HAWAII NESTE!

Drømmereisemål 5.

Asså.. Det er min store drøm å sku dra til Hawaii. Om jeg kunne velge hvor jeg ville og dratt i morra, så hadde Hawaii stått på plass nr. 1..
Det er jo bare så utrolig nydelig der! Tenk å kunne få stå hvit brud på en strand der for eksempel a. Dream on! Håper jeg en vakker dag blir millionær altså!

Har du vært på Hawaii eller drømmer om å dra dit?
Hawaii (Sandwich-øyene) er USAs 50. delstat, tiltrådte unionen i 1959, og består av en rekke bratte vulkanske øyer beliggende i Stillehavet ca. 3 700 km sørvest for kysten av California. Det er den sydligst beliggende staten i USA, og har tilnavnet Aloha State. Øyene er omgitt avkorallrev, og verdens største mengde vulkansk materiale er å finne her. Det er den eneste av USAs stater som er omkranset av vann og sammen medAlaska den eneste som ikke har landegrense mot noen annen av USAs delstater.Klima og naturskjønnheten gjør turisme og matvareproduksjon til viktige næringer. Turismen står for over 10 milliarder dollar av årlig inntekt.

DRØMMEREISEMÅL 4.

Nå drar drømmene mine videre til MIAMIMiami

er en by i den amerikanske delstaten Florida Miami ligger i Biscayne Bay-området, mellom Everglades og Atlanterhavet. Miami er den største byen i kommunen Miami-Dade basert på folketall, men kun den nest største byen i Florida (etter Jacksonville) basert på areal.
Miami ble offisielt utnevnt til by den 28. juli1896. I 1940 bodde 172 172 mennesker i byen, og i 2005 var tallet 382 894 mennesker

Har du vært i Miami noen gang eller har lyst å dra dit?

 

 

DRØMMEREISEMÅL 3.

Nå går turen til IBIZA

Fakta:

Ibiza (på katalansk Eivissa) er en øy i Middelhavet. Ibiza er en av flere øyer i øygruppen Balearena, som ligger i Middelhavet. Ibiza er 542 km² stort og har ca. 90 000 innbyggere. Den største byen på øya er Ibiza by. Sør for Ibiza ligger øya Formentera. Ibizas fremste inntektskilde er turismen, og øya anses vanligvis for å være en såkalt «partyøy».

 

Har du vært der eller har lyst å dra dit?

DRØMME REISEMÅL 2.

Denne gangen går turen til: ORAN

Det ser fantastisk og spesielt ut der. Det ligger i middelhavs området.
Fant ingen stor fakta side på dette stedet desverre.Noen som har vært der?DRØMMEREISEMÅL 1.

Jeg reiser denne gangen til KAMBODSJA i drømmene mine.

Kambodsja er et kongedømme som ligger i Sørøst Asia. Landet grenser til Thailand i vest, Laos i nordøst og Vietnam i øst. Landet har et areal på 181 040 kvadratkilometer.

Befolkning
Kambodsja har 13,4 millioner innbyggere, hvorav over 1 million bor i hovedstaden Phnom Penh.

Språk
Det offisielle språket i Kambodsja er Khmer.

Religion
Flesteparten av Kambodsjas befolkning er buddhister (95 %). Resten av befolkningen er hovedsakelig muslimer, hinduer eller kristne.

Tidsforskjell
Forskjellen fra Norge er 6 timer foran om vinteren og 5 timer foran om sommeren.

Valuta
Valutaen som brukes i Kambodsja heter Kambodsjansk Riel. Valutaen kan ikke veksles i Norge.Har du vært der eller ønsker å dra dit? 

 


 
Navn: Christine Alder: 23 Født: 27.05.88 Bor: Fredrikstad Kontakt: christinemarie88@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits