Loove!

Don't fall for looks, they can deceive.
Don't fall for wealth, in the end it fades away.
Find someone who makes you smile
because it takes only a smile to make a dark day seem bright.

Dagens ord - absolutt noe alle burde tenke over!Kjære alle mine lesere og ikke lesere!

Idag har jeg nok engang hatt en fantastisk dag sammen med mine søte og herlige venner!
Jeg endte jo på fylla igjen på lørdag - skulle ikke drikke da, men ja, det var ikke så lett å holde seg unna når man ble sjenka og i tillegg så var det 90% vs 10% i glasset!! Så har igrunn vært jævla sliten både igår og idag!
Sovnet sittende hos besteforeldra mine igår og etterpå i sofaen hjemme hos mor og far.. Men nå skal jeg holde meg rolig fremover. Min vakre venninne June og gode venn Ole skal jo ha baby når som helst nå, senest torsdag regner jeg med at den lille tulla Mathilde ligger i fanget deres <3 Og ikke minst mitt! Gleder meg helt sinnsykt!
Helga mi var i alle fall helt knall! Hva har dere gjort i helga?

Var også innom en side idag med casino online det burde dere absolutt prøve altså! Vi drev å spilte litt når jeg var hos venninna mi og det tok igrunn helt av etter hvert.. hehe..
Har noen av dere spilt online spill før? Og er det noen som spiller "poker" på fritiden? Det er jo ulovlig å spille med penger rundt bordet her i Norge. Men på nettet er alt lov vet dere, i hvert fall nesten.. hehe..
Et spill jeg anbefaler er blackjack da! Det har jeg spilt både på nett og privat, har sånn pokersett hos foreldra mine og det er gøy å leke seg litt vet dere.. hehe..

Hva syns dere om siden(e)?

Men nå må jeg sove, klokka er veldig sent og jeg skal opp igjen om 7 timer!
Håper deres liv er like fantastisk som mitt, unner alle det <3

Brått noen dager siden..

Jeg har hatt så masse å drive med i det siste, så har ikke klart å sette meg ned å skrive et skikkelig innlegg. Jeg er som regel sammen med venner om dagen og er sjeldent hjemme! Livet mitt har endret seg totalt den siste måneden og det er fantastisk deilig. Mamma sa til meg her om dagen at hun endelig ser meg stråle igjen, hvor godt er ikke det å høre fra sin egen mor?

Hvordan går det med mine kjære lesere da? Jeg har dårlig samvittighet for at jeg har vært dårlig på oppdateringa altså. Men jeg skal skrive et skikkelig innlegg enten i kveld eller i morgen jeg! For jeg skal ut nå.. hehe..

Ha en fin kveld dere, det skal jeg ha <3


Gammelt bilde av June og meg fra 2007 <3

Er litt trist om dagen... Pappa min (L)

Pappaen min er på sykehuset om dagen.. Det er jeg litt trist over :( Han har hatt hjerteinfarkt før og hatt et såkalt "tilbakeslag" nå.. Så han har vært på feiring (et senter i Hamar) å blokkert ut på nytt og satt inn no nye greier jeg ikke husker hva heter.. Han har vært på sykehus siden fredag! Kommer kanskje hjem i morra om han ikke fortsatt må ligge på sykehuset her i Fredrikstad litt til.. Det skal alltid være noe.. For 2 år siden var jeg på sykehuset selv i jula, i fjor var tanta mi på sykehuset i midten av desember mnd og i år er pappa i slutten av november mnd.. Syns ikkeno om dette jeg!

Men over til noe positivt da - har fått tilbake ganske så mye kontakt med June <3 Og det betyr utrolig mye i hjerte mitt, for hun er en person som er utrolig lik meg selv! Vi ble jo godt kjent sommeren 2007 og hang sammen dag ut og dag inn i ca 1 år også mistet vi all kontakt pga han jeg var samme.. Men nå er vi masse sammen igjen og det er godt :) Hun hadde jo termin den 19 november - men ikke kommet noen liten Mathilde enda, har gjettet på at ho kommer i morra, så er spennende :) Gleder meg!! <3 Hatt besøk av ho, samboeren hennes og en kompis av dem i kveld - har spilt "boms/president".. Har dere spilt det før? Det er igrunn ganske gøy! Jeg vant idag da.. Det var digg, siden typen hennes var så stor i kjeften mot meg på tlf istad.. hoho..

Men nå erre nattan for denne jenta..
Håper dere har det fint?

Dere som er innom måå teste det ut!!!Quotes for today!

Vi er alle produkter av vår fortid,
men vi behøver ikke bli fanget av den. <3
  Så grip tak i årene, sett seil mot nye dager, nye gleder og den nye, fantastiske delen av ditt liv som kommer deg i møte på din ferd <3

 Hahahahahaha!Til deg

 I dag bør alle som alltid skal være negative, uten grunn - passe seg for meg. For i dag er jeg nemlig så utrolig positiv og glad - og det smitter lett. Det er nesten som å være negativ; man trenger ingen særlig grunn.. Have a nice day :)

Dagens tips: Lek aldri med knivblader!!Hadde tupperware demo idag og skulle vaske noen knivblader - å det endte sånn.......!!
Var forbanna vondt og blødde i over 1 time.. Ser kanskje ikke så ille ut, men var ganske dypt :(

ææææh...

Sliten, trøtt og vondt i hue!
Så jeg ville egentlig bare ønske dere en riktig god natt :)
Har hatt en fin kveld hos min kjære venninne June - spilt kortspill.. (Boms og president - hvis noen har spilt det og vet hva det går utpå - jeg endte som boms idag!!!!!)

Har du hatt en fin dag?
Gjort noe spennende?

Men nå kjenner jeg at senga roper på meg og jeg roper på senga - så ha en fin natt!

God natt!

Idag har jeg vært på jobb og deretter hatt besøk av Kristine :) Veldig koselig! Så på cæsar og skravla litt da vett!
I morgen skal jeg være samme June, det gleder jeg meg til - er utrolig godt å få være samme den jenta igjen, har savnet henne vanvittig mye. Så jenter og gutter der ute, la aldri en kjæreste komme i mellom deg og et godt vennskap; det er virkelig ikke verdt det!

Jeg har også sluttet å jobbe som teamleder nå, det var altfor mye å tenke på for min del - så har gått tilbake som konsulent bare i tupperware, så akkurat er jeg ubeskrivelig lykkelig rett og slett, det er fantastisk godt rett og slett.. :) Har faktisk ingenting å klage på! Har du det bra?

Fantastisk!

Idag har jeg gjort rent hjemme i leiligheten og kost meg foran tv-skjermen!Bare tok noen bilder i full fart akkurat nå, bare for å sette litt farger på innlegget!

Utover det har jeg vært hjemme hos mamma og pappa en tur, har jo vært farsdag. Så jeg har spist pølse og chips, namminam.. hehe.. Også dro vi en tur til besteforeldra mine sammen med tante, onkel og kusinene mine. Da fikk vi servert en utrolig god ostekake; verdens beste! Var utrolig koselig! :)

I morra er det mandag igjen; ny uke - nye muligheter - nye minner skal skapes!
Ønsker dere med det en riktig god søndag videre og en god mandag i morgen :)

Har dere gjort noe fint idag? Hva ga du pappaen din idag eller gjorde du noe spesielt for han?Gutter, gutter og mer gutter!!

Okei, man merker at man er singel og ikke har vært det på over 3år for å si det sånn.. Blir jo helt surrete i topplokket av det greine her.. Men for all del, er jo ille koselig med litt oppmerksomhet da! Blir bare litt mye til tider..
Å for å være helt ærlig, så suger jeg rett og slett i det å flørte, blir helt nervevrak av tanken - har jo glemt åssen man gjør det rett og slett.. Men for all del, det går seg vel til! Dere får smile pent gutter, så skal jeg smile pent tilbake jeg!

Men det finnes de guttene som gjerne vil møte meg osv og håper på noe mer, som jeg absolutt ikke er noe intr i tilbake i.. Jeg sier jo hele tiden "Ja vi kan prøve å få det til" Men blir jo aldri noe av.. Hva sier man til disse guttene? Jeg hater å avvise folk, for jeg liker jo ikke akkurat å bli avvist selv.

Sånn i helhet, så prøver jeg å leve singel livet og nyte det veldig. For jeg har ikke vært skikkelig singel på 8år - det har alltid vært en spesiell gutt der! Alltid vært maks 1 mnd fri fra gutter ellerno, så hadde jo vært deilig å legge det litt på is og bare være Christine en stund og ha det morro på fester osv.. Men for all del, dukker mr.right opp - så er jeg veldig glad for det! Og i følge venninna mi så har ho funnet ham til meg og hun har funnet meg for ham, så ho er vel i full gang å lissom spleise oss, så det kan jo bli spennende å se hva som skjer der videre!

Og for dere som leser bloggen min, så leste dere kanskje om denne gutten jeg ikke turte å si noe til for et par mnd'er siden, men det er et avsluttet kapittel. Tror det bare var en sånn overgang for meg etter bruddet jeg var igjennom.. Anser denne personen som en god venn og that's it.. Alltid vært sånn og vil alltid være sånn :)

Herregud for et innlegg dette ble, føler meg som en sånn jente som flyr rundt på alt og alle, men det er jeg ikke altså!! Bare så det er sagt så er jeg stikk motsatt, jeg er faktisk ikke så lett å lure på kroken; i følge en annen venninne av meg, så er jeg så ordentlig og gjør aldri noe ekstra ordinært når det kommer til gutter. Så jeg har beina godt planta på jorda, så det er sagt! Men jeg må bare øve meg på å flørte fremover - for det ække så lett! haha..

Er du singel? Opptatt? Øya oppe for en gutt/jente?Verdens beste pappa!

GRATULERER MED FARSDAGEN<3

Da fedre ble til var tanken ganske klar.
For fedre har noe i seg som ingen andre har.
De øser av sin omsorg og deler alt de vet.
De viser deg at livet er håp og kjærlighet.
Derfor har vi fedre, og dersom du spør meg.
Den beste far i verden, det er nettopp deg. 

 

 

Laga meg ny header jeg!!

Siden ingen av dere gadd hjelpe meg , så fikk jeg bare gjøre det selv da!


Hva syns dere?

TIL DERE:

Ville bare ønske alle mine søte blogg lesere en riktig god da :)Starter dagen med noen QUOTES!Disse visdomsordene sier i hvert fall masse om mitt liv og jeg syns de er utrolig fine!
Hva syns dere?

HEADER?!?!?!

VIL NOEN LAGE EN HEADER TIL MEG????
- lei av å lage de selv.. Vil ha noe nytt ;)

LESER DU BLOGGEN MIN ELLER???

Må ærlig si at det er forbanna irriterende at 100 mennesker stadig legger til på vennelista - men ser aldri no til at bloggen blir lest.. Tror 300 stk har lagt meg til på vennelista siste tiden og da er det meget merkelig at man kun har 10 lesere :p

Men over til dagen idag, hatt planleggingsdag på jobben ink førstehjelpskurs - et veldig bra kurs idag faktisk! Veldig lærerikt :) Og etter det var det hjem å gjøre ingenting - bare slappet av med musikk. Senere fikk jeg besøk av lillebroren min og pappa, det var koselig. Mamma er jo i København med jobben - så da må jeg jo ta litt vare på disse mannfolka. haha.. Etter de dro så har det vært Idol og Big Brother på TV skjermen min. Ser du på det eller?
I såfall så skjønner jeg at det er masse fjortisser som følger med på idol, herregud.. At Fredrik gikk ut fremfor Isak, jeg skjønner det bare ikke. Det er greit jenter at dere sikkert syns han ser bra ut, men nå burde det jo gå på sangstemme og Isak er rett og slett ikke en god artist - skjerp dere!

Nå skal jeg rydde litt i noen tupperware papirer og regninger osv, så erre litt tryneboka før det blir nattan for meg!
Håper alle har hatt en toppers dag :)FOR 3år SIDEN VAR PLANEN MIN Å GIFTE MEG IDAG!

Ja det er faktisk sant.. Jeg var forlovet med en gutt og vi hadde faktisk satt datoen til å gifte oss idag. Men takke Gud og helvette for at det ikke ble noe av. Han er jo tross alt årsaken til at livet mitt har vært et sant helvette de siste årene.. Og jo mer jeg tenker over det, jo mer lykkelig er jeg for at det er over nå. Han er en fantastisk gutt, med et stort hjerte og jeg ønsker han virkelig alt godt, men vi to var bare ikke skapt for å være kjærester. Burde forstått det etter 2 uker, men lot det gå i 3år. Prøver virkelig å komme tilbake til det jeg en gang forlot av venner osv. Og det går egentlig veldig bra. Det er med det jeg innser hvor fantastiske venner jeg egentlig har, for jeg trodde faktisk jeg ikke skulle få et eneste smil tilbake når jeg ba om unnskyldning.

På onsdag hadde jeg besøk av min tidligere bestevenninne June, og hun er en av de jeg har skjøvet bort fra livet mitt pga denne gutten, og det var første gang vi snakka ordentlig sammen om ting som hadde skjedd og vært de siste 2årene, det var utrolig godt :)

Det gode ved ekte vennskap
er at man kan vokse hver for seg
uten å vokse fra hverandre <3

Så nå føler jeg at jeg har fått tilbake de nærmeste vennene mine som jeg alltid har hatt behov av å ha der! Vet på en måte at de alltid har vært der selvom det har vært litt fjernt!
Nå gleder jeg meg fantastisk mye til at June og Ole Herman får ei lita jente, termin den 19.11 - så det blir spennende :) Skal kjøpe FFK smokk til henne. Skal fostres med fotball av meg fra dag 1! hehe..

Helgen går også til å slappe helt av nå, hatt to helger på rad med alkohol, så tenkte jeg skulle ta det med ro nå! Så idag blir det kos med bror og far, fordi mamma er på jobb tur i København. I morra så skal jeg til byn å handle farsdag gave sammen med lillebror + noen nye klær til han! Og utover det så skal jeg være sammen med June om hun ikke har satt igang fødselen. Har også noen sko som må byttes! Håper i hvert fall jeg får byttet dem. Sålene er ødelagt, teit!!

Hva skal dere i helga?
Har det skjedd noe spennende i det siste?Begynne å blogge igjen :)

Nå smiler virkelig livet så mye til meg at det er på tide at jeg deler det med dere :)
Men får vente til helgen, så kommer det masse nyttig stoff om livet mitt..

Håper alle har det bra?

01.nov.2011

Jeg knekkes ikke selv om jeg blir nedtrykt. Jeg gir ikke opp selv om jeg blir oppgitt. Jeg taper ikke selv om jeg blir slått. Jeg tier ikke selv om jeg blir overhørt. Jeg mislykkes ikke selv om jeg ikke lykkes. JEG LEVER, ELSKER OG ERFARER. Jeg er et menneske med følelser og behov og prøver å lære av mine feil, isteden for å være min egen verste fiende. Jeg kan aldri bli perfekt, men jeg kan være nettopp meg selv med mine feil og mangler. Det er under motstand man blir sterk <3
Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits