss. Savner han fortsatt hver eneste dag og han er alltid i tankene mine! Jeg tror at savnet jeg har til oldefar er det aldri og jeg mener aldri, noen som kan fylle.

Hvil i fred <3
Jeg er glad i deg!DAG 29: Noe du aldri blir lei av å gjøre.

Det må vel å være sammen med venner og gjøre koselige ting, også er det å gå på stadion eller generelt se på fotball:)
Man blir jo aldri lei av å gjøre ting man syns er fint og koselig!


Henriette <3


Ida Marie <3 (www.supermannsfrue.blogg.no)

Det er mine to beste venninner :)


Fredrikstad FK <3 Plankehaugen

Også sist men ikke minst, jeg er jo jente, så jeg blir jo aldri lei av å bruke penger.. Selvom jeg ikke kan bruke hvor mye jeg vil lenger :(

Hva blir du aldri lei av å gjøre?

VIKTIGE ORD!

Gi, men ikke tillate deg selv å bli utnyttet.
Elsk, men ikke la ditt hjerte bli misbrukt.
Ha tillit, men ikke vær naiv.
Lytt til andre, men ikke mist din egen stemme.

DAG 28: Hvor mye har du forandret deg på 2år..

Nei altså det er egentlig helt vanvittig jeg har forandret meg.
Jeg har jo i løpet av de 2 årene vært i et forhold som ikke var særlig bra for meg, men jeg har vel av det lært å kjenne meg selv bedre da! Men jeg er gladere nå enn jeg har vært på veldig lenge - og det er utrolig godt. Selvom jeg føler meg ganske alene veldig ofte - fordi jeg har mistet mye av det sosiale pga det forholdet. Men det er jo nå jeg ser hvem mine ekte venner er uansett hva. Også har jeg de jeg selv vet jeg må kjempe for å få tilbake :)


2009


2011

Har du forandret deg mye på 2 år?

KOM MED INNSPILL! Hvor viktig er egentlig utseende?

Det er faktisk et spørsmål jeg stiller meg selv ganske ofte.
Vi jenter er utrolig opptatt av det å skulle se bra ut, også syns vi det er tragisk at gutter dømmer etter utseende. Men er vi egentlig noe bedre selv? Personlig så har utseende noe å si, men likevel så skal skjønnheten komme innenfra. Et menneske blir fort mye vakrere om personligheten er god. Men så er det jo det at for å finne ut av personligheten til en, så må du jo være litt interessert i å bli bedre kjent og da har jo på en måte utseende gjort deg interessert fra førsten av.

Er det ikke slik da?

Alle finner jo alltids en de syns er pen, men når jeg ser på enkelte jenter som er samme en gutt, så tenker jeg "herregud, er det mulig, hvordan orker hun å være sammen med han? Jeg kunne ikke tenkt meg å lagt munn min på hans munn" Fordi jeg syns han personlig ser ekkel ut, så lurer jeg "Var det hennes siste utvei for å få seg en kjæreste?"

Nå er jeg egentlig veldig ærlig her, så folk må ikke bli sure. Men jeg er garantert sikker på at det er fler der ute som tenker sånn. Og det er mange modell pene jenter, som er samme mindre pene gutter. Hvordan finner de hverandre? Jeg selv vet at jeg ikke er noe glansbilde og burde ikke tenke slik, men det er nå slik det bare er da desverre.. Men altså jeg har vel fått det som fortjent også etter de valga, for jeg har som regel fått hjerte mitt greit knust gang på gang.

Men greia mi utfra dette er den at, beste kjærligheten må man vel nesten få om man blir kjent med et menneske uten å se det - rett og slett bli forelsket i personligheten også kommer utseende etterpå.. Men nok en gang så er spørsmålet den, hvor mye utseende betyr? For hvis du sitter å snakker med et menneske over nettet i 2-3mnd'er også bestemmer dere at dere skal møtes også er han bare den værste du har sett på flere år.. Hva gjør du da?

(Dette er ikke tatt utfra livet mitt ellerno.. Jeg har ingen nett date - sånn at det er sagt)

Nå vil jeg gjerne ha noen innspill av dere :)KONKURRANSE!!

Cathy har konkurranse på bloggen sin:
www.himlamasseforskjellig.blogg.no
Bli med og vinn VIGO tyggegummi - er no heftig nye greier!

ROSA SLØYFE - støtt kreftforeningen du også!

Jeg har gjort det!
Har du?

- Jeg kjøpte en sløyfe i fjor, jeg har kjøpt en sløyfe i år, armebånd og gitt 30kr via facebook for å få det på bilde! Noen ting er viktigere å bruke penger på enn andre ting. Hva med å gi noe til andre, enn å kjøpe en genser til deg selv som du har 10 av fra før? :)http://www.rosasloyfe.no/kreftforeningens-nettbutikk

DAG 27: Et bilde av deg for 3år siden

Jeg savner egentlig meg selv for 3år siden, sånn virkelig med hånda på hjerte!
Men jeg jobber mot å komme meg dit jeg var etter alt jeg har gått igjennom, så får vi håpe det går bra etter hvert :)
Er utrolig glad i alle gode råd jeg får fra Cathrine!
Alle burde absolutt ta seg en tur innom bloggen hennes, hun er en fantastisk positiv og motiverende jente!

Dagen rundt bilde var at jeg skulle til Oslo sammen med ei jente som da var min bestevenninne, som jeg har klart å surra bort i disse helvettes dritt årene.. Men vi snakker sammen litt nå igjen, så får vi håpe ting kommer på plass igjen! Men uansett så skulle vi til Oslo og Drammen; møtte en god kompis i Oslo først og deretter dro vi videre til Drammen hvor jeg skulle sove hos en venninne og hun hos en kompis av oss.. Var en fantastisk tur, men nok en gang; så har jeg mistet så og si de alle.. Skulle gjort få tilbake den tiden og da tatt andre valg enn hva jeg gjorde.
Og med det vil jeg bare si:
LA ALDRI EN GUTT KOMME MELLOM DEG OG DINE VENNER, DET ER IKKE VERDT DET!!!
 

TIL DERE SØTE SOM FAKTISK LESER BLOGGEN MIN!

- En liten blomst, fra meg til dere <3
God natt!

DAG 26: Din favoritt by

Tja, det kan vel igrunn ikke bli annet enn byen jeg bor i, elsker rett og slett Fredrikstad!
Men om jeg skulle velge en annen by, så måtte det blitt Kristiansand eller Ålesund. Siden jeg skal velge en, så velger jeg i hvert fall hjembyen min Fredrikstad!!


Dette er i gamlebyen - utrolig vakkert og sjarmerende sted!


Fredrikstad by night!


Fredrikstad brua - en liten sjarm i Fredrikstad.


Fredrikstad by sett ovenfra!


Dags bilde av Fredrikstad brua


Selveste hjerte i Fredrikstad er jo stadion da <3


Et random bilde jeg har knipset selv :)


Hva er din favoritt by?

Fine ord du kan gi til andre!

Se bakover med forståelse, se fremover
med håp og se rundt deg med kjærlighet <3Gode klemmer gis bort med godhet, men de aller beste - gis med kjærlighet <3

 

Jeg vil heller bli hatet for den jeg er - enn elsket for noe jeg slettes ikke er <3

 

Tenke positive tanker, si positive ord, gjøre positive handlinger - og det positive gror!

 

DAG 25: Bakgrunnsbilde på PC'en din

Jeg har rett og slett brukt det ene bildet jeg tok igår, for jeg likte det innmari godt :D

Hva har dere som bakgrunn på deres pc?

Har en ting å si

NATTA :)

DAG 24: En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen

Jeg har jo jobbet idag, å flaks så hadde jeg med kamera og vi var på tur.
Så dere skal få se noen natur bilder fra dagen!Hva syns dere?


MÅ fortelle dere noe, jeg har møtt OBAMA!

... og han fikk bilde av meg i gave :D

og ble såå stolt at han bare måtte vise meg frem til verden!

DAG 23: Hvordan ordner du håret ditt?

Her er alt jeg bruker til håret mitt!
Jeg bruker enten rettetang eller bølgetang, om ikke så etter jeg det opp i en "dott" i bakhue :)
Bruker ca 5-30min på å ordne håret mitt, kommer helt ann på hva jeg skal gjøre med håret osv..

Bruker du noe av dette?
Bruker du noe annet? Tips?

Dette bør leses, utrolig fin quote!

"Det er som regel mennesker med den samme livserfaring, som er villige til å strekke ut sin hånd - for å hjelpe andre ut av mørket. Fordi mennesker som ennå ikke har vært der - vet ikke hvor vanskelig det er å komme seg ut av det - alene.."DAG 22: Noe du er redd for

HATER de så sinnsykt mye!!
Enten de er store eller bitte små, ÆSJ!!
Mer er det ikke å si egentlig....

Hva er du redd for?

DAG 21: En sang som får deg til å gråte

Egentlig veldig vanskelig å si, men jeg har en sang som gir meg mange minner fra ungdomstiden da.Har grått mange tårer pga denne sangen tidligere! Litt sånn guttegreier i fjortiss alderen da vet dere.
Vi har vel alle vært der?
Har du en sang som får deg til å gråte?
DAG 20: En ferie du vil på igjen (masse bilder)

Jeg har vært på utrolig mange fine ferie turer egentlig, så er litt vanskelig å skulle plukke ut EN!
Men hvis jeg absolutt må velge, så er jo jeg veldig glad i varmen da og turen jeg husker best må være Tyrkia i 2007 sammen med bestemora mi. Det var ille koselig og jeg bare forelska meg HELT i Side og de fantastiske menneskene som var der!
JA, jeg har sokker på meg, og NEI det er ikke sexy, men jeg var solbrent og det var VONDT!
JAAA jeg var SYYYKT solbrent og måtte smøres inn med youghurt!!


Han der ble ille glad i meg og ikke snakka han særlig godt engelsk, t.o.m hundre ganger dårligere enn meg :p Sååeh kommunikasjons problemer JA, men ille hyggelig type da :) Og ho i midten var en svensk jente som overfalt meg i en butikk for å fortelle meg at han typen der var interessert i meg.. haha.. Husker det opplegget der asså..
Her var jeg på tur med bestemora mi lissom med ikke EN , men TO tyrkere som gjerne skulle ha meg til å bli boende nedi der.. haha.. Jaja det var tider da <3

Men her er gutten som jeg gjerne skulle hatt med meg hjem i kofferten:

Mehmet "min" <3 Savner han asså!!DAG 19: Din favorittblogg

Jeg har egentlig flere blogger som jeg liker å lese, men hvis jeg skal plukke ut EN så må det bli:Grunnen til at jeg personlig liker denne veldig godt er fordi vi er litt på samme planet, har noe av den samma livssituasjonen. Sett bortfra at ho er gift og jeg ikke har no gutterompe ! :p
Anbefaler alle å ta en titt innom, siden hennes finner dere HER

Også syns jeg dere kan ta dere en tur innom bloggen til bestevenninna mi da, den er også utrolig fin blitt!
Hun skriver mye om familie, skole, tupperware o.l.
Trykk HER for å komme til den

DAG 18: Noe du ikke forlater leiligheten uten


Mobil tlf min!!
- fikk desverre ikke tatt bilde av den, kamera var tomt for strøm a gitt!

Også går jeg jo selvfølgelig ikke ut uten nøkkelene mine da, det er litt dumt for om jeg gjør det så har jeg rett og slett glemt å låse!

Hva har du alltid med deg?

- Vet det er noen som har skrevet kommentarer til meg! Jeg svarer dere i morgen, er trøtt og sliten idag!

FACEBOOK???

Er det fler enn bare meg som sliter med å komme innpå facebook eller?
Folk kommer jo ikke inn på profilen min engang :p

Dårlig opplegg!!

DYRA på gården! (litt barnslig følte jeg xD)

Idag har jeg vært på bondegård tur med avd i barnehagen, utrolig koselig vettu. Får jo selvfølgelig ikke delt bilder med de vakre barna vi har. MEN dere kan jo gjerne få se bilder av noen dyr da!

Var de ikke søte?

Think about it, before you do anything!

"Å ikke ta den første og "beste" som kommer inn døra.."
Trenger ikke å bety at man har blitt kresen med alderen.
- Men at man har blitt såret av noen som har utgitt seg
for å være bedre enn de virkelig er.." Ha en fin kveld..

"Lykke er som en sommerfugl. Når man jager den vil den alltid være litt utenfor rekkevidde. Men hvis man derimot setter seg ned i total ro med seg selv, skal man ikke se bort ifra at den lander på deg"

DAG 17: Hvilken parfyme bruker du?

Ja, nå har det seg slik at jeg BRÅTT har 11 parfymer da. Men jeg skal vise dere mine favoritter :)
I tillegg til de jeg legger ut så er jeg veldig glad i Armani - men den er nesten tom så gadd ikke ta bilde av den!


Jasmin Noir


Lady Million


Guess


Burberry

Hvilken/hvilke parfyme(r) liker du best?

 

Quotes!

Vær sikker på at når du gir ditt hjerte bort,
er det til noen som har hender sterke nok til å holde det for alltid,
men likevel skånsomme nok til å holde det uten å knuse det.


"The reason why people give up so fast is because they tend to look
at how far they still have to go instead of how far they have gotten.."
Denne er til ALLE jenter som er så forbanna opptatt av hvordan de ser ut...

Noen er så opptatt av å pusse på utsiden,
at de helt glemmer hvem de er på innsiden.

DAG 16: Lommeboka di

Ikke at jeg ser hvorfor folk sku ha interesse av lommeboka mi, men for all del - glo i vei :DTom for cash, men har jo bankkort da :D

DAG 15: Noe fint du har hørt/lest idag

The greatest thing in life is finding someone who knows all your
mistakes & differences, and still finds you absolutely amaizing! <3

Jeg syns det var en utrolig bra quote :)

Har du noe fint du har hørt/lest idag som du vil dele?

JUUL!!

Ække lenge til denne godheten kommer i hyllene i butikken. *GledeSeg*
Julemarsipan er allerede ute i noen butikker, tro det eller ei :p

Hva liker du best av julegodiset som kommer?

DAG 14: Et bilde av deg selv fra idag

Tok det istad, så no nyere bilder får dere ikke :p
Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits